X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fajnie Niepokorna :) Od wspolnego mieszkania zaczynaja sie przyjaznie :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, muszę Was nadrobić z dzisiaj, ale to później. Teraz muszę się pochwalić Diuną ;-) Mój prezent a zbliżające się urodziny <3

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f07f3b25129a.jpg

...i pierwszy dzień cyklu przestaje mieć znaczenie ;)

Morwa, Madlene84, wróżbitka lubią tę wiadomość

• kalika Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, Diuna słodka! Co to za rasa?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Monika, Diuna słodka! Co to za rasa?

Sznaucer miniaturka :)

kalika lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene,
    To prawda. Myślę, że ta znajomość będzie długa :)

Monika,
    Piękny piesek :D

Monika*** lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja już po porannej kąpieli, dziś chyba wychodzę do domu, czekam tylko na poranny obchód, żeby się czegoś dowiedzieć :) Nadrobie was w domu, bo tutaj nie ma warunków :p miłego dnia!

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta dobrze, że zabieg się udał i oby Cię dziś puścili do domu. Zawsze to lepiej we własnych kątach dochodzić do siebie:)

Monika śliczny piesek:) taki mały słodziak, że aż schrupać by można:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Wczoraj czytałam Was w przerwach, ale niestety było mnóstwo pracy i nie miałam dłuższej chwili, żeby napisać.

Doda - ja za wszelką cenę starałabym się nie wracać. Może jednak uda się coś wymyślić? Chyba że rzeczywiście wolicie wracać, wtedy to już inna bajka ;)

Madlene - jak ja bym chciała mieć czas na pichcenie i robienie przetworów! W tym roku udało mi się zrobić tylko konfiturę z agrestu i truskawek, a jest jeszcze tyle możliwości :) Ja bym korzystała :) Oczywiście, jeśli czujesz się na siłach.

Monika - cudny psiak! Przeurocza jest ta Twoja Diuna :)

Cigaretta - trzymam kciuki za wyjście do domu. I oby teraz były już same dobre wieści :)

Uciekam teraz do gina, później do pracy, a po pracy do pulmonologa. Jak wrócę do domu to mam zapranowane bieganie, a jeszcze jakiś obiad trzeba będzie zrobić ;) Taki maraton mnie dziś czeka, więc wieczorem pewnie padnę na twarz. Tym bardziej, że upały u nas nie odpuszczają. Miłego dnia!

👩36 lat 🧑39 lat

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała mieć psa, ale przy trójce dzieci spacery z psem byłby wręcz traumą:/ może jak bliźniaczki podrosną to weźmiemy ze schroniska,tylko jak będzie jeden to będą się bić o niego.

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta to dobrze. W domu już dojdziesz na spokojnie całkiem do siebie.

Smerfelinka z siłami nie tak źle chociaż zależy kiedy.... tyle że u nas owoce i warzywa dość drogie na robienie przetworów. ... sama nie wiem czy się opłaca ;) no ale co swoje to swoje... musze tylko polować na owocowe promocje.

Monika piesek jest przecudne! Też mi się marzy taki maluch ale dzieci wolałyby kotka na co tata nigdy nie wyrazi zgody :P a pieska może kiedyś. ....

No nic pędze do szkoły. Miłego dnia!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,a ja juz nie bede chrzestna przez naszego ^^ksiedza^^ myslalam ze go.rozszarpie wczoraj wrrrr,,,, aby sie zdenerwowalam i brzuch mnie bolal,tylko bycie.ciotka klotka mi.zostalo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze w niedziele,bicie serca poprawi mi humor;*;) buziakuje milego dnia bo u nas znow upal.wczoraj bylam u fryzjera i dziwnie w ciemnych wlosacj bo juz od ow czasow nie milam,musze sie.przyzwyczaic ;))

