Grudniowe✨Czary-Mary✨, przynoszą płodne dary🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Księgowa liczyłam, że jak odeśpię to zobaczę u Ciebie dwie kreski... Oznacza to tyle, że 2021 jest Twoim rokiem. W Sylwestra napij się, bo to ostatni kiedy będzie Ci wolno 🤫😘
A tego z krwi nie kupię niegdy, tak ludzi w błąd wprowadzać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 10:12
Księgowa, Noelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zglasz reklamację!!!
Ja się tak nie bawię!!!
Księgowa ech...
😠😠😠
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
miska122 wrote:Księgowa liczyłam, że jak odeśpię to zobaczę u Ciebie dwie kreski... Oznacza to tyle, że 2021 jest Twoim rokiem. W Sylwestra napij się, bo to ostatni kiedy będzie Ci wolno 🤫😘
A tego z krwi nie kupię niegdy, tak ludzi w błąd wprowadzać...
To teraz ty wysikaj te dwie kreski! Bo to już lada dzień ❤️Kaśik, Simons_cat lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Makino wrote:Do dupy z testem z krwi i pięknymi wykresami! Pijemy razem w Sylwestra, trzeba zamknąć ten 2020. Tyle mocno ❤️
Powiem Ci, ze po tym wykresie to ja mam ochotę wyrzucić ten termometr w kat 😂Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa, bardzo liczyłam na Twój pozytywny wynik, miałaś piękny wykres. Nie pozostaje nic innego jak szaleć w sylwestra :* Trzymaj się ! Nowy rok przyniesie więcej łaskawości, ten rok jest straszny
Księgowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:Powiem Ci, ze po tym wykresie to ja mam ochotę wyrzucić ten termometr w kat 😂
Przykro mi bardzo, myślałam że odczarujesz grudzień😔 jakoś byłam pewna że się ciebie uda w tym miesiącu, po tym wykresie pięknym pewnie ty też się rozczarowałaś bardzo😔 pozytywna strona to taka że masz wysoki prog aż do samej @ co ułatwi sprawę przy implantacji.. 😙
Na razie to taki grudzień pijaczek się zrobił, drink za drukiem leci😛
Edit. W kupie raźniej...😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 10:27
Księgowa, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Przykro mi bardzo, myślałam że odczarujesz grudzień😔 jakoś byłam pewna że się ciebie uda w tym miesiącu, po tym wykresie pięknym pewnie ty też się rozczarowałaś bardzo😔 pozytywna strona to taka że masz wysoki prog aż do samej @ co ułatwi sprawę przy implantacji.. 😙
A powiem Ci, ze nie czuje się rozczarowana - jakoś chyba i tak w głębi serca wiedziałam, że nic z tego. Fakt, cały ten cykl jest inny niż wszystkie, ale.. chyba nauczyłam się tego, że wolę się miło zaskoczyć, niż rozczarować, stąd późne testowanie i takie podejście, ze mi się nie spieszy.
Póki co, żyje że świadomością, że bawię się w sylwestra, a jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to będę się zastanawiać wtedy 😃Cecylia lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Cecylia wrote:Przykro mi bardzo, myślałam że odczarujesz grudzień😔 jakoś byłam pewna że się ciebie uda w tym miesiącu, po tym wykresie pięknym pewnie ty też się rozczarowałaś bardzo😔 pozytywna strona to taka że masz wysoki prog aż do samej @ co ułatwi sprawę przy implantacji.. 😙
Edit. W kupie raźniej...😛
Na styczeń będzie trzeba założyć zamiast grupy starczek to AnonimowychAlkocholiczek 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 10:31
Cecylia, Księgowa, Justyna.Optyk, Noelle, Simons_cat, Skorek, Makino, Magdalena29, Ayayanee lubią tę wiadomość
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:A powiem Ci, ze nie czuje się rozczarowana - jakoś chyba i tak w głębi serca wiedziałam, że nic z tego. Fakt, cały ten cykl jest inny niż wszystkie, ale.. chyba nauczyłam się tego, że wolę się miło zaskoczyć, niż rozczarować, stąd późne testowanie i takie podejście, ze mi się nie spieszy.
