Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszlam sie pochwalic a tu cisza jak makiem zasial w poniedzialek mam pierwsza inseminacje, z dzisiejszego podgladania wychodowane dwa pecherzyki po 18mm zycze wszystkim milego weekendu
D-dawna, Monika***, Kotowa, nataliano, kalika, kahaśka, Morwa, triss, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Mam wyniki progesteronu. W 21 dniu cyklu 15.81. Aktualnie jestem juz w 3 dniu nowego cyklu. Na koniec poprzedniego cyklu , tego w którym robione było badanie, też były plamienia i to dość obfite. Według norm jest wszystko ok wiec nie wiem co dalej z ty robic. Po poludniu będę dzwonić do mojej gin, ciekawe co mi powie.
-
Doda dziewczyny wcinają orzechy brazylijskie, pija czerwone wino warto spróbować
U mnie przy in vitro to bardziej skomplikowane. biorę estrofem, ktory powoduje wzrost endometrium jednoczesnie blokując owulację. Teraz bede meczyć lekarza o inne wspomagacze na lepsze ukrwawienie.
Ale u Ciebie to niekoniecznie musi być to. Histeroskopię zawsze warto zrobić swoją drogą. -
nick nieaktualnyDziekuje kochane :* jestem juz po ale mam mieszane uczucia bo nie bylo dzis robione usg wiec nie wiem czy byly pekniete czy nie i dodatkowo po spreparowaniu nasienia tych dobrych plemnikow byly bardzo malo, powiedzieli mi, ze mozna dwa razy sprobowac inseminacji ale mozliwe, ze czeka mnie invitro. Jak sie zapytalam czemu nie robia wczesniej usg to mowili, ze wystarczy to z soboty...tak czy inaczej zaczynam odliczanie liczac na cud mimo wszystko.
-
Doda, moja gin jest fanka dopochwowej
Cosma, kciuki zaciśnięte! Moja koleżanka 5 x podchodziła do inseminacji, ale mam nadzieje, ze Tobie nawet ta druga próba nie bedzie potrzebnaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:50
Cosma lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem. Dochodze do siebie po urlopie, bo byl meczacy
Dzis test negatyw, wiec czekam do wizyty w klinice w pryszlym tyg. i rozpoczynamy procedure iui.
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty