Grudniowe✨Czary-Mary✨, przynoszą płodne dary🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśik wrote:Właśnie dlatego mi się nie spodal ten test z krwi, ale jak ja sobie robiłam to krew tak szybko zaschla, że nawet kontrolnej kreski nie było, ale...
Sz.P. Księgowa JA TAM WIDZE DWIE KRESKI!!!
Uspokoiłas mnie, że przynajmniej nie tylko ja mialam z nim problem 😊 zdecydowanie za trudna sztuka dla mnie, chociaz jedna rzecz mi się spodobała - zamiast niecierpliwie czekać na wynik, obserwowałam co się po kolei dzieje 😂
😘Kaśik, Simons_cat lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dzisiaj ciężki dzień...
Ksiegowa stresujesz mnie tym czekaniem!! Liczyłam dzisiaj ze zrobisz normalny teścior!
Wlałam wszystkie smutki do 1,5 l lambrusco z koleżanka. Niby się już nastawiłam na to iui , niby się cieszę ze Ok, jakoś to będzie ale boje się ze tez to nie wyjdzie.
Ale prezent na święta jeszcze mój powiedział dzisiaj kurczę myślałem ze w tym miesiącu będzie najlepszy prezent ever 😭
Czy tylko ja takiego dola mam po diagnozie? ( to normalne?Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Muszka05 wrote:Dzisiaj ciężki dzień...
Ksiegowa stresujesz mnie tym czekaniem!! Liczyłam dzisiaj ze zrobisz normalny teścior!
Wlałam wszystkie smutki do 1,5 l lambrusco z koleżanka. Niby się już nastawiłam na to iui , niby się cieszę ze Ok, jakoś to będzie ale boje się ze tez to nie wyjdzie.
Ale prezent na święta jeszcze mój powiedział dzisiaj kurczę myślałem ze w tym miesiącu będzie najlepszy prezent ever 😭
Czy tylko ja takiego dola mam po diagnozie? ( to normalne?
Muszka, test z krwi ponoć bardziej wiarygodny 😂
Nie nastawiaj się źle, może musisz sobie to na spokojnie poukładać w głowie. Nie ma, co od razu zakładać, że będzie źle.
A prezent na święta - coz.. plan działania! Szukajcie pozytywów, nie negatywów.
Wiem, że bardzo byście chcieli mieć maluszka, ale pomysl - Sylwester, w pierwszym miesiącu ciąży, po co się komuś tłumaczyć dlaczego nie pijesz? A tak.. Zabalujecie, odpoczniecie i kolejny rok będzie lepszy 😘
Przynajmniej ja to sobie tak tłumacze.Anka37 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Muszka, test z krwi ponoć bardziej wiarygodny 😂
Nie nastawiaj się źle, może musisz sobie to na spokojnie poukładać w głowie. Nie ma, co od razu zakładać, że będzie źle.
A prezent na święta - coz.. plan działania! Szukajcie pozytywów, nie negatywów.
Wiem, że bardzo byście chcieli mieć maluszka, ale pomysl - Sylwester, w pierwszym miesiącu ciąży, po co się komuś tłumaczyć dlaczego nie pijesz? A tak.. Zabalujecie, odpoczniecie i kolejny rok będzie lepszy 😘
Przynajmniej ja to sobie tak tłumacze.
Przy takim wykresie ja tam Ciebie nie skreślam i liczę na dwie kreseczki! ❤️ Zrób sikacza porządnego jutro!!
Mój wyraźnie usłyszał ze wyniki przez jego dotychczasowa prace która już zakończył (przez covid) ale ja tam się cieszę w sumie .. tak go 9 miesięcy z przerwami w domu nie było. Ale wiecie o co chodzi, myślałam ze uda się naturalnie. Fakt ze jeszcze do powtórki badania ale szans dużych nie daje po 15 latach „gniecenia” jajek. Lekarz powiedział „typowe”.
