Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTu cichosza, tam cicho... <nuci>
Monika, miałam w sumie przekazać, żebyś opieprzyła She za milczenie, ale doczytałam notatkę w wykresie, że dojechali i - poza ciągłym plamieniem - jest ok.
Amore, bardzo ładnie się lekarze zachowali Mam nadzieję, że szybko zrobicie badania, żeby się dowiedzieć, co może być przyczyną. To, że u mnie były to sprawy losowe, ot - przypadki, nie znaczy, że U Ciebie nie ma głębszego problemu.
A co u szeroko pojętej reszty?
Nusia - dawno nic nie pisałaś
Kalika - już tylko na fioletowej piszesz, co u Ciebie?
Małagosia - powtarzałaś ten test w zeszłym tygodniu?
Aki - dalej macie wakacyjne party hard ?
Inna, masz teraz jeszcze jakieś wizyty u Maksym czy skupiasz się na Kato? O której jutro trzymać kciuki za wizytę?
Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 10:22
-
Dagn_ wrote:Tu cichosza, tam cicho... <nuci>
Monika, miałam w sumie przekazać, żebyś opieprzyła She za milczenie, ale doczytałam notatkę w wykresie, że dojechali i - poza ciągłym plamieniem - jest ok.
Amore, bardzo ładnie się lekarze zachowali Mam nadzieję, że szybko zrobicie badania, żeby się dowiedzieć, co może być przyczyną. To, że u mnie były to sprawy losowe, ot - przypadki, nie znaczy, że U Ciebie nie ma głębszego problemu.
A co u szeroko pojętej reszty?
Nusia - dawno nic nie pisałaś
Kalika - już tylko na fioletowej piszesz, co u Ciebie?
Małagosia - powtarzałaś ten test w zeszłym tygodniu?
Aki - dalej macie wakacyjne party hard ?
Inna, masz teraz jeszcze jakieś wizyty u Maksym czy skupiasz się na Kato? O której jutro trzymać kciuki za wizytę?
Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam.
Mamy owu z lewego jajnika tylko endometrium liche. 6mm
Owu będzie dzisiaj/jutro. Może obędzie się bez ovitrelle. A wizyta w Bocianie jutro o 15.40.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyTo, wedle mądrości forumowych, jedz migdały i popijaj wino w sensie na to endo. I ananas surowy na zagnieżdżenie chociaż mi akurat się udało w jedynym cyklu bez ananasa.
Wszystkiego warto spróbować szczególnie, że macie już syna, więc może coś się chwilowo zablokowało albo organizm jeszcze do siebie nie doszedł po antykach.
W takim razie kciuki jutro popołudniu
BTW, Ty rdzenna sikorniczanka czy nabyta ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 10:39
-
Dagn_ wrote:To, wedle mądrości forumowych, jedz migdały i popijaj wino w sensie na to endo. I ananas surowy na zagnieżdżenie chociaż mi akurat się udało w jedynym cyklu bez ananasa.
Wszystkiego warto spróbować szczególnie, że macie już syna, więc może coś się chwilowo zablokowało albo organizm jeszcze do siebie nie doszedł po antykach.
W takim razie kciuki jutro popołudniu
BTW, Ty rdzenna sikorniczanka czy nabyta ?
Wino piłam, acard biorę. Po prostu coś się zacięło. Do tego ani jeden test owu nie pokazał nawet cienia z cienia. Masakra.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyNie wiem, co mi się pokręciło, że potem też brałaś w sensie od Mikołaja do teraz decyzji o drugim.
W ogóle wściekła jestem, bo in post od wczoraj mi przytrzymuje przesyłkę w oddziale katowickim i nic nie zapowiada, że ja przekazali do doręczenia. Zamówiłam sobie sortownik na leki, bo mój spadł i się rozkleił (miałam taki najtańszy z apteki). I co oczywiście? Od dziś w Biedronce na takie podajnikiinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDwa lata temu miałam sytuację, że z jednych leków przechodziłam na drugie i wtedy się wkręciłam w rozdzielaniem do pojemników. Potem przywykłam do tego rytuału, że raz w tygodniu sobie wydzielam dawki
Zresztą po porodzie mnie czeka powrót do całego mojego arsenału lekarstw, to się przyda Mama przyniosła z Biedry takie, że można wypiąć pojemniki na konkretne dni na wyjazd, tak więc jeszcze lepsza opcja -
Dagn_ wrote:Dwa lata temu miałam sytuację, że z jednych leków przechodziłam na drugie i wtedy się wkręciłam w rozdzielaniem do pojemników. Potem przywykłam do tego rytuału, że raz w tygodniu sobie wydzielam dawki
Zresztą po porodzie mnie czeka powrót do całego mojego arsenału lekarstw, to się przyda Mama przyniosła z Biedry takie, że można wypiąć pojemniki na konkretne dni na wyjazd, tak więc jeszcze lepsza opcjaMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyLol, no bo w sumie, jako że to wątek staraniowy (na fioletowej, z całym tym SN-Kp terroryzmem, się nie czuję zbyt dobrze, tylko czytam grudniowki), staram się mało pisać o dolegliwościach, usg i innych Rok temu miałyśmy tu poważny shit storm, jak kilka dziewczyn siedziało i sobie opisywało uroki pierwszego trymestru i tak jakoś.... Nie chciałabym się przyczynić do złej atmosfery
A suwaczki jakoś mi nie przypadły do gustu - albo tło nie takie, albo wskazówka, więc sobie nie ustawiłam. No i siedzę taka cicho ciemna
Trochę ponad 3 miesiące mi zostały teoretycznie chociaż mam nadzieję, że mnie potną końcem listopada. -
Dagn_ wrote:Lol, no bo w sumie, jako że to wątek staraniowy (na fioletowej, z całym tym SN-Kp terroryzmem, się nie czuję zbyt dobrze, tylko czytam grudniowki), staram się mało pisać o dolegliwościach, usg i innych Rok temu miałyśmy tu poważny shit storm, jak kilka dziewczyn siedziało i sobie opisywało uroki pierwszego trymestru i tak jakoś.... Nie chciałabym się przyczynić do złej atmosfery
A suwaczki jakoś mi nie przypadły do gustu - albo tło nie takie, albo wskazówka, więc sobie nie ustawiłam. No i siedzę taka cicho ciemna
Trochę ponad 3 miesiące mi zostały teoretycznie chociaż mam nadzieję, że mnie potną końcem listopada.
