Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:She Wolf ja mam jakiś porąbany cykl, więc oby do @ i może następny będzie juz normalny
A Wy już ubieracie choinki?? w Polsce jednak troszkę poźniej się stroi domy, chcoiaż ja mam ochotę też już choinkę ubrać
Cigaretta a jakie są objawy podwyższonej prolaktyny?
My zawsze ubieramy choinkę dzień przed albo w dniu świat, a jeśli chodzi o ozdoby przed domem to na Mikołaja
Uciekam studiować kobitki. Miłego popołudnia25staraczka25, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Nusia u mnie objawem był przede wszystkim ból piersi, miałam powiekszone i spuchniete dlatego poszłam do gina, pomacal mi cycki i od razu skierował na usg, badanie tarczycy i właśnie prl. No i wyszło szydlo z worka :p pozatym częste bóle głowy właśnie, boli mnie od 3 dni, ale dzis chyba jest apogeum
My zawsze ubieramy choinkę dzień przed albo w dniu świat, a jeśli chodzi o ozdoby przed domem to na Mikołaja
Uciekam studiować kobitki. Miłego popołudnia
Współczuję Cigaretta
Również miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale to ja nie ze względu na temperaturę tak napisałam, bo wiem, że ona jest sfałszowana, zresztą mi rzadko kiedy spada przed @ więc się nie sugeruję moją temperaturą. Tylko, że ja mam bardzo specyficzne objawy na okres troche chyba przez problemy z krążeniem), ale występują one w każdym cyklu, zawsze budzę się na mase zmarznięta i spocona i słodko pachnę (nawet mój mąż po tym rozpoznaje, że czas na @), zawsze boli mnie lewa łydka (nerwy) najśmieszniejszy- mrowieją mi wargi większe (to dopiero od 3 cykli). Dodatkowo obudziłam się dzisiaj z masakrycznym bólem brzucha, byłam pewna, że @ przyjdzie w przeciągu paru minut. Wyszłam z domu trochę podłamana, ale zaczęłam się bardzo gorąco modlić, bo wiem, że wiara może uczynić cuda i prosiłam Boga, żeby przymnożył mi wiary w to, że nie dostanę tego okresu, to była jedna z najszczerszych moich modlitw w życiu, mam nadzieję, że nasz Tata mnie wysłuchał. O 12 przestał boleć mnie brzuch, nie wiem co będzie, ale wierzyć będę do końca. Moim zdaniem termin @ mam dopiero na poniedziałek, ale zobaczymy...
Dziękuję Wam za wsparcie
Cosma, She uwierzcie, wiara czyni cuda!
Madlene jak w pracy?
Cosma, przykro mi z powodu Twojej znajomej, mam nadzieję, że wyjdzie z tego.
Zetka może na implantacje
Nusia, coś masz z tą nerką? Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Nusia, 25staraczka25, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartika już wszystko jest ok, przestała boleć, ale rano dosyć mocno ją czułam.
Kochana ja tam wierze, że jednak tego okresu nie dostaniesz wiesz dobrze, że objawy @ są też bardzo często objawami w ciąży, więc mi się wydaje, że tym nie powinnaś się sugerować. Masz dzisiaj już 14 dpo, więc jak do poniedziałku nie dostaniesz @ to na 100% jesteś w ciąży
a nie kusi Cię, żeby zrobić test??? -
Nusia oby sie uregulowal :*
Ja tez niedlugo ubiore choinke, bo moj T nalega. Gorzej niz dziecko
Morwa, wez Ty hahaha, Olis Adebe hahah
Staraczka super kociak Watpie, zreszta dziwne rzeczy ze mnie wyplywaja dzisiaj. Pewnie sie oczyszcza po biopsji.
Cigaretta, ja tez mam juz drugi cykl piersi opuchniete i twarde juz od owulki. Ale prolaktyne robilam i mialam w normie. Do tego jem juz trzeci miesiac Castagnusa, ale chyba tez go odstawie, bo cos mi sie wydaje, ze to po nim mam z tymi piersiami problem.
Martika, ja wierze dopoki mi tempka nie spadnie.
Pamietaj ze objawy ciazy sa podobne do objawow @. Trzymam kciuki :*
Bylam u dentysty zrobic tego zabka jedynego, teraz mi warga zwisa troche. Do tego mam nie jesc przez 2 godz, a jestem tak glodnaaaa
Wyslalam kartki swiateczne, a wieczorem biore jedna z moich suczek na szczepienie. Juz sie boje, bo za kazdym razem sie z nia ganiamy po gabinecie. Taka jest sprytna jak waz sie wyslizguje, zeby tylko nie zrobic jej zastrzyku25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:She a TY masz dwa pieski??
Ja właśnie zrobiłam sałatkę i czekam na męża, bo gdzieś się pląta po sklepach
Tak dwie suczki
Ja chyba zrobie makaron z tunczykiem i jajkiem. W piatki staram sie robic dania rybne, ktore moj w miare akceptuje Stwierdzilam, ze je stanowczo za duzo miesa, i chyba wprowadze mo do jadlospisu rybke co najmniej 2xtyg.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje Wam w imieniu znajomej za mile slowa :* . Mam nadzieje, ze mimo wszystko wyjdzie z tego, wiara czyni cuda .
Ja juz po zakupach mikolajkowych i zaraz z corka pieczemy ciasteczka dla mikolaja Moja cora ma juz 8 lat a dalej w niego wierzy co bardzo mnie cieszy, oby jak najdluzej...jedyny minus to to, ze musze sie zawsze skradac w jej pokoju jak zlodziej gdy zasnie, zeby podlozyc do skarpety prezencik, zabrac ciasteczka z talerza i wypic mleko( wszystko zostawia dla mikolaja) no i jutro z samego rana mam juz zaprogramowana pobudke, ze mikolaj juz byl i co przyniosl
Czytajac o waszych dziwnych snach mozna by wywnioskowac ze juz jestescie w ciazy
Martika, She Wolf, to co, nawet jak beda spadki a zakladajac, ze @ jeszcze nie przyjdzie testujemy rano?
-
Tak, tunczyk z puszki. Nie pamietam dokladnie przepisu, wiec bede robic na oko.
3/4 szklanki majonezu, do tego dodajesz, sok z cwiartki cytryny, kukurydza z puszki i posiekany swiezy ogorek. To wszystko wymieszac. Do tego wlasnie nie pamietam czy bylo troche musztardy, czy octu dam musztardy
Makaron wymieszac z tym sosem a na to polozyc ugotowane, pokrojone w cwiartki jajko. Pyszne i proste
Kurcze nie moge jesc. Jem zupke, ale buzia ciagle jak sparalizowana25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Morwa ja sie nie znam. Daje mojemu po prostu zestaw w jednej tabletce
Cosma, super, ze corcia jeszcze wierzy, tak powinno byc moim zdaniem
Ja chyba zatestuje dla formalnosci, bo testow nakupilam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyhmm brzmi pysznie, ja bardzo lubię tuńczyka
Cosma fajnie masz z córeczką też bym chciała komuś takie zabawy urządzać hehe
Morwa ja się nie znam na normach, więc nie pomogę
Martika ja trzymam i tak mocno kciuki za Ciebie, żeby @ nie przyszedł!stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Hey juz wrociłam z zakupów nic ciekawego nie kupiłam a tak się nałaziłam jak glupia powiedzcie mi jakie są normy dla cynku i selenu zalecane ? Bo kupiłam mężowi jedno i drugie i będę go faszerowac hehe tylko nie wiem czy czegoś więcej nie dawać selen wpływa korzystnie na spermatogeneze a cynk pomaga w utrzymać prawidłowego poziomu testosteronu we krwi wiec może cynku mu więcej dowale jak myślicie ? :p
Możesz brać dla siebie selen jest bardzo dobry na rożne problemystacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny