Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa 3 dni abstynencji wystarczy
stacey lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, super że się umówiłaś, kciukam za pęcherzyk po dobrej stronie
Jestem po wizycie
Mam Fasolkę wielkości 1.06cm, wg usg 7w1d, troszkę mniej niż wg miesiączki, ale podobno ok
Jest bijące serduszko
Dostałam Duphaston, ale tylko ze względu na to, że mnie brzuch boli. Przepisał mi 2 opakowania po 20 tabletek dwa razy dziennie. I zapomniałam zapytać, czy jak mi się skończą, to normalnie odstawić, czy trzeba stopniowo jak luteinę? Nie wiecie może?
Póki co kamień mi z serca spadł na tą chwilę
No i mam cały pakiet badań do zrobienia na następną wizytę
Kartę miałam mieć założoną, ale akurat był remont i pani pielęgniarka nie miała gdzie mnie zmierzyć itp!!!Nusia, Kotowa, Madlene84, aneczka85m, Dagn, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka super, że wszystko jest dobrze i serdeuszko bije! cudownie
Kochana co do duphastonu to ja bym nie odstawiała tak nagle, bo będzie wtedy nagły spadek progesteronu i może organizm różnie zareagować. Możesz zmniejszyć do 1 dziennie i stopniowo odstawić.
Strasznie się cieszę, że z groszkiem wszystko jest tak jak powinno!Zetka lubi tę wiadomość
-
Zetka, gratulacje Masz zdjęcie bobaska? Pięknie rośnie
Morwa przy tarczycy uważaj z rybami morskimi, bo dużo jodu...
Mi teraz endo dopiero kazała jeść, bo powiedziała, że w ciąży jod dziecku jest bardzo potrzebny więc mam jeść 4 razy w tygodniu rybe, ale zwiększyła mi dawkę leków i zabroniła na razie witamin z jodem.
Cugaretta, kciuki za wizytę i pęcherzykZetka lubi tę wiadomość
-
Dzięki
To ja dupka w takim razie zacznę brać od soboty zeby mi wystarczyło do następnej wizyty, wtedy wezmę receptę.
Mam fotkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0640782b564a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:21
agata83, Chica Mala, Cigaretta, Kotowa, Madlene84, stacey lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kochane
Martika, dziękuję :*
Ja mam dupka na 20 dni, a wizytę mam za 3 tygodnie (bo później gin ma ulop), więc akurat jak od soboty wezmę to mi styknie do wizyty. Jeden dzień chyba nic się nie stanie, do tej pory nie brałam.
Ale dziękuję Ci bardzo :*martika lubi tę wiadomość
-
Zetka co do zwolnienia 50% to jak sama nazwa wskazuje dostajesz je na 50% czasu pracy, czyli jak np pracujesz 8h to zwolnienie masz nasz 4h i na 4h przychodzisz do pracy. W sumie to ciekawe rozwiazanie. Bo nie zawsze chce sie byc caly dzien w domu i caly dzien w pracy, wiec polowa jest ok. W ogole tutaj ciaza to nie choroba i slabe podejscie maja do prowadzenia ciazy. Ciezko dostac zwolnienie. Dzis gadalam z kolezanka ktora jest w 16 tyg i pracuje w przedszkolu. Mowi, ze jej bardzo ciezko, a lekarz nie bardzo chce jej dac zwolnienie. I pracuje z maluszkami 0-3 lata, gdzie trzeba je nosic, przewijac itp.
Zetka, stacey lubią tę wiadomość
-
Cigaretta powodzenia na wizycie, czekamy na wiesci. A z praktykami dasz sobie rade. Fajnie uczyc takie maluchy, bo przynajmniej sa grzeczniejsze niz te ze starszych klas
Ceska dobra jestes :)Wazne, ze metoda dziala!
Morwa pamietasz jak jeszcze niedawno czekalas na koniec tego dluuuugiego cyklu, a tu zobacz juz jest po i jak szybko pozalatwaisz te badania(bo miesiac na te wszystkie badania to wg mnie szybko).Wiec do dziela, nic nie przekladaj i bedziesz miala z glowy! Powodzenia!
Zetka ja w Norwegii.Morwa, Zetka, stacey lubią tę wiadomość
-
Zetka piekny maluszek Tak jak dziewczyny pisza, nie odstawiaj bez konsultacji z lekarze. Pewnie przepisze Ci kolejne opakowania.
Morwa, trzymam kciuki za wyniki i za piekna owulke w normalnym czasie :*Morwa, stacey lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny