Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Dziękuję za powitanie i przyjęcie do grona oczekujących na fasolkę
Ech, wokół mnie same ciężarne koleżanki - na facebook'u osaczają mnie zdjęcia brzuchów i noworodków echhhJa w tym miesiącu przez dwa dni miałam dwie grube krechy na teście owu, mam nadzieję, że w końcu coś z tego wyjdzie, już mnie korci, że ciążowy zrobić, ale to dopiero 20 dc - jak myślicie, kiedy mogę test robić???
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny w Nowym Roku, długo nie zaglądałam ,a czas szybko ucieka
U nas wszystko dobrze, Tymon rośnie, waży juz 8,5kg, jest ciąglę tylko na piersi, od lutego zaczynamy przygodę z innym jedzeniem
Trzymam kciuki za Was i mam nadzieje że za rok już nie będzie na tym forum nikogo - kogo znamAniaT, Jotc, Cosma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia ja z tych co olewaja wykresy wiec nie pomoge. Daj znac jak tam jutro po wizycie z dalszymi planami.
Jotc witaj i powodzenia
Juwelka fajnie, ze zajrzalasNiech Ci sie synus dalej zdrowo chowa.
Chcialam tylko poinformowac, ze druga inseminacja sie nie udala i nawet nie zdazylam isc na bete (jutro miala byc) bo dzis przylazla @. Bede jeszcze raz probowac iui, trzeci i ostatni raz, potem bede sie dalej zastanawiac czy w lewo czy w prawo ( czy in vitro czy koniec staran i corka bedzie jedynaczka).juwelka lubi tę wiadomość
-
Cosma strasznie mi przykro, że się nie udało, próbujcie jeszcze, może następny raz zaskoczy. Kibicuję CI z całego serca:*
no i dziękuję za pamięćdam znać co i jak po wizycie trochę się denerwuję, bo nie wiem czego się spodziewać, niby już 3 razy przez to przechodziłam, ale za każdym razem są jakieś obawy...trzymaj kciuki...
Juwelka fajnie, że do nas zaglądnęłaśodwiedzaj nas częściej
dobrze, że karmisz, karm jak najdłużejjuwelka, Cosma lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
jestem tu nowa i proszę i poradę lub chociaż może ktoś był w podobnej sytuacji.
Staramy się z mężem o dzidziusia już 6 cykl w pierwsze dwie ciąże zaszłam bez problemu po dwóch cyklach. Ostatni okres miałam 8.12.2015 a owulację 19-20.12.2015 (robiłam testy owulacyjne). Okres co 25 dni od pół roku czyli powinnam dostać 1.01.2016 i cisza ani okresu,ani II kreski na teście a beta z dnia dzisiejszego 1,20 i drukowanymi NEGATIVE.Od dnia spodziewanej miesiączki boli mnie brzuch jak na okres, wzdęcia itp tak jakbym już ten okres miała.
Może za wcześnie zrobiłam Betę? Może za wcześnie na testy?
-
No właśnie już sama nie wiem. Testy zamawiałam na allegro ale chyba nie są zbyt pewne.
A co z tą Betą? Pewna,że to nie ciąża? Czytałam gdzieś,że wynik 1,20 jest nie jednoznaczny i powinno się powtórzyć.
Okres mam regularny nawet bardzo więc dziwne. No i dziś brzuch mniej boli i czuję mokrość ciągle i ból w piersiach i mrowienie czasami.
A każdy mi mówił,że w trzecią ciążę to szybko zajdę a tu proszę jaki psikus;)