Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia, przykro mi, że @ przyszła, musisz wierzyć, że Wam się uda!
Kotowa, mógłby być jakiś przyjemniejszy objaw niż ból głowy, ale zawsze to jakiś znak
Z babcią jest bardzo źle. Tomografia nie wykazała zmian w mózgu, ale dzisiaj już nawet nie wie jak się nazywa. Leży w szpitalu w pampersie i dopiero po niedzieli bedą robić dalsze badania. Dzięki, że pytasz.
Madlene, wiesz co, u mnie owulka przyszła wcześniej niż zwykle jak przestałam jej wyczekiwać i mierzyć tempkę, stres opóźnia owulacje. Z babcią to tak jak napisałam wyżej Kotowej, dziękuję, że pamiętasz, a ja czuję się bardzo zmęczona, bo spałam dziś 4 godziny i cały dzień na uczelni, ale nie chce narzekać, bo jestem szczęśliwa
Agaja, spokojnie, ja objawy czułam do terminu miesiączki, jeśli chodzi o piersi i zawroty głowy. teraz mam czasem jakieś duszności, czasem jajniki ciągnął no i codziennie, albo odruchy, albo wymioty. Cudowny stan
Morwa, zielone? A może żółte, skoro to na żółto barwi :p
Zetka, nie martw się dupkiem, ja odstawiałam w pierwszej ciąży i nic się nie działo, słuchaj się tylko lekarza.
Zuzia, ale ja właśnie w tej ciąży dostałam luteinę I oczywiście słucham się mojego gina i nic nie odstawiam, bo bardzo mu ufam.
Kochana, czas szybko leci, przylecisz jak wszystko będzie dobrze, nie ma co ryzykować. Dobrze, że pójdziesz do neurologa, niech Cię zbada i uspokoi. Szkoda, że tak z tym mieszkaniem niedobrze.
Patrycja gratulacje
Nusia, Zuzia.zuzia, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w czwartek odstawilam dupka Bo plamien dostalam a wieczorem krew wczoraj brazowr plamienie a dzis Nic...nic nie boli a test negatywny byl w czeartek...mam nadzieje ze to nie ciaza Bo odstawilam dupka spadek progesteronu i Te sprawy....
zdecydowalismy sie isc do kliniki nieplodnosci w tym cyklu zrobie potrzebne badania...i czekam na termin pierwszej wizyty za okolo 4-6 tyg.[/url] -
A ja nie mogę się otrząsnąć że tak powiem jak zobaczyłam moje 2 koleżanki w programie eski tasmy prawdy . Ja nie wiem jak można się tak upodlić . Poł nagie pijane całujące się ohydnie z facetami z dziewczynami skaczące po ludziach no po prostu masakra . Szczerze nie powiem im już chyba nigdy czesc na ulicy wstyd ... Ja nie wiem co się dzieje z ludźmi Nie wiem może ja jestem stara czy coś ale gdzieś już słyszałam i powtórzę uważam że spodnie czy spódnica powinna byś dłuższe niż wagina , dosłownie
no nie ważne tak musiałam napisać to bo normalnie szok
Śpijcie smacznie :* :* Do jutra :* :* :*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Martika trzymaj się dzielnie. Z babcia na pewno będzie lepiej.
Zuzia brak słów
Ale dzisiaj cisza. Na wątku sierpniowym na belly wczoraj i przedwczoraj dwie dziewczyny sie dowiedziały o obumarciu ciąży i juz fisiuje. Zastanawiam się czy powrót do pracy po miesiącu nic nie robienia nie zaszkodzi. Siedzę 8h przy kompie, ale chyba bez przesady Ech czasami się zastanawiam po co ja to wszystko czytam. Właśnie zaczynamy 9 tydzień.
Dobranoc dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 00:09
-
Zetka wrote:Martika trzymaj się dzielnie. Z babcia na pewno będzie lepiej.
Zuzia brak słów
Ale dzisiaj cisza. Na wątku sierpniowy na belly wczoraj i przedwczoraj dwie dziewczyny sie dowiedziały o obumarciu ciąży i juz fisiuje. Zastanawiam się czy powrót do pracy po miesiącu nic nie robienia nie zaszkodzi. Siedzę 8h przy kompie. Ech czasami się zastanawiam po co ja to wszystko czytam.
Dobranoc dziewczynkiZetka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
http://www.fotoszok.pl/upload/05999fa0.jpg a teraz tak na poprawe humoru do tych co mają zwierzaki :d przypomnialo mi się jak gadałam z teściówką że antra jej 2 kurczaki zjadła surowe
Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
Martika przykro mi bardzo z powodu babci i mam nadzieje ze jej stan jednak szybko się poprawi a Tobie życzę żebyś mogła więcej odpocząć. Uważaj na siebie. Na Was.
