Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa 29 dni to super!! Oby tak dalej!
D-dawna ja tez bym najchetniej stad uciekła jak najszybciej, ale dzidzia najważniejsza. A z ta cc to dobrze ze to tylko sen
Proponowali mi stopery ale nie dałam rady w nich spać.
Magda powodzenia na zabiegu. Fajnie, ze tak szybko puszcza męża do domu.
Triss kochana wiem ze mocno sie stresujesz, ale mocno trzymam kciuki aby tym razem choć 1 zarodek sie pojawił!!triss, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, skoro @ przyszła to rozumiem, ze sie cieszysz bo będziesz mogła wcielić swój plan łamiący wszelkie ograniczenia? To pierwszy cykl, ten który zaczął sie poronieniem czy juz kolejny?
Astrate zrób jak radzi Morwa. Trzymam kciuki za fasola:)
Magda, juz po zabiegu? Mojego brata hospitalizowani przez 2 dni, także czwartek wydaje sie być realna data jesli tylko wszystko bedzie OK:)Astrate lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
dzieki dziewczyny jutro pojde zbadac progesteron i bete mam nadzieje, ze poprzedni wynik byl bledem....a do lekarza caly czas probuje sie umowic...cos mi nie odpisuje...
zaczelam barc luteine 2x dziennie pod jezyk ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:34
-
Astrate widac druga kreseczke. Oby wszystko było jak najlepiej!
Malagosia to super, ze malutka zdrowa. Tak jak pisze Morwa, po urodzeniu waga moze okazać sie inna. A powiedz ile przytyłam w ciąży i ogólnie jaka masz figurę? Bo mi moja polska ginekolog zawsze powtarzała, ze pomiary to jedno, ale trzeba patrzeć tez na mamę. I jak jest drobnej budowy to nie ma co sie spodziewać ze dziecko bedzie duże. Tu na wizytach mówią mi ciagle, ze mam mały brzuch. Córcia na początku lipca ważyła 1,9 kg co tez wg mnie malo. Ale synek ważył 2,7 kg a ja jak sie urodziłam to 2,9 kg wiec tez nie za duzo. Także głowa do góry! Bedzie dobrze.Astrate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiu ja tez sie podlamalam mozliwa cesarka ale wole tak niz posladkowo. Moj Jasio po urodzeniu wazyl 2920 i 51cm wiec tez kruszynek ale ja tez jestem drobna. Ty tez wiec nye martw sie waga, cesarka tez. Jak dziewczyny daja rade to my tez musimy. Jactam Ci zazdroszcze ze juz jestes na wylocie ja drże zeby Maly jeszcze ze 3-4 tyg posiedzial.
Kahaska co tam?
Juwelka jestes czy Tymus faktycznie w msmusie punktualny?
-
Magda buuuuu, nie lubię tego... Nacierpi sie chłopak, bo teraz tez trochę bólu go czeka:/ Ale najważniejsze ze sam zabieg juz za Wami. Życz mężowi szybkiego powrotu do zdrowia! A Ty jak sie czujesz?
She halo halo, gdzie jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:37
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny