Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się nagadałam w zeszłym tygodniu Nie chciałyście ze mną gdakać, to poszłam do kąta, heheh
Jestem zaabsorbowana swoją nową jaźnią literacką, przemianami politycznymi i innymi takimi, co mi trzymają humorek w górze
Zaczęłam nowy cykl, kupiłam sobie nowy termometr - czerwony, na szczęście Tempki i tak pozaburzane, bo dłużej ciemno za oknem, to i śpimy czasem do 9 nawet i nie zamierzam tego zmieniać
Mikołajki się ładnie udały Eryk ma swój świadomy Adventskalender i grzecznie zjada jedną czekoladkę dziennie. U nas na Mikołaja tylko słodycze, działa prezentowe wytaczamy na Święta.
W sobotę mam imieniny, idę na nockę do przyjaciółki. Moje pierwsze samotne wyjście na noc od... sierpnia 2012 Nie żeby Eryk był aż tak absorbujący i stęskniony drogiej mamy, po prostu nie było okazji
No i tyle u mnie
Klaudia, najlepszego :* Całuski, cukiereczki, ciasteczka ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:52
-
Przepraszam, że mało się udzielam, ale jakoś nie mam weny twórczej ostatnio. Miałam małe zawirowania, ale już wszystko ok.
Jednakże mam dobrą wiadomość... Przeprowadzamy się!!!
Pojechaliśmy sami do agencji zamiast czekać na odzew od nich. Powiedzieliśmy im, że tutaj lanlord dał nam czas na wyprowadzkę do końca grudnia i że zostaniemy w przeciwnym razie na ulicy z brzuchem. I tego samego dnia okazało się, że mają mieszkanie, które zwalnia się 21 grudnia. Pojechaliśmy je obejrzeć. I się zdecydowaliśmy. Jest dosłownie naprzeciwko Centrum Handlowego, które już znam na pamięć, więc super miejsce. To jest 2 bedroom, czyli 3 pokoje z kuchnią i łazienką. Male, ale bardzo przytulne I ważne, że będzie salon, własna sypialnia i pokój dla Julii oraz że wreszcie będziemy sami Jestem strasznie szczęśliwaD-dawna, AniaT lubią tę wiadomość
-
No Niepokorna to gratulacje samodzielnego mieszkania. Nie to jak być tylko sami,takie mieszkanie na kupie z innymi obcymi ludźmi to katorga, wiem to z własnej autopsji.
U mnie narazie nuda jak flaki z olejem. W zeszłym tygodniu była u nas moja mama i troszkę byłam zajęta. Odliczam dni do świąt, 23 planujemy wyjazd. W tym roku tylko na tydzień bo urlopu nie mamy dużo. Za to po świętach ja będę się starać o wcześniejszy urlop macierzyński. Z racji mojego zawodu,który jest zaliczany w Italii jako zagrażający matce i dziecku mogę od początku ciąży korzystać z tego przywileju.
-
Dagn, ja też byłam z tych cierpliwych, która zjadała po jednej czekoladce każdego dnia
Morwa co u Ciebie?
Klaudia, najlepszego!
Niepokorna, oby Wam się dobrze mieszkało
Doda korzystaj w wolnego, jeśli masz okazję. Powinnaś leżeć i pachnieć, no chyba że zapachy przyprawiają Cię o mdłościD-dawna lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
U mnie mikołaja nie było, chyba byłam niegrzeczna
Ostatnie świąteczne zakupy zrobione. Dla siebie upolowalam kozaczki przecenione z 50 € na 15€
Klaudia wsio naj! P.S. tez mam dziś urodzinyD-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak byłaś niegrzeczna, to powinien być inny mikołaj <NMSP >
Najlepszego również Tobie :*
Kotowa, a dostawałaś kalendarz w Mikołajki czy 1 grudnia? Bo na fejsie się spotkałam z obrazkiem sugerującym, że 1 grudnia już dzieci dostają (i zżerają całe od razu).
Ja zawsze dostawałam 6 grudnia i jako dziecko zjadałam od razu 6 czekoladek Potem zaczęłam kombinować, że jak te 5 zostawię, to będę miała do urodzin ^^
Niepokorna, super Bardzo się cieszę, że będziecie tak jakby na własnym
To teraz możesz spać spokojnie.
