GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kobiety!
Ide zalać herbatę, zalać sikańca i szybko nadrabiam weekend! Mam kwadratową twarz- zapalenie ropne zęba jak nic. Wczoraj cały dzień na prochach -jak się zafasoliło to na bank urodzę małego ćpuna niebawem ruszam do dentysty.... -
Morusek wrote:A teraz trochę prywaty... dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemię... Według aplikacji w tel @ powinna przyjść 22.12 no ale skoro owu była 3.12 to chyba mało prawdopodobne by faza lutealna trwała tak długo...? Cycki to chyba zaraz mi odpadną... na sutkach mam jakieś żyłki.. Trochę brzuch mnie ćmi ale to tak jakoś dziwnie Kopnijcie mnie porządnie w tyłek...
Dzień Doberek Kochane
-
Bajka super wynik! Morusek ja bym tam juz testowala. Skoro już w 9dpo może cis wyjść.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Bajka, co to za teksty ! Bardzo ładna ta betka
Morusek, jeśli owu była 3.12 to ja już co najmniej 3 dni temu bym testowała ;p -
No bo mam dziś prawdopodobnie 14dpo, no ale będzie co będzie ogólnie to dziwnie się czuję czekam jeszcze na wynik progesteronu ale jego nie mogłam wziąść na cito bo oni gdzieś go wysyłają,
Lunaris współczuję bolu zęba nienawidzę jak ząb boli oby dentysta zrobił szybko i bezboleśnie wszystko, -
Dziękuje za każde ciepłe słowo :* Jest cholernie ciężko, ale wierzę, że jeszcze kiedyś będzie dobrze, tak zwyczajnie po ludzku.
Na grudniowe, styczniowe, ani pewnie nawet lutowe testowanie się nie piszę, ale wiosną bardzo chcę tu wrócić i bardzo chcę znów uwierzyć. A Wam kibicuje :* -
Bajka cudowna beta! Gratulacje :* mam nadzieję że tym razem prog będzie raz dwa
Morusek ja to bym już dawno testowała. 15 dpo kreska powinna wyjść od razu
Kckiku za Wasze wizyty, bety, wyniki na mam już telefon Ale na telefonie jak przeczytam kilka stron to już w ogóle zapominam co komu miałam napisać.
Yose a Ty kiedy tescik?Emiilka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Lunaris ja też nie cierpię dentystów
Jak się umowie na wizytę to od tego czasu już nie śpię po nocach a od dentysty potrafię zwiac z gabinetu szczerze współczuję. Pokaż co tam wysikalas
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
admiralka wrote:Bajka piękna beta! Moja pierwsza wynosiła 34
A tobie kochana życzę dużo spokoju bo jesteś bardzo silną kobieta, i uwierz ze będzie dobrze, nie wyobrażam sobie nawet w małej części co ty przeżywasz ale pamiętaj że masz tu nas!admiralka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!
Piszę na szybkości z pracy od męża Jest pęcherzyk z dobrej strony 16 mm. W środę znowu podgląd i jak będzie miał te 20 mm to podajemy Ovitrelle Oczywiście, żeby nie było za pięknie, to po lewej stronie mam dwa pęcherzyki 14 i 12 mm. Ale dr mówi, że mam myśleć pozytywnie i ten po dobrej stronie pęknie Dziękuję Wam za kciuki, żałuję, że nigdy wcześniej nie prosiłam Was o wsparcie Jestem bardzo zadowolona
Wieczorem będę nadrabiać, wszystkim życzę miłego, jak mój, dniaBunia86, Rucola, KateHawke, lamka, olik321, Bocianiątko, Bajkaaa, Sanka, Karma88, Frelcia, StaraczkaNika, Motylek85, Sarna84, admiralka, Lena21, Izolda90, Agniechaaaa, Czrna 81, Kaczorka, Koteczka82, blue00, Amy333, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Dziewczyny!
Piszę na szybkości z pracy od męża Jest pęcherzyk z dobrej strony 16 mm. W środę znowu podgląd i jak będzie miał te 20 mm to podajemy Ovitrelle Oczywiście, żeby nie było za pięknie, to po lewej stronie mam dwa pęcherzyki 14 i 12 mm. Ale dr mówi, że mam myśleć pozytywnie i ten po dobrej stronie pęknie Dziękuję Wam za kciuki, żałuję, że nigdy wcześniej nie prosiłam Was o wsparcie Jestem bardzo zadowolona
Wieczorem będę nadrabiać, wszystkim życzę miłego, jak mój, dniaEmiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa wrote:No bo mam dziś prawdopodobnie 14dpo, no ale będzie co będzie ogólnie to dziwnie się czuję czekam jeszcze na wynik progesteronu ale jego nie mogłam wziąść na cito bo oni gdzieś go wysyłają,
Lunaris współczuję bolu zęba nienawidzę jak ząb boli oby dentysta zrobił szybko i bezboleśnie wszystko,
Bajka moja beta 11dpo około 25, więc masz bardzo ładną jak na 14dpoBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Izolda90 wrote:Lunaris, to gdzie ten sikaniec?
Nadrobiłam wątek Bajka Yupiiii !!! nareszcie się udało! cudna betka- gratki
Śliczne awatarki Kochane macie- co jeden to lepszy i nawet mi to nie przeszkadza w różnicowaniu poszczególnych osób niech Wam przyniosą szczęście!
A teraz idę robić kwas na fotelu u dentysty... myślcie o mnie żebym tam nie zeszła. Jak będę w stanie to się pokażę po zabiegu... albo wieczorem jak dojdę do siebie Buziaki! Miłego dnia!