GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lunaris powodzenia
I ja poszłam za tłumemjakby co to tak chwilowo na święta ten nowy awatarek
Lunaris, olik321, nowa na dzielni, Bajkaaa, lamka, Bocianiątko, Motylek85, Jeżowa, Sarna84, KateHawke, Flowwer, Lena21, Koteczka82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
lamka wrote:Dziewczyny ja dzisiaj nie sikam, nie ma szans
jak @ nie przyjdzie to siknę najwcześniej w środę. Nie chcę sobie psuć dzisiaj humoru.
Olik czekam na wynikiEmilka tak samo, Nika, Bajka też, trzymam najmocniej kciuki
Lamka cieszę się, że temp Ci skoczyła, oby to coś zwiastowało
część wyników będę miała dziś, część w środe bo to ten pierwszy pakiet ciążowy na HIV toksoplazmozę itd -
Lunaris powodzenia u dentysty! W sensie żeby było szybko, miło i przyjemnie
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Emiilka wrote:Dziewczyny!
Piszę na szybkości z pracy od mężaJest pęcherzyk z dobrej strony
16 mm. W środę znowu podgląd i jak będzie miał te 20 mm to podajemy Ovitrelle
Oczywiście, żeby nie było za pięknie, to po lewej stronie mam dwa pęcherzyki 14 i 12 mm. Ale dr mówi, że mam myśleć pozytywnie i ten po dobrej stronie pęknie
Dziękuję Wam za kciuki, żałuję, że nigdy wcześniej nie prosiłam Was o wsparcie
Jestem bardzo zadowolona
Wieczorem będę nadrabiać, wszystkim życzę miłego, jak mój, dnia
Juupito teraz ta najprzyjemniejsza część cyklu
Emiilka lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Miałam dać znać, ale ze szpitala nie mogłam, znaczy z telefonu nie mogę się zalogować, a do komputera rzadko zaglądam teraz.
Chciałam pogratulować kolejnych pięknych serduszek, miło patrzeć, jak lista się zapełnia
12.12.2017 tak jak planowano zwolnił się brzuszek. Na świat o 9:57 w 38t5d przyszła Izabela, 55cm i 4450g żywej wagi. W piątek po południu byliśmy już w domu. Poznajemy się i docieramy. Mam problem z kp, mała jest na butli bo dotkliwie mnie pogryzła, pierś traktowała raczej jak smoczek a jest żarłokiem. Płakać mi się chce jak ona płacze a nie wiem o co chodzi niestety. Ale jakoś to będzie.Frelcia, Bunia86, olik321, Yoselyn82, Morusek, Karma88, Motylek85, lamka, Sarna84, Jeżowa, bazylkove, KateHawke, Flowwer, Lena21, agulineczka, Karolina90, Jadranka, Agniechaaaa, pasiasta, ANkaG, Kaczorka, Koteczka82, Lunaris, blue00, Amy333, Madżka89, Emiilka, Czrna 81, E_w_c_i_a, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mega dobrze to wyglądaja jem drugie śniadanie, emek wstał po pracy zaraz pokaże mu wynik bety
no on to dopiero umiarkowany optymista
Olik ja jak robiłam RW badania to na dwa laboratoria żeby byli taniej hehea wynik na HIV dają w zamkniętej kopercie a na necie normalnie dodają np w diagnostyce mimo iż uprzedzaja że taki wynik nie będzie dostępny on line
Bunia a ten nowy avatarki niech ci umili najbliższe dni i trzeba się cieszyć że święta już tak blisko
Wiem że mi łatwo mówić ale uwierzcie mi że strach jaki będzie mi towarzyszył w środę będzie nieziemski mam nadzieję że emek pojedzie wtedy że mną do laboratorium -
Jacqueline wrote:Miałam dać znać, ale ze szpitala nie mogłam, znaczy z telefonu nie mogę się zalogować, a do komputera rzadko zaglądam teraz.
Chciałam pogratulować kolejnych pięknych serduszek, miło patrzeć, jak lista się zapełnia
12.12.2017 tak jak planowano zwolnił się brzuszek. Na świat o 9:57 w 38t5d przyszła Izabela, 55cm i 4450g żywej wagi. W piątek po południu byliśmy już w domu. Poznajemy się i docieramy. Mam problem z kp, mała jest na butli bo dotkliwie mnie pogryzła, pierś traktowała raczej jak smoczek a jest żarłokiem. Płakać mi się chce jak ona płacze a nie wiem o co chodzi niestety. Ale jakoś to będzie.
