Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc kochane
melduje się że zyję
podczytuje Was kiedy mogę ale wiecznie ostatnio w niedoczasie jestem
Martika no pewnie ze za wczesnie na podglądanie, to pewnie był pęcherzyk 5mm bo na tym etapie to nic wiecej nie widac. Na kolejnym już może być coś widac
Juwelka gratulacje synka ja mam dwóch łobuziaków i obaj są synkami mamusi .. przytulasy straszne, szczegolnie młodszy
She Wolf, juwelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewuszki, ja tez się witam przy kawce...ostatnio coś wstać nie mogę...
Martika jest jeszxze zdecydoeanie za wcześnie żeby coś zobaczyć, więc i tak dobrze że cokolwiek lekarza widział
Triss witaj po przerwie widzę, że u Ciebie ładne plamienie implantacyjne trzymam kcviuki za Ciebie:*
Cigaretta kciuki za wizytę:*
She Wolf gdzie jesteś?????
A u mnie dzisiaj spadek tempki, więc @ dzisiaj do mnie zawita, niestety...triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Martika jasne ze za wcześniej, za tydzień może juz być coś widać ale też nie musi pamiętam jak w ciąży z synkiem lekarka mi kazała przyjść nie wcześniej jak w 7 tyg bo wcześniej może nie być widać i niepotrzebny stres.
Cigaretta, kciukam za wizytę dzisiaj.
Triss, witaj
Miłego dnia dziewczynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
Martika, super, ze cos tam widac, ale to naprawde tak wczesnie, ze nie ma co sie denerwowac. Za 4 dni tez moze byc za wczesnie zeby cos zobaczyc. Moze odczekaj ze 2 tyg za kolejnym USG?
Triss w koncu wpadlas do nas :* tesknilam!
Nusia mam nadzieje, ze jednak tempka odbije :* Kiedy jedziesz do pana Jozka znowu?
A ja jem sniadanko, potem szybkie zakupy. Wieczorem idziemy ze znajomymi na knajpki, wiec musze sie zrobic na bostwotriss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf już raczej tempka nie odbije, brzuch mnie boli już bardzo mocno, więc nadziei nie ma...no właśnie muszę pomyśleć nad kolejną wizytą u Pana Józka, w styczniu nie damy rady bo mąż nie dostanie już wolnego, więc może luty...
Fajnie że wychodzicie wieczorkiem, odprężysz się i odstresujesz -
Nusia nadzieja zawsze jakas jest :*
Ja sie odstresuje za wszystkie czasy, bo jutro tez idziemy na imprezke urodzinowa
Wogole strasznie wielu znajomych i ich dzieci ma urodziny na przelomie grudnia i stycznia. Sporo wydatkow ale tez duzo zabawy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyByłam załatwić praktyki cd. I nic mi się nie udało załatwić dziś mam zjazd na studiach po długiej przerwie, checi totalnie brak, ale nie ma wyjścia. Do 15 jeszcze czas, wstawilam pranie i ide coś w końcu zjeść dziś bo jestem od rana na jogurcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:23
-
Zazdroszczę Wam, że możecie się już starać. Ja w ubiegłym roku poroniłam 2 razy. 13.05 i 17.11. Właśnie przyszła 2 @ po zabiegu. Jeszcze jedna i znów mogę zacząć starania. Mam przeczucie, że tym razem się uda. Trzymam kciuki za wszystkie staraczkiCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
nick nieaktualny
-
Biedronka, przykro mi bardzo. Trzymam kciuki zeby teraz sie udlo :*
Agata, brawo Jestem z Ciebie dumna :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyAgatka brawo super, że przeszłaś test hehe, ale mam smaka na gofra, z owocami i bitą śmietaną
Agatka na awatarze to chyba wisienki, sama nie wiem
She my też właśnie w styczniu mamy sporo imprez, urodzin, parapetówkę itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:02
-
nick nieaktualny