Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już spakowana na jutro. Pedikjur zrobiony, pięty prawie do krwi zdarłam. Nie sądzę, żeby w nocy coś się rozkręciło. Rano jeszcze kąpiel i witaj patologio
Dobrze, że tam jest wifi za free.juwelka, Cigaretta, Madlene84, Astrate, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kalika,ja się dobrze czuje, parę razy dziennie złapią mnie mdłości i ból brzucha ale ogólnie myślę że nie mam co narzekać dziś mi smutno bo strasznie nie lubię sama spać zostaję u rodziców dziś bo do pustego domu nie chce mi się wracać. Jest moja bratowa z synkami więc u rodziców wesoło:-)
Już odliczamy dni do soboty,bo mam pierwszą wizytę u lekarza:-) się doczekać nie mogę
A jak u Ciebie? Od nowego cyklu zaczynacie starania? Jak tam tarczyca? Robiłaś nowe wyniki?
Morwa zaciskam kciuki za nowy cykl:-)oby się udało:-) -
nick nieaktualnydobry wieczor wam,ale napisalyscie .mama nadzieje ze was tu nadrobie ja dzis w nocy nie moglam spac jeszcze jakies glupoty mi sie snily,wogole nie czulam brzucha ani jajcora ani piersi mnie nie bolaly,ale rano za to piekly i jajcor lewy sie obudzil,chyba moj maly groszek spal , zdazylam dzis caly dzien narobic krokietow z piecz i kapusta oraz z warzywami mniam )
-
nick nieaktualnyNiepokorna bedzie dobrze:):*nie stresuj sie:* Agata 3maj sie ,niech mala jeszcze troche posiedzi:* poglaszcz ja po brzuszku i powiedz ze jeszcze czas:)) Triss przykro mi,mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej :* 3 maj sie
agata83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiepokorna ja jeszcze sobie radze z goleniem zobaczymy jak bedzie za pare mc:) Cigaretta powodzenia :* Kotowa tule.mysle ze wszystko bedzie dobrze,3maj sie kochana:):* She wolf bidulko,co to za robal cie zaatakowal,wyleczysz i bedzie dobrze:* a moze fasol w Tobie siedzi,skoro na luzaka staranka:* i nie bedzie potrzebne ci hsg :* Magda kupisz sobie cos wiekszego hehe i bedzie ok Klaudia porozmawiaj ze swoim i mam nadzieje ze rzuci fajki;)
-
nick nieaktualnyMorwa ale masz avatara hahahah :Ddobre to wiedzialam ze dlugo nie wytrzymasz i bedziecie sie starac :* 3 mam kciuki za fasola :*kochana nasza :* Magda my serduszkujemy od czasu do czasu,ale ostatnio bolala mnie pochwa nie wiem od czego ale przeszlo,nie mam ani krwawien ani plamien.... Kahaska mam nadzieje ze mala sie urodzi ile bedzie siedziec w brzuszku szybko do mamy na raczki i do cyca :ppp
-
Magda, u mnie OK, wpadłam w wir pracy po uszy Ze staraniami bardzo bym chciała ruszyć od nowego cyklu, ale nie wiem czy zdążę z normowaniem tarczycy. Wg moich obserwacji do końca tego cyklu zostało mi jeszcze jakieś 11 dni, a badania mam robic końcem lipca, także prawie na początku nowego cyklu skontroluje tarczyce i zobaczymy.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Kahaska a co ty znów taki ranny ptaszki? Kiedy do szpitala jedziesz?
Nataliano podrzuc troche tych krokodyle, chętnie zjem coś innego Choć jedzenie mam dobre w szpitalu.
Cigaretta daj znać jak wyznacza ci nowy termin zabiegu. O której lekarz bedzie dzwonił?
She jak sie czujesz?
Niepokorna bardzo cieżko z goleniem nóg. Teraz jeszcze jakos mi sie udało ale chyba następnym razem tez poproszę męża;) bo troche niedokładnie wyszło. -
Kotowa cały czas myśle o tobie i nie wiem co ci napisać. Tule cię mocno!! Bardzo dobrze, ze jesteś teraz u rodziców. Odpoczywaj ile możesz. A zastanawiałas sie moze nad tym aby w PL iść na jakaś konsultacje? Moze warto by porównać opinie czy przeanalizować jeszcze raz wyniki. Ale pamiętaj ze szklanka jest do połowy pełna, ze masz 50% szans ze wszystko bedzie dobrze. Będę mocno zaciskac kciuki aby tak sie stało!!
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Agata juz Ci smaze i przynosze ; p witam sie w poranek,wstaje po malu,dzis zaczelqm 6tydz buziaki milego dnia odezwe sie pozniej
Wiesz co, dopiero zauważyłam ze telefon zamiast krokietow zmienił słowo na krokodyle hehe. Ale numer;)