Simons czytałam rano twój post, ja mam nerwice żołądka od maja , przynajmniej tak zdiagnozowana. Dlatego czeka mnie gastroskopia. Jak się wyluzuje jest Ok, ale mam stresująca prace. Szukam naturalnych odstresorow - polecono mi morsowanie. Idę w nowy rok. Leki już przerabiałam, odstawione , terapia trwa u psycho 1,5 roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 23:35
Księgowa lubi tę wiadomość
Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Muszka05 wrote:Przy takim wykresie ja tam Ciebie nie skreślam i liczę na dwie kreseczki! ❤️ Zrób sikacza porządnego jutro!!
Mój wyraźnie usłyszał ze wyniki przez jego dotychczasowa prace która już zakończył (przez covid) ale ja tam się cieszę w sumie .. tak go 9 miesięcy z przerwami w domu nie było. Ale wiecie o co chodzi, myślałam ze uda się naturalnie. Fakt ze jeszcze do powtórki badania ale szans dużych nie daje po 15 latach „gniecenia” jajek. Lekarz powiedział „typowe”.
Simons czytałam rano twój post, ja mam nerwice żołądka od maja , przynajmniej tak zdiagnozowana. Dlatego czeka mnie gastroskopia. Jak się wyluzuje jest Ok, ale mam stresująca prace. Szukam naturalnych odstresorow - polecono mi morsowanie. Idę w nowy rok. Leki już przerabiałam, odstawione , terapia trwa u psycho 1,5 roku.
Muszka, zanim będzie IUI to jest możliwe, że sama zaskoczysz 😊 a mąż po takich "lenistwach" niech się zajmie czym trzeba i pozbędzie się złych plemników, na miejsce dla nowych i silnych. Teraz musicie nie dla dziecka, a dla siebie i kto wie.. 😊❤️Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Noelle wrote:Księgowa ja to nie chce wszczynać wielkiego napalania ale też widzę tam dwie krechy. 😂🤞🏻
Jutro z rana szybki sikaniec i dawaj znać! 😍
Oczywiscie! Kazałam mężowi po nocce kupić, więc będzie prosto z apteki 😊Noelle lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
Księgowa trzymamy kciuki:-) ktoś musi mieć wystrzałowe święta:-) u mnie dziwny cykl, może laparoskopia na niego wpłynęła..od 14 dc bolały mnie mega piersi cały czas tak do 23 dc gdzie praktycznie bolą tylko przy dotyku... może coś hormony powariowały... biorę luteinę... ostatnia dawka ma być w wigilie... może pokuszę się wcześniej o test ale tak się boje rozczarowania....
-
Makino wrote:I jak?
Pojechałam o 6 na zakupy do Biedry, jaki spokój i pustki
Ja ostatnio zaczęłam robić zakupy po 20-21 i też spoko 😉
Ps. Melduje się również i ja - oczekująca na info od Księgowej 🤞💚🤞Księgowa lubi tę wiadomość
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
nick nieaktualny
-
Księgowa, no i jak? Kupił mąż zwykły test? Kurde, ten z krwi mega dziwny, pierwszy raz widzę takie coś.. jest zaciemnienie w obszarze drugiej kreski, ale to jest takie zupełnie inne..
sikaniec prawdę ci powie, kciuukiKsięgowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Jesteście niesamowite, brak mi słów, by ocenić Wasze wsparcie 😍
Wlasnie zrobilam, czekam 5 minut. 😃
Ale brzuch mnie dzis boli okresowo, co by się zgadzało..
Zaraz wstawię fotkę.
EDIT: bladosc w ch*j: https://zapodaj.net/e012541de41ef.jpg.html
Także tego, pije w sylwestra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 09:38
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa, tulę... na pocieszenie ci powiem, ze jesteś trzecim już takim przypadkiem na forum, że test z krwi tak fałszywie wychodzi, a długo tu wcale nie jestem... także do dupy te testy!
Paulcia28, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Księgowa, tulę... na pocieszenie ci powiem, ze jesteś trzecim już takim przypadkiem na forum, że test z krwi tak fałszywie wychodzi, a długo tu wcale nie jestem... także do dupy te testy!
Przynajmniej na coś się przydam i jak ktoś zapyta, bede mogla stanowczo odpowiedzieć - nie kupuj 😃Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)