Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cosma też mi się wydaje że tragedii nie ma, nie objadam się nie wiadomo jak ale jak czasem najdzie mnie ochota na frytki czy domowego hot doga to zjem Zobaczymy jaka będzie waga finalna
Kalika wyniki się poprawiły i już wszystko jest w porządku, jeszcze tylko przed samą wizytą w styczniu dla pewności mam powtórzyć. Litry pitej wody chyba pomogły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Kornelia, powodzenia jak dlugo sie staraliscie o pierwsze bobo? Opowiedz cos o sobie.
Kalika a wy naturalnie sie staracie czy cos wspomagasz?
Morwa dobrze, ze zrobilas te wszystkie badania, wiesz czego nie masz, lepiej za duzo niz za malo. Ja sie udzielam tez na watku inseminacji i co rusz czytam o jakis nowych badaniach o ktorych pierwszy raz slysze...np. test wiazania plemnika z hialuronem bo moze byc dobry na oko a nie zapladniac itp. a ten zespol antyfosfolipidowy? Masz wyniki?
....wlosy na fioletowo...kobieta zmienna jest fajnie, ze maz tez szalony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, w trombofiliach krzepliwosc krwi jest zwiększona, nie występują krwotoki, a raczej tendencja do zakrzepów i zatorów. Cieszę się z Tobą z ujemnej Chlamydii, oby reszta też była dobra.
Kornelia, dziś zaczęłam, bo pojawił się śluz, co prawda lepki, ale jednak dość sporo. Blada kreska testowa już jest;) A Ty kiedy zaczynasz? Jakie testy robisz? Ja mam mega zapas tych z allegro i wg mnie są ok.
My spędzamy Sylwka w łóżku z grzancem i pizza, bo jutro skoro świt zaczynam dyżur. Szczęśliwego, pełnego ciąż i szczęśliwych porodów 2016 roku Kochane! :*
Cosma, my póki co naturalnie, to "dopiero" 6 cykl starań po poronieniu. W pierwsza ciążę zaszła w 2 cyklu starań, teraz coś słabiej nam idzie, ale nie tracę nadzieji Mam hashi i to lecze, w inne sprawy póki co nie ingeruję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 07:38
AniaT lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Ja też już jestem Witam się w Nowym Roku. Przepraszam, ale było wiele zamieszania u mnie i dlatego nie pisałam. Teraz wracam do realnego świata
Na wstępie wszystkim Wam życzę Spełnienia wszystkich marzeń w 2016 roku! No i mam nadzieję, że w tym roku każda z Was doczeka się dwóch kresek oraz szczęśliwego rozwiązania
Nusia,
Jestem na nowym mieszkanku od 23 grudnia. Trochę się narobiłam, ale już powoli wszystko się układa. Najważniejsze, że już jesteśmy sami z mężem bez żadnych innych lokatorów Cieszę się też, bo 26 stycznia przyjdą meble dla Julii, więc pokoik będzie gotowy
Aha, trzymam mocno kciuki za tą szansę
Dagn,
Jak to? Czemu zniknęłaś? Ja się nie zgadzam. Jesteś nam tu potrzebna niezależnie od tego, czy sie starasz, czy też nie
Kornelia,
Miło Cię poznać i witamy
Morwa,
Dobrze, że badania jak na razie ok. A co do koloru włosów to jestem w szoku
Jutro odwiedza mnie siostra mojego teścia z mężem i dzieciakami. Byli na Święta i Sylwestra u kuzyna w UK i jutro w drodze powrotnej wstąpią na kilka godzin do nas. Nareszcie jakieś znajome mordeczki z Polski A tak poza tym u mnie nic nowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 22:08
AniaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Jestem tu nowa, dlatego witam Was serdecznie!
Od września staramy się z mężem o fasolkę. Jestem z rocznika '89, cykle mam regularne, od 2 miesięcy stosuję testy owulacyjne.
Jeszcze raz witam!NIEPOKORNA, Monika***, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej! Witam się i ja w Nowym Roku 2016, życzę nam wszystkim oby to był rok radości
U mnie pi staremu, czekam na @, która się spóźnia. Nie pilnowalam cyklu, więc nie wiem kiedy dokładnie wypadła owu, ale na pewno nie było jej w planowanym terminie. To by było tyle jak na razie
Miłego popołudniaNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny