GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReset przykro mi, nie pozostaje nic innego tylko chill i wdrożenie terapii pco.
Bunia tulę Cię mocno, mam nadzieję że kalosze pasują świetnie
A ja dziewczyny dostałam ten awans, umowę na czas nieokreślony i negocjuję podwyżkę wraz z premią przelewaną na konto!
Nowa proszę o awansowanie mnie
Strasznie się cieszę.KateHawke, olik321, Bocianiątko, nowa na dzielni, Anna Stesia, AlicjaJ, Malgonia, Karma88, Frelcia, Jeżowa, Koteczka82, Siwulec, Motylek85, Rucola, emi2016, pilik, Bajkaaa, Morusek, summer86, Kaczorka, KateKum, blue00, Lunaris, Yoselyn82, Sarna84, Bunia86, Bea25, Lena21 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Reset przykro mi, nie pozostaje nic innego tylko chill i wdrożenie terapii pco.
A ja dziewczyny dostałam ten awans, umowę na czas nieokreślony i negocjuję podwyżkę wraz z premią przelewaną na konto!
Strasznie się cieszę.
i sama o nie proszę o 16.45 plis plisssKateHawke lubi tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:Dzięki dziewczyny z Wami jakoś łatwiej. Ale damy radę w Nowym Roku
Kochana, jak dostaniesz dziś @ i załapiesz się na grudniowe przyspieszenie owulacji to jeszcze w grudniu zdążysz testnać
Oby to Świąteczne serduszkowanie było dla Ciebie szczęśliwe -
olik321 wrote:Trzymam kciuki Lamuś
i sama o nie proszę o 16.45 plis plisss
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
lamka wrote:Reset przykro mi, nie pozostaje nic innego tylko chill i wdrożenie terapii pco.
Strasznie się cieszę.
Ha, wywróżyłam Ci
Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
KateHawke wrote:Dziewczyny tutaj takie zdolne : szyją, malują, gotują, itp. A ja tak myślałam że jestem beznadziejna bo nawet nie potrafie nic takiego zrobić. Ale potem stwierdziłam że jak też mam hobby w którym jestem zarąbista : granie na konsoli To też się Wam pochwalę - mam 17 poziom, ponad 30 platyn na koncie i dużo ogranych gierek
Ooo, a na jakiej konsoli grasz? Ja też nie mam żadnych talentów plastycznych, ale lubię sobie w wolnej chwili zagrać.
Lamka, gratulacje!!!
Olik, trzymam kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 14:14
-
Anna Stesia wrote:Ooo, a na jakiej konsoli grasz? Ja też nie mam żadnych talentów plastycznych, ale lubię sobie w wolnej chwili zagrać.
Lamka, gratulacje!!!
PS4 Aktualnie gram w Wiedźmina Drugi raz, bo go uwielbiamAlicjaJ, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
reset tak jak dziewczyny napisały każda z nas ma swoje wielkie i małe smutki oraz radości, każdą rzeczą możemy się tu podzielić, ja sama też często Wam marudzę.
Ale może faktycznie popatrz na to z innej strony, że urlop na loozie bez mierzenia temp bez testów.. odpoczynek każdej się nalezy -
KateHawke wrote:PS4 Aktualnie gram w Wiedźmina Drugi raz, bo go uwielbiam
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Kochana, jak dostaniesz dziś @ i załapiesz się na grudniowe przyspieszenie owulacji to jeszcze w grudniu zdążysz testnać
Oby to Świąteczne serduszkowanie było dla Ciebie szczęśliweMalgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Lamka - gratulacje! :*
Olik - kciuki mocno zaciśnięte!
Ja wróciłam do pracy po wizycie u endo nieco podbudowana. Później Wam wszystko napiszę, bo mam ostatnie 3 godz. pracy przed urlopem i milion rzeczy do skończenia.
Dziękuję, że jesteście
P.S. Mąż mnie wkurzył niemiłosiernie. Dzwonię do niego, mówiąc, że mam złe wyniki badań, a on mi na to "już się przyzwyczaiłem". Wsparcie, psia jego maćKateHawke lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Lamka - gratulacje! :*
Olik - kciuki mocno zaciśnięte!
Ja wróciłam do pracy po wizycie u endo nieco podbudowana. Później Wam wszystko napiszę, bo mam ostatnie 3 godz. pracy przed urlopem i milion rzeczy do skończenia.
Dziękuję, że jesteście
P.S. Mąż mnie wkurzył niemiłosiernie. Dzwonię do niego, mówiąc, że mam złe wyniki badań, a on mi na to "już się przyzwyczaiłem". Wsparcie, psia jego mać
Chłopaki to buraki Reset ja już się przyzwyczaiłam
Czasami ich zrozumienie i delikatność to jak walenie siekierą o zapałkę więc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 14:15
Lunaris lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:w medicover nie u mojej gin, więc sceptycznie podchodzę i cykam się jak cholera..
olik321 lubi tę wiadomość
-
Lamka OGROMNE GRATULACJE !!!!
Olik trzymam i nie puszczam !!!olik321 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