Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NIEPOKORNA wrote:No mnie jajnik zabolał właśnie w tym dniu, w którym zaciążyłam
Ja już i tak mam ogromną nadzieję, że może teraz, a Ty wcale nie pomagasz Jeszcze bardziej się nakręcę teraz A tak serio, to zobaczymy. Jeśli to późna owulacja, to ten cykl mogę już spisać na straty. Dziś z pracy raczej nie wyjdę przed północą
Podbijam pytanie Morwy - a poza tym jak się czujesz Kochana?
Nataliano - dobrze CiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:26
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ja i spokojnie Zdecydowanie muszę wyluzować... Ale dla zwiększenia szans chyba rzeczywiście będzie powtórka z rozrywki
Morwa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
NIEPOKORNA będzie dobrze Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno, żeby wszystko było już tylko lepiej. A ja... Nakręcać i tak doskonale potrafię się sama
Morwa badałam, tylko zapomniałam wpisać w wykres Szyjka wysoko, śluz absolutnie nie taki, jak podczas owulacji.👩36 lat 🧑39 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
A ja na przerwie wyskoczylam do Mc Donalda po hamburgery. Wiem wiem straszne świństwo niezdrowe ale miałam straszna ochotę
W ciąży z córką tez od czasu do czasu musiałam przegryzc. . Chyba dziewuszka nam rośnie
Morwa Wam wszystko wyjaśni jasno i klarownie :*
Niepokorna to odpoczywaj. Nawiązałas juz jakieś nowe znajomości czy tak biedna siedzisz sama w domu cały czas?
-
Madlene84 wrote:A ja na przerwie wyskoczylam do Mc Donalda po hamburgery. Wiem wiem straszne świństwo niezdrowe ale miałam straszna ochotę
W ciąży z córką tez od czasu do czasu musiałam przegryzc. . Chyba dziewuszka nam rośnie
Morwa Wam wszystko wyjaśni jasno i klarownie :*
Niepokorna to odpoczywaj. Nawiązałas juz jakieś nowe znajomości czy tak biedna siedzisz sama w domu cały czas?
Madlene,
Mam bardzo dobry kontakt z sąsiadką z pokoju na dole oraz z sąsiadem hiszpanem zza ściany Także nie jest źle.
Co do MC to moja przyjaciółka bardzo często w ciąży jadła i urodził jej się synMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Jestem dzisiaj bardzo rozleniwiona Wysyłam męża do sklepu, bo samej nie chce mi się wychlać noska z norki
Bardzo miło mi się zrobiło, bo właśnie pocztą dostałam kartkę z okazji zbliżających się imienin. Okazuje się, że teściowie tak miło się zachowali
Mam problem, bo non stop bym jadła ciastoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:35
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja nadal w szpitalu, może jutro już wyjdę do domu. Dziś odwiedził mnie gin, powiedział, że zabieg poszedł dobrze, były problemy z prawym jajowodem, ale udało im się udrożnić. Jestem strasznie obolała ale dam radę. Jeszcze ten upał męczący bleee
agata83 lubi tę wiadomość
-
Hej. U mnie dziś temperatury z piekła rodem. Na zewnatrz 41 a w domu 30 stopni. I tak juz chyba od 2 lub 3 tygodni. Poza tym trochę załamka bo życie mi się wali. Chyba do końca roku jak nie wcześniej będziemy musieli wracać do Polski bo firma gdzie pracuje mój mąż bankrutuje. Także będzie koniec włoskiej przygody.
-
Tzn wracać chcemy tylko wali się dlatego że w Pl będziemy musieli zaczynać wszystko od zera. A jeśli chodzi o pracę to nie mieliśmy firmy. Maż pracuje w fabryce i ciężko coś znaleźć. Dostał tylko połowe wypłaty za czerwiec i nie wiadomo kiedy będzie reszta kasy. A siedzieć tutaj i iść w długi, bo z mojej skromnej pensji ciężko by wyżyć, nie ma sensu. Jest wynajem i inne rachunki do zapłacenia. Trudno się mówi ale niestety jakoś trzeba będzie się zaaklimatyzować w kraju. Dodam jeszcze że miałam nadzieję że jeszcze kilka lat byśmy tu pomieszkali ale skoro z robotą krucho to trzeba zwiewać dopóki jeszcze mamy z czym i za co wyjechać.
-
Doda trzymam kciuki aby Wam sie ulozylo wszystko jak najlepiej, pamietaj ze nic sie nie dzieje bez przczyny.
Niepokorna to Wy wynajmujecie pokoj? No to dobrze, ze nie jestes sama, a sasiadka to polka?
Cigaretta z dnia na dzien bedzie lepiej i bedziesz sie lepiej czula, a to wszystko sama wiesz po co i teraz juz bedzie z gorki.
Niepokorna co do ciasta to moze mniej bym jadla, ale mam ochote ciagle cos piec i dzialac w kuchni i wtedy nawet czuje sie w miare dobrze, tylko zakupow tez mi sie nie chce robic no i dzieci z mezem nie daja rady tego zjesc Wczoraj wyrzucilam 4 ptysie bo juz sie nie nadawaly....
Nawet mam ochote zrobic jakies przetwory na zime, wiec chyba meza wysle na jakies zakupy jutro, jak zdazy
Dzisiaj czuje sie calkiem, calkiem... odpukac, bo wczoraj sie zaczelo wieczorem dopiero -
Madlene84,
Tak, wynajmujemy pokój. Na dole mieszka polska para narzeczonych, na górze przesympatyczny hiszpan i pinda polka. Ona działa mi na nerwy, bo jest taką typową słodką idiotką... Ale nie zwracam na nią uwagi. Skupiam się na reszcie ludzi. Z tą parą byliśmy nawet w niedziele na wycieczceMadlene84 lubi tę wiadomość