Nusia tak jak już pisałam musisz mieć nadzieję bo to ona umiera ostatnia. Ale z drugiej strony Twoje życie nie może się kręcić tylko wokół tego jednego. Ja tak miałam 3 miesiące i juz zdałam sobie sprawę ze nic dobrego z tego nie wyjdzie. Bo to taki martwy punkt. Zajmij się innymi rzeczami. Dieta super... chyba mówiłaś tez coś o zmianie pracy. .. działaj. Ja mam dziś jakiś napływ energii u pozytywnych myśli i po naładowaniu baterii na wyjeździe będę gnać do przodu! A od lata wrócimy do starań o bobasa a do tego czasu ogarnę masę rzeczy. Muszę
Zuzinko nasza kochana bardzo mi przykro. Jakbyś jednak miała ochotę się trochę pozalic. Wylać z siebie to co Cię meczy to się nie krępuj. Po to tu jesteśmy! Chętnie wysłucham nawet jeśli nie mogę pomoc. Jeśli o mieszkanie chodzi mam nadzieje ze znajdziecie coś fajnego gdzie urządzicie piękny pokój dla maleństwa! I za biznes męża trzymam kciuki - podzielcie się determinacja i wytrwaloscia bo i mnie się niedługo przyda ja mam migreny i dziś jest 5 dzień jak mnie trzyma. Wyobrażam sobie jak się męczysz tym bardziej ze dochodzi jeszcze obawa o bobasa. Ja właśnie dziś usłyszałam o tabletkach które się bierze prewencyjne na migrenę i spray do nosa zamiast tabletek przeciwbólowych i się w poniedziałek wybieram do lekarza. Moze i na mnie za działają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 00:36
Nusia lubi tę wiadomość
-
Zetka kochana Ty nie możesz taka panikować! Prawdopodobieństwo że Twój dzidziuś się denerwuje przez Twój stres jest większe niż ze coś złego się Wam przytrafi! Będzie dobrze! Nie możesz się ciągle zamartwiac i szukać negatywnych objawów! W pracy będzie ok... ale pamiętaj ze Twoje zdrowie i spokój to priorytet i to wystarczy!
Patrycja gratulacje. Bolacy brzuch to po prostu objaw ciążowy.
Martika jakoś w tym cyklu nie wyczekuje tej owulki jakoś niesamowicie. Znaczy chce wiedzieć czy była. Lubie obserwować swój organizm bo generalnie tak mam ze lubię mieć wszystko ułożone i zaplanowane. Moze jakieś prawidłowości uda mi się wykryć. Ale jakoś mi się z tą owulka nie spieszy. A i nawet jak w tym cyklu się nie uda to nie będzie oznaczało płaczu a raczej fakt ze na urlopie będę też szalała na stoku. A do starań wrócimy latem czyli jak sporo rzeczy w naszym życiu uda mi się ogarnąć i uporządkować. I jak tak będzie to znaczy ze tak właśnie miało być. Ze tak nam pisane ciekawe czy będę taka mądra 10 - 13dpo około południa pojawił się jakiś śluz rozciągliwy przezroczysty ale trochę a później znów kremowy.
My tak nie planowo wylądowali sny dziś u sąsiadów - Słowaków i milo spędziliśmy wieczór. Przy okazji.okazalo się ze oni będą u siebie w tym samym czasie co my na urlopie w górach a to jest jakieś 100 km i wpadniemy do nich na weekend strasznie miło mi się zrobiło ze nas zaprosili i widać ze nawet się nie mogą doczekać tej wizyty ja w ogóle jestem.malo przyjacielska - nie mam żadnych przyjaciół - może stara się robie dlatego mnie to cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 00:38
-
Zetka
Madlene hehe to dobrze : Spontaniczne spotkania najlepsze
Dziękuję Ci bardzo :* :* :* :*
A ja siedzę z mężem i jego kolegą ze względów na moją ostrośc w ostatnich dniach przyzwoliłam im napić się piwka i tak sobie kukam co się tu dziejeMalagosia lubi tę wiadomość
Patrycja, kiedy idziesz na bete? Umów się do lekarza, bo taki stres tylko wam zaszkodzi. Spróbuj sie wyluzowac, wyjdź na spacer, do kina, na zakupy, poczytaj, poogladaj coś fajnego.
Małgosia a jak wy się czujecie? Pamiętam, jak miałyśmy razem testować, a u Ciebie juz 11 tydzień
My wczoraj trochę z mężem zaszalelismy, odstresowalismy się i czekamy na rezultaty ostatnich działań
Strasznie tu dzisiaj cicho, miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:22
Madlene84 lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa, to z mężem juz lepiej? super
Patrycja, testy nie kłamie, a brzuch tak jak na @ bolał mnie również nawet po terminie i teraz czasami również. Idz może jutro na bete? Powodzenia, będzie dobrze.
Madlene kochana, ja Ci życzę by się w tym cyklu udało a na stoku będziesz spokojnie się ślizgac super se masz tyle optymizmu i energii, kciukam kochana mocno.
Ja próbuje wyluzowac, musze iść do ludzi bo siedzenie w domu nigdy nie miało na mnie dobrego wpływu
Po tym duphastonie faktycznie większe mdłości, chociaż pierwsze trzy dni tylko 2 razy po pół biorę.
Miłego dnia dziewczynki
-
Witam się z Wami
Nie wiem skąd u mnie ten optymizm i energia bo niedawno miałam dola a właściwie się nic nie zmieniło. .. może perspektywa wyjazdu tak na mnie działa. Nie ważne co ale niech mnie tak trzyma
Miłego dnia!Kotowa lubi tę wiadomość