Doda, Ty to teraz dolce far niente i nic poza tym ;>akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Dagn jeszcze do świąt muszę uczciwie chodzić do pracy. 22 mam pierwszą wizytę i wtedy dostane certyfikat że jestem w ciąży, dopiero potem mogę się ubiegać o wcześniejsze macierzyńskie. Już się nie mogę doczekać kiedy w końcu się uwolnię z tego kieratu, ostatnio wszystko mnie w tej robocie denerwuje (a zwłaszcza taka jedna baba przemądrzała, którą nazywam CZAROWNICA). Potem będę się byczyć przez jakiś czas.
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, u mnie nawał pracy przed wyjazdem do Polski na święta. Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej strasznie boję się konfrontacji z ludzmi...
Przed chwilą wróciłam z pracy, zaraz ruszam z kotem do weta, a później biegiem do fryzjera.
I tak do przyszłego piątku, cały czas w biegu. A w sobotę nad ranem ruszamy
Jak się czujesz?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam sie ponownie po malej przerwie i melduje, ze wracam do gry, runda druga rozpoczeta. Troszke Was podczytywalam z doskoku ale calkiem na biezaco nie jestem. Zajrzalam wlasnie na pierwsza strone i widze, ze tych czekajacych na fasolke jest juz
garstka w porownaniu do zafasolkowanych, gratki dla nowych ciazowek ja to chyba zaloze osobny watek " fasoleczko moja mila jak mnie to wk....a ze sie jeszcze nie zjawilas" a tak na powaznie to mam nadzieje, ze wszystkie sie przeniesiemy w koncu na fioletowa strone a ten watek do tego czasu nie umrze smiercia naturalna, szkoda by bylo. PozdrowionkaAniaT, NIEPOKORNA, Kotowa, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCosma wrote:ja to chyba zaloze osobny watek " fasoleczko moja mila jak mnie to wk....a ze sie jeszcze nie zjawilas"
hahahaha, piękie to ujęłaś Cosma dokładnie to samo mam na końcu języka
Ja jestem w kieracie pracowo-sprzątaniowo-zakupowym, a teraz jeszcze zdycham na l4 na antybiotyku (już trzeci raz tej jesien/zimy )
Porównując pierwszy cykl z clo z tym teraz, drugim to mam wrażenie, że nic się nie zadziało. Na złość jeszcze kumulacja choroby przypadła na teoretyczną owulację (jeśli była tak jak w poprzednim miesiącu 12dc), więc nie było - jestem wściekła, bo liczyłam na wigilijny prezent, a tu dupa.
Na monitoring idę dopiero w poniedziałek, bo w tym tygodniu nie dałam rady funkcjonować.
Wszystko idzie nie tak jak trzeba! Ale mam tyle na głowie,że nie mam czasu na szczęście o tym myśleć.
Niepokorna, strasznie się cieszę, że mieszkanko zaklepane! Suuper!
Daaaagn! Wracaj już
She :*
Morwa
Czas reaktywować wątek! Wracamy dziewczynki, rach ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 19:47
AniaT lubi tę wiadomość
-
Hey Dziewczynki,
Jakoś nie mam ostatnio kiedy pisać, ale czytam Was na bieżąco, chociaż ostatnio straszne tu pustki.
Cigaretta Kochana dzięki za pamięć, u mnie wszystko ok, jestem już po owulce, więc zaczęły mi się humorki i straszliwie mnie bolą piersi, na szczęście @ mam dostać przed świętami, więc będę miała już spokojne święta bez wrednej małpy
A TY jak się czujesz?? rośnie brzusio?
Cosma no to witaj znowu w grze widzisz, że nas tu coraz mniej, więc dotrzymuj nam towarzystwa
Pozdrawiam Was cieplutko:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika to dobrze wiedziec ze nie jestem sama
Nusia milo Cie tu znow widziec
Niepokorna, Cigaretta patrze na Wasze suwaczki i nie moge uwierzyc jak czas pedzi
Ja dzis wykorzystuje pierwszy dzien nowego cyklu i pije piwko z sokiem, Wasze zdrowkoAniaT lubi tę wiadomość