A będzie dobrze z czasem poznacie się na tyle że od razu będziesz wiedzieć o co jej chodzikochana piękne święta będziecie mieć
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Jacqueline gratulacje!!! Z dnia na dzień na pewno będzie coraz lepiej!!
Frelcia znowu smaka narobią, a ja taka glodna jestem
Bajka cudowna beta!!
A co do tamponów, to ja używam bardzo długo już. Ostatnia @ kupiłam podpaski i dostałam takiej infekcji,ze skończyło się na globułkach,wiec chyba całą paczka pójdzie w koszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 13:34
Bajkaaa, Jacqueline lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyEmilka super !!!
to teraz molestuj męża!!
Bajka nie marudźwszystkie Ci tu zazdrościmy
Jacqueline spróbuj usypiania na pralcemnie tak Babcia usypiała w nosidełku i kładła na włączoną pralkę
i kończył się płacz. No i gratulacje
U mnie tak dzisiaj szaro i ponuro za oknem... humor mnie nie rozpieszcza. Kupiłam sobie nowy termometr owulacyjny. Tamten musiał być wadliwy.Jacqueline, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lunaris daj znac jak tam sikaniec.. Jesli bierzesz paracetamol wszystko będzie ok. A jeszcze do około 5 tygodnia zarodek jest chroniony. Teraz raczej z zebem nic ci nie zrobią najwyżej otworzą. Dostaniesz antybiotyk a potem leczenie.. Antybiotyk będzie bezpieczby dla ciazy.. Tak, że glowa do góry!
Co do dentysty to teraz naprawdę nie boli:) gorzej chyba wstyd przełamać, ale wszystko da sie ogranacLunaris lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Jacqueline wrote:Miałam dać znać, ale ze szpitala nie mogłam, znaczy z telefonu nie mogę się zalogować, a do komputera rzadko zaglądam teraz.
12.12.2017 tak jak planowano zwolnił się brzuszek. Na świat o 9:57 w 38t5d przyszła Izabela, 55cm i 4450g żywej wagi. W piątek po południu byliśmy już w domu. Poznajemy się i docieramy. Mam problem z kp, mała jest na butli bo dotkliwie mnie pogryzła, pierś traktowała raczej jak smoczek a jest żarłokiem. Płakać mi się chce jak ona płacze a nie wiem o co chodzi niestety. Ale jakoś to będzie.spora kobietka
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Bajka wiem że strach będzie, jakbyś się nie denerwowała to byla byś nie normalna
ale będzie dobrze
wierzę w to z całych sił :*
Jacqueline ogromne gratulacje!!!! Buziaki od e-ciociBajkaaa, Jacqueline lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bajkaaa wrote:Mega dobrze to wygląda
ja jem drugie śniadanie, emek wstał po pracy zaraz pokaże mu wynik bety
no on to dopiero umiarkowany optymista
Olik ja jak robiłam RW badania to na dwa laboratoria żeby byli taniej hehea wynik na HIV dają w zamkniętej kopercie a na necie normalnie dodają np w diagnostyce mimo iż uprzedzaja że taki wynik nie będzie dostępny on line
Bunia a ten nowy avatarki niech ci umili najbliższe dni i trzeba się cieszyć że święta już tak blisko
Wiem że mi łatwo mówić ale uwierzcie mi że strach jaki będzie mi towarzyszył w środę będzie nieziemski mam nadzieję że emek pojedzie wtedy że mną do laboratorium
No zapłaciłam jedny 212 złmiałam skierowanie tylko do rodzinnego na tsh i mocz i morfologie, za resztę płaciłam
pasiasta lubi tę wiadomość
-
Emilka super, to teraz do dziela
Bajka beta super..gratuluje
Jacqueline gratuluje coreczki, a jaka duzana pewno z czasem bedziesz miala pokarm i bedziesz karmic
rosnijcie zdrowo i zdrowka dla was!!
Lunaris przykro mi ze nie wyszlotrzymam kciuki i powodzenia u dentysty...
Frelcia smaka robisz miBajkaaa, Jacqueline, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Frelcia nie marudzę
ja wiem już się zamykam wiem jak to wygląda jak ja piszę tak...
Ogólnie to mega drogie te badania w ciąży są oczywiście jeśli i się robi prywatnie, głupie to bo powinno być tak że kobieta w ciąży powinna mieć za darmo te badania na podstawie skierowania od lekarza i nie ważne czy państwo czy prywatnie, zresztą o czym ja mówię w Polsce na skierowanie można chyba tylko raz do roku zrobić tsh a cytologi raz na 3 lata... Tak o nas zbaja -
nick nieaktualny