Póki co, żyje że świadomością, że bawię się w sylwestra, a jak @ do poniedziałku nie przyjdzie to będę się zastanawiać wtedy 😃
To jest najlepsze podejście. Ja też zazwyczaj nastawiam się na najgorsze żeby się ewentualnie pozytywnie rozczarować, bo ciężko znoszę porażki. Ale łatwo mówić gorzej w praktyce, u mnie dzisiaj chyba była owu rano to lada dzień zacznie się nakręcanie i szukanie objawów😅Księgowa lubi tę wiadomość
-
Zielone.Slońce wrote:Księgowa, bardzo tego nie lubię! 😠
Ale to znaczy, że styczeń będzie nasz! 😘
Ps. Pytałam lekarza o abstynencję ❤️, powiedział że nie musze mieć żadnej abstynencji. 🤔
To wspaniałe! A jak pęcherzyki? Kiedy przewiduje owu?Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:To teraz ty wysikaj te dwie kreski! Bo to już lada dzień ❤️
Chciałabym, ale czuję że będziemy mogły stuknąć się kieliszkami w Sylwestra 😌 w ogóle czuję, że moją szansą będzie in vitro.
Ten klub anonimowych alkoholiczek może się przydać 😂Kaśik, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pijcie w tego sylwestra aż Wam się będzie ulewało (musicie wypić w tym roku też moje kielony 😂) bo to ostatnia taka Wasza popijawa!
Księgowa, Zielone.Slonce, Simons_cat, Magdalena29 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:To wspaniałe! A jak pęcherzyki? Kiedy przewiduje owu?
Ten cykl raczej olewam. Nie wiem czy będę w stanie ❤️. A na sile nie chce. 😁 Po za tym wszystko może się poprzesuwać. Chociaż dzisiaj zaczął się śluz więc mam w planach zrobić owulaka 🤔
Ten cykl biorę na poprawkę, bo od początku go skreśliłam. 🙂 aczkolwiek siły wracają 🤔❤️
Z jednej strony może coś usunięcie tych ognisk pomoże ale kurcze biorąc pod uwagę, że w ciążę natura zachodzą kobiety z 3/4 stopniem a ja z 1 nie mogłam nie napawa mnie optymizmem.
Koksujemy plemniki męża i może spróbujemy jeszcze raz z IUI.🤔 To jest jeszcze do przemyślenia.
Mamy od początku problem z uplynnieniem. Lekarze to olewali więc ja też. Ale jakiś czas temu lekarz mi wyjaśnił, że jeżeli nie ma naturalnego upłynnienia to plemniki są tak jakby w takiej galarecie i mają problem się wydostać a przy mojej ENDOMETRIOZIE to robi się rozległy problem. Na szczęście okazało się, że endometrioza jest minimalna i póki co wyczyszczona.😁
-
Księgowa, tam mi przykro. Wykres był taki piękny ja już widziałam te krechy normalnie to w sylwestra i nowy rok robicie dziedzica, nie ma innej opcji 😁👍❤️ trzymaj się 💐
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Jeny Księgowa, jak to możliwe przy takim wykresie?! Ja tam jeszcze wierzę, że jest szansa..niektórym testy wychodzą dopiero po terminie małpy i tego Ci życzę z całego serca.
Trzymam kciuki nieustannie za resztę testujących w grudniu!
Ja przez stresy w tym cyklu związane z robotą i przemęczenie mam totolanie cykl bez kontroli.. temperatury od początku cyklu jakieś niestabilne, ale to kwestia przebudzeń w nocy etc. więc zostawiam wszystko losowi.. no i zapisałam się w styczniu na pierwszą wizytę w klinice niepłodności,/.
2021 będzie nasz!!!Księgowa, Simons_cat, Noelle, Kaśik lubią tę wiadomość
-
Simons_cat wrote:Księgowa, tam mi przykro. Wykres był taki piękny ja już widziałam te krechy normalnie to w sylwestra i nowy rok robicie dziedzica, nie ma innej opcji 😁👍❤️ trzymaj się 💐
Jakbyś zgadla! Dokładnie w sylwestra jest przewidywanie kolejnej owu, pod warunkiem, że dostanę jutro okresu 😂
Także kochana, póki co jeszcze tego drinka nie wpisuj, zobaczymy, co się wydarzy 😊Simons_cat, Cecylia, Zielone.Slonce lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)