grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, podłączę się pod temat, bo mnie @ już 2 razy w konia zrobiła. Robię testy owu i zawsze dobrze udawało mi się wyznaczyć @, ma być w zasadzie to jutro, przez prolaktynę nie mam owulki, dostałam na to leki i w sumie to się nie nastawiałam na to, że mogłoby się udać, ale 2 dni temu poszłam do WC i śluz był różowy, założyłam już nawet nowy cykl, przekonana, że @ przyszła, ale po tym czasie nic, dziś znów to samo, kilka nitek krwi i taka grudka różowego śluzu i dalej nic. Robiłam rano test i negatywny, ale zaczęła krążyć myśl, że może to implantacja tak mnie dziś bolą sutki, że masakra i brzuch na @, jakbym ją miała. Już bym wolała żeby przylazła niż robiła nadzieję, bądźcie tak miłe i rozwiejcie moje wątpliwości, że nie mogło się udać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:47
-
nick nieaktualnyzabka11 wrote:Witajcie
Ja dziś kompletnie bez wiary zrobiłam test. ....i wyszedł. ...nie wierzę. To jest niemożliwe. ....przecież u mnie były tylko 2 serduszka w tym cyklu i infekcja!!
cudowne wieści!!!! gratuluję !
tymtyryryrym grudzień cudów miesiącem,
za 8 miesięcy każda z nas będzie sie cieszyć brzdącem! -
skabarka wrote:cudowne wieści!!!! gratuluję !
tymtyryryrym grudzień cudów miesiącem,
za 8 miesięcy każda z nas będzie sie cieszyć brzdącem!
Dziekuje,nie dociera to do mnie...... W poprzednich cyklach fwiecej serduszkowakismy inic...w tym cyklu kompletnie sie poddalam,przestalam sie obserwowac...... I dzis instynktownie zrobilamtest kompletnie przekonana ze nic ztego....jutro rano powtorze bo wciaz nie wierze....moze to bledny test?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:41
-
nick nieaktualny