Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Dziękuję za powitanie i przyjęcie do grona oczekujących na fasolkę
Ech, wokół mnie same ciężarne koleżanki - na facebook'u osaczają mnie zdjęcia brzuchów i noworodków echhh Ja w tym miesiącu przez dwa dni miałam dwie grube krechy na teście owu, mam nadzieję, że w końcu coś z tego wyjdzie, już mnie korci, że ciążowy zrobić, ale to dopiero 20 dc - jak myślicie, kiedy mogę test robić??? -
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny w Nowym Roku, długo nie zaglądałam ,a czas szybko ucieka
U nas wszystko dobrze, Tymon rośnie, waży juz 8,5kg, jest ciąglę tylko na piersi, od lutego zaczynamy przygodę z innym jedzeniem
Trzymam kciuki za Was i mam nadzieje że za rok już nie będzie na tym forum nikogo - kogo znamAniaT, Jotc, Cosma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia ja z tych co olewaja wykresy wiec nie pomoge. Daj znac jak tam jutro po wizycie z dalszymi planami.
Jotc witaj i powodzenia
Juwelka fajnie, ze zajrzalas Niech Ci sie synus dalej zdrowo chowa.
Chcialam tylko poinformowac, ze druga inseminacja sie nie udala i nawet nie zdazylam isc na bete (jutro miala byc) bo dzis przylazla @. Bede jeszcze raz probowac iui, trzeci i ostatni raz, potem bede sie dalej zastanawiac czy w lewo czy w prawo ( czy in vitro czy koniec staran i corka bedzie jedynaczka).juwelka lubi tę wiadomość
-
Cosma strasznie mi przykro, że się nie udało, próbujcie jeszcze, może następny raz zaskoczy. Kibicuję CI z całego serca:*
no i dziękuję za pamięć dam znać co i jak po wizycie trochę się denerwuję, bo nie wiem czego się spodziewać, niby już 3 razy przez to przechodziłam, ale za każdym razem są jakieś obawy...trzymaj kciuki...
Juwelka fajnie, że do nas zaglądnęłaś odwiedzaj nas częściej
dobrze, że karmisz, karm jak najdłużejjuwelka, Cosma lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
jestem tu nowa i proszę i poradę lub chociaż może ktoś był w podobnej sytuacji.
Staramy się z mężem o dzidziusia już 6 cykl w pierwsze dwie ciąże zaszłam bez problemu po dwóch cyklach. Ostatni okres miałam 8.12.2015 a owulację 19-20.12.2015 (robiłam testy owulacyjne). Okres co 25 dni od pół roku czyli powinnam dostać 1.01.2016 i cisza ani okresu,ani II kreski na teście a beta z dnia dzisiejszego 1,20 i drukowanymi NEGATIVE.Od dnia spodziewanej miesiączki boli mnie brzuch jak na okres, wzdęcia itp tak jakbym już ten okres miała.
Może za wcześnie zrobiłam Betę? Może za wcześnie na testy?
-
No właśnie już sama nie wiem. Testy zamawiałam na allegro ale chyba nie są zbyt pewne.
A co z tą Betą? Pewna,że to nie ciąża? Czytałam gdzieś,że wynik 1,20 jest nie jednoznaczny i powinno się powtórzyć.
Okres mam regularny nawet bardzo więc dziwne. No i dziś brzuch mniej boli i czuję mokrość ciągle i ból w piersiach i mrowienie czasami.
A każdy mi mówił,że w trzecią ciążę to szybko zajdę a tu proszę jaki psikus;)