Hehe to w takim razie gratsy Spóźniony, ale zawsze
O tak, mnie takie gadanie nie rusza, ale co dłużej starające się mogą być wrażliwe na tym punkcie w którym cs załapałaś?
Ja jestem nabytkiem Sikornika dokładnie z osiedla niżej - Zubrzyckiego
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyZależy, jak na to spojrzeć ogólnie od początku starań, to 18cs. Ale po drodze było jedno poronienie i biochem. Średnio co 6 cykli się udawało.
A w marcu wyszło, jak total odpuściłam sprawę i zajęłam łeb innymi rzeczami
To jest też moje trzecie konto na ovu
To przybyłaś z niedaleka w sumie ale dalej wszędzie blisko na piechotę. -
Mieszkam na samej górze to do centru 30 minut piechotą
No to u mnie 8cs 1 po biochemie i w sumie, gdyby nie to, że znów z lewego jajnika jest owu jakoś nadziei bym żadnej nie miała.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyMoże hsg przepcha ten prawy i będą większe szanse Wydębiłaś już jakieś skierowanie?
Góra w sensie obok kościoła ? Zaraz się okaże, że mieszkamy naprzeciwko siebie
W przyszłym tygodniu moi rodzice jadą na urlop, to się możemy umówić na kawęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 16:44
-
Hejo
uciekła mi zakładka "moje tematy" i na forum wchodzę przez tematy She. Ktoś ma łatwiejsze rozwiązanie?
U mnie brat nadal w odwiedzinach, do niedzieli jeszcze. Trochę sobie folgujemy z alko bo przecież i tak w ciążę na razie nie zachodzę a propo @, to coś nie chce się rozkręcić. Już do tej pory powinna szaleć na maksa. Nawet zagroziłam tej francy testem hehe. No nic, czekam do jutra i użyję tej broni z porannego moczu
Dagn super wyniki. Mi też ten syropek smakował - miałam wrażenie, że piję kwaskowy sok z wiśni -mhh pycha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 16:58
-
nick nieaktualnyCzuję się jedyną osobą, która nie korzystała z zakładek Odkryłam je całkiem niedawno, ale wkurzało mnie, że tam są nawet tematy, w które raz wlazłam, żeby np. znaleźć Triss
I komp, i tablet, zapamiętały mi "W oczekiwaniu na testowanie", więc włażę tam, a nasz temat jest zazwyczaj dość wysoko
Fajnie, że Wam wakacje pozytywnie mijają ^^ Wybieracie się do Polski jeszcze w tym roku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 17:08
-
Dagn_ wrote:Może hsg przepcha ten prawy i będą większe szanse Wydębiłaś już jakieś skierowanie?
Góra w sensie obok kościoła ? Zaraz się okaże, że mieszkamy naprzeciwko siebie
W przyszłym tygodniu moi rodzice jadą na urlop, to się możemy umówić na kawę
Maksym mi załatwi HSG w szpitalu na następny cykl powoli godzę się z tym, że ten jest raczej w plecy.
Obok kościoła to z wersją alfa chodzę na plac zabaw a mieszkam przy drodze rowerowej na Żernicę z chęcią skorzystam z zaproszenia i do siebie też zapraszam!Dagn_ lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Też tam byłam i nie znalazłam. Może coś się znów po aktualizacji poprzestawiało.
Do Polski raczej nie w tym roku. Chociaż zastanawiam się nad połową października, wtedy moja mama świętują 60-kę. Zależy od terminu laparo. Za to Polska znów przyjeżdża do mnie na Boże NarodzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 17:11
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
Dagn_ wrote:Czuję się jedyną osobą, która nie korzystała z zakładek Odkryłam je całkiem niedawno, ale wkurzało mnie, że tam są nawet tematy, w które raz wlazłam, żeby np. znaleźć Triss
I komp, i tablet, zapamiętały mi "W oczekiwaniu na testowanie", więc włażę tam, a nasz temat jest zazwyczaj dość wysoko
Fajnie, że Wam wakacje pozytywnie mijają ^^ Wybieracie się do Polski jeszcze w tym roku?
Już znalazłam -
nick nieaktualnyMi to zapamiętało w pasku adresowym w przeglądarce
Laski z Wiedźm pisały do ekipy ovu, to się zasłonili znów aktualizacją. Coraz bardziej kłopotliwe te ich zmiany na serwerze
Aki, 60 zacna okazja ale jak do Was przyjeżdżają na Święta, to też spoko.
Inna, to bardzo fajnie ^^ Oby szybko mieli dla Ciebie termin. Chociaż liczę, że może nie dotrwacie do zabiegu
No tak człowiek z bloku zapomina, że od kilku lat istnieje Sikornik bardziej górny ^^
Moje dziecko co prawda bardzo anty wszelkie place zabaw, ale na wspólne domowe oglądanie bajek chętnie U nas ns aktualnie rządzą kucyki, minionki i bajka o nieprzyjmowaniu imigran... eeee znaczy się Angry Birds filmWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 17:23
innamorata88 lubi tę wiadomość