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Hey wam,a ja juz nie bede chrzestna przez naszego ^^ksiedza^^ myslalam ze go.rozszarpie wczoraj wrrrr,,,, aby sie zdenerwowalam i brzuch mnie bolal,tylko bycie.ciotka klotka mi.zostalo ;)
    Ksiądz nie wyraził zgody?? ale to mu powiedzieliście że w ciąży jesteś? Bo przecież nic nie widać jeszcze.Jaki niby powód podał? Tak dopytuje bo ja we wrześniu mam być, to jest jakiś "przepis" że w ciąży nie można?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika fajny pies ja mam chi i ratlerka,gustuje w malych psach;)) cigaretta jak bedzie wszystko dobrze to cie wypuszcza,odpoczywaj duzoo;* madlene ja lubie zrobic tylko obiad a przetwory i placki to juz nie moja bajka ;))pidziwiam tych ktorzy to lubia robic ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda po grzechach pytal sie czemu do kosciola nie chodzilam i z kim mieszkam i wtedy sie zaczelo ze jestem nieczysta bo przeciez dodal.sobie i ze nie mamy slubu kiedy slub itp i tylko blogoslawienstwo takze naptodukowalam sie a rozgrzeszenia mi nie dal,potem mowie to moge byc chrzestna czy nie,a on ze chyba nie powazna jestem i ze.maja szukac sobie nowej,aaa i jeszce gadal o in vitro i takich tam sprawach,on jest nie normalny wiem ze kosciol tego.nie akceptuje a on pol mszy o tym jazgal i jeszcze w konfesjonale,wiec ja mu powiedzialam dziekuje bardzo do widzenia i wyszlam wkurwiona wrrrrr......u nas ksieza sa nienormalni,zreszta tu kazdy wie a pitem sie dziwnia ze.ludzie mlodzi nie laza jak oni wiecej grzesza,niechcialam sie juz z nim klocic,bo nie lubie,ale niech tylko przyjdzie z koleda yo mu piwiem pare slow i wyjdzie szybciej niz przyjdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemowilam mu o ciazy,co go to obchodzi i nawet dobrze bo jeszcze moze gorsej by na mnie patrzal bo on nie rozumie takich osob co nie moga zajsc i sie staraja tylko mysli ze czlowiek zyje dla sexu,brak slow juz,ja juz nigdy tu nie pojde do spiwiedzi do naszych,bo pewnie wyssedl z kosciola i mnie obgadal przy tamtych ksiezach kto wie,,d9bra koniec bo nerw sie podnosi hahahah

• magdaM85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę to faktycznie niefajna sytuacja:( myślałam, że się nie zgodził bo w ciąży jesteś bo ponoć na to też różnie patrzą.
    U nas ostatnio w kościele też na kazaniu nawijał o in vitro jakie to złe i w ogóle, aż się z mężem zagotowaliśmy...masakra jakaś.
    A te chrzciny co ja mam we wrześniu u mego brata, to chrzestnym miał być brat mojej bratowej ale z takiej samej sytuacji jak u Ciebie się nie dało i musieli wziąć kogoś innego. Chociaż muszę przyznać, że w tym wypadku to ta zmiana chyba im na lepsze wyszła...no ale nie zmienia to faktu, że to rodzice wybierają chrzestnych i to ich decyzja...ehhh

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz, nataliano, według prawa kanonicznego rodzic chrzestny musi być praktykującym katolikiem. Miał prawo Cię pytać o takie rzeczy (mieszkanie z kimś bez ślubu to wedle prawa konkubinat i nie otrzymuje się rozgrzeszenia) i miał prawo nie wyrazić zgody na to, byś była chrzestną...

Ja już się bałam, że ksiądz też wierzy w zabobony typu "jedno dziecko drugiemu łaskę zabiera" :P Moja przyjaciółka z powodu takiego przesądu czekała z chrztem córki prawie rok, bo potencjalna chrzestna była w ciąży i matka się nie zgodziła, czy jakoś tak ;)

Monika, cudna psinka ^^ Niech Ci nie zagryzie wszystkich butów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:36

kalika, Monika*** lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby nie mozna byc w ciazy i chrzestna a to zabobon,a wczoraj rachunek.sumienia odprawilam i zabobon jest grzechem jak ktos wierzy tak samo horoskopy wrozby itp...i cza sie z tego spowiadac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano jest, jest... ale ludzie o tym nie wiedzą i potem odrzucają kobietę w ciąży jako chrzestną albo wieszają czerwone kokardki na wózku :P

‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