Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKLaudia pewnie, zaraz CI wyślę...on mieszka w Krempachach, niby ma napisane że przyjmuje w konkretne dni, ale tak naprawdę to przyjmuje codzinnie (nie wiem jak z piątkiem), bo tyle ludzi do Niego przyjeżdza. Jakby co to musicie być gotowi na długie czekanie...my niby jechalismy z polecenia i dzwoniłam do Niego wcześniej, zawsze kazał nam we wtorki przyjeżdzac koło południa, raz nam się udało że w ogóle nie czekaliśmy, a nastęnym razem czekaliśmy aż 3 godziny! On niestety na godziny nie przyjmuje, tylko przyjezdzasz i czekasz w kolejce, za wizytę bierze 50 zł.
klaudia1534, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:Martika super beta Zdrówka dla babci.
Zuzia, ja mam zawroty po wstanie z łóżka bardzo często.
Kotowa, super kochana. Serduszka są więc musi się spełnić ten znak
Cigaretta, szkoda, że wizyta nie doszła do skutku. W takim razie serduszkujcie i testuj i też musi się udać. A może dasz rade się urwać w pt ze szkoły??
Nusia, strasznie Ci kibicuje. A tempka będzie wyższa w pochwie i wydaje mi się ze bardziej dokładna. Ja dwa ostatnie cykle zmieniłam właśnie mierzenie z buzi na dowcipne
Morwa, to szczęście w nieszczęściu, że z udarem teściu wyszedł z tego całkiem dobrze. Oby wzrok mu się polepszyl.
Madlene kochana, mam nadzieję, że z tym mieszkaniem to była ściema i będzie po Waszej myśli. I trzymam kciuki żeby wszystko się Wam ułożyło.
Ceska, a Ty jak się czujesz?
She, super że już lepiej :*
A u mnie jutro pierwsza dopiero wizyta u gina, mam stresa.
Dzis zrobiłam wyniki, toxo juz ujemne igm dalej mi spadlo id wakacji wiec dobrze (miałam w ciąży z synkiem i powtórkę w wakacje teraz po 5 latach) Cytomegalia oba ujemne, wiec trzeba uważać, a różyczka IGG 436 wiec chorowalam, mam nadzieje ze nie jest za wysokie. Teraz nam jeszcze urlop a od poniedziałku do pracy, szok prawie po miesiącu na l4 nie chciałabym tak od razu iść, jak dam rade. Zobaczymy. Póki co nie mowie nic w pracy, dopiero w 2 trymestrze. Mam nadzieje ze jutro zobaczę serduszko i ze będzie wszystko dobrze. A poza tym mdłości, boli brzuch, krzyż i pachwiny. I zero apetytuKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Nusia wrote:Zuzia przypomniałam sobie, że moja siostra też na początku ciąży miała takie zawroty głowy, raz nawet w nocy zemdlała w łazience...lekarz kazał jej jeść regularnie, co 3 godzinki i też dużo pić, ale przede wszystkim krzyczał na nią żeby jadła śniadania no i aby nie robić za długich przerw między posiłkami.Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Kotowa, no to super, dobrze, ze maz daje jednak rade mimo wszystko
Zetka, trzymam kciuki za wizyte. Jutro bedzie serduszko na bank :*
Nusia, w takim razie czekamy na efekty Jozkowych magicznych rak
Klaudia, no to dobrze, bedziesz jutro testowac?
Ja popijam whiskey z przyjaciolkaKotowa, Nusia, Madlene84, Zuzia.zuzia, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Napiecie rosnie oby byla kolejna watkowa ciaza. Bardzo mocno trzymam kciuki
klaudia1534, Zetka, Madlene84, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zetka a ja kurcze, slaba wiecznie bym spała - a nie mogę, jem za troje, zadnych snakow ale jak przycisnie glod to zjem wszystko co jest,
Jakas taka przymulona jestem
Czasem jak rano wstaje z checia bym energetyka wypila - ale wiem nie mogę, i tak przymulona caly dzien chodze i odliczam czas az wybije 18 i pojdade do donu do lozka
A wy wszystkie tak sue dobrze czujecie az wam zazdroszcze !Zuzia.zuzia, Zetka, stacey lubią tę wiadomość
-
Nusia, Kotowa, bardzo dobra decyzja, też myślałam, że się będę denerwować, że nie mierzę i nie wiem co i jak, ale sie jednak nie denerwowałam, tylko wyluzowałam
Malgosia, dobrze, że torbiele się zmniejszają. Badałaś progesteron po luteinie?
Cigaretta mi nigdy testy owu nie wychodziły, ciemniały, potem jaśniały, ale pozytywnego nigdy nie miałam, chociaz robiłam dwa razy dziennie.
Zuzia, to może wodę z jakimś sokiem, albo cytryną...
Zetka, zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę,daj znać po
Klaudia, kciuki za wizytę
Ja po wizycie u endo, dała mi większą dawkę leków i powiedziała żebym się nie bała, bo wyniki są dobre i żebym jadła ryby morskie 4 razy w tygodniu, bo trochę jodu w ciąży trzeba i kwasy omega, ale żebym nie brała witamin z jodem.Kotowa, Zuzia.zuzia, Zetka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe ale mi kurcze zrobiłaś ochotę na whiskey mmmm
Kochana ja się obawiam że pan Józek musi jeszcze nade mną popracować, pewnie niebawem wybierzemy się na kolejną wizytę
Martika to słuchaj lekarza i zdrowo się odżywiajShe Wolf, Zuzia.zuzia, stacey lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, a ja się dziś super wyluzowalam przyjechała do mnie koleżanka i zrobilysmy 0,7l maminej nalewki z pigwy humor mam fantastyczny, pozdrawiam Was serdecznie
Madlene84, klaudia1534, Morwa, Nusia, She Wolf, Zuzia.zuzia, agata83, Zetka, stacey lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Morwunia!
Wiecie co... od poniedziałku nie jem słodyczy. . Znaczy nie jestem na jakiejś tam diecie ale zmieniłam sposób jedzenia... warzywa kurczak ryba... nie smaze itd... tak powoli... ale jakimś sposobem ciągle jestem pełna. Pije duże... może to to? Ale jak się czuje taka pełna to mam poczucie ze od tego to ja w życiu nie schudnę. Od następnego tyg zacznę ćwiczyć. .. może wtedy poczuje się lepiej....
ale właśnie a propo mojego wystajacego brzucha... co mi się marzy ale dopiero z okazji fasolki a nie nadmiernego jedzenia ... leżałam z dziećmi dzisiaj czytając im a oni na widok mojego brzucha zaczęło skakać i mówić że to na pewno dzidziuś. Tłumacze im ze nie, że na pewno nie ale oni sobie nie dali powiedzieć i zaczęli skandowac: "dzidziuś dzidziuś! " uśmiałam się ale dziwnie mi się zrobiło. ... tłumaczyłam im ze jak będzie dzidziuś to im powiem... żeby czasem nikomu nie opowiadali hahaha... a oni mnie przekonywali ze taki kształt brzucha to na pewno musi być dzidziuś. .. oznacza to że się musze na serio ogarnąć z tym jedzeniem i nadprogramowymi kilogramamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:37
Zuzia.zuzia, Kotowa, agata83, Zetka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny