Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, co myślicie.. ostatnia miesiączka była 12 listopada, cykle mam 34-36 dni. Wg Flo, z którego korzystam owulacja była 30 listopada. Najwiecej śluzu miałam 28 listopada, nastepny okres mam mieć 16 grudnia. Według innych aplikacji owulacje mogłam mieć 2 grudnia.. już sama nie wiem czy owulacja była w dniu największego śluzu czyli 28 listopada, 30 listopada czy może 2 grudnia. Na testach wydawało mi się, ze wychodziły mi cienie drugiej kreski, ale beta wczoraj <0,2.. myślicie ze jest jeszcze szansa? Macie owulacje w dniu z największa ilością śluzu czy może później?
-
Kamila, ja miałam owulację przy stymulacji i po zastrzyku, ale była ona w dniu gdzie zaobserwowałam płodny śluz (potwierdzona na USG), ja zaczęłam cykl 16.11 więc kilka dni po Tobie, owulke miałam 29.11 i dziś rano poszłam na betę po tym jak zrobiłam rano test i wyszła bladziutka druga kreska (11 dpo) więc myslę, że u Ciebie to jeszcze za szybko i beta może nie wyjść
-
kamila0530 wrote:Hej Dziewczyny, co myślicie.. ostatnia miesiączka była 12 listopada, cykle mam 34-36 dni. Wg Flo, z którego korzystam owulacja była 30 listopada. Najwiecej śluzu miałam 28 listopada, nastepny okres mam mieć 16 grudnia. Według innych aplikacji owulacje mogłam mieć 2 grudnia.. już sama nie wiem czy owulacja była w dniu największego śluzu czyli 28 listopada, 30 listopada czy może 2 grudnia. Na testach wydawało mi się, ze wychodziły mi cienie drugiej kreski, ale beta wczoraj <0,2.. myślicie ze jest jeszcze szansa? Macie owulacje w dniu z największa ilością śluzu czy może później?
Ja mam owulację po największym śluzie (potwierdzona testami owulacyjnymi). Pozytywny test miałam dokładnie 14dpo - blada kreska. Beta wynosiła ok 32 mlU/ml (o ile nie popierdzielilam jednostek). Niestety, doszło do poronienia. Nie mniej, moja ginekolog była bardzo zaskoczona, że test pokazał nawet delikatna kreskę. Twierdziła, że ich czułość, mimo tego co podaje producent, pozostawia wiele do życzenia.
Poczekaj do 16 grudnia i wtedy zrób betę -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Czy któraś z was miała zastrzyk z pregnylu?
Ja miałam 27listopada a na drugi dzień miałam inseminacje. 8, 9 i dzis robiłam testy. Wyszły bladziutka kreska ale 8list wyszedl zaledwie cien wczoraj troche bardziej widoczna dzis rowniez. W sobote dr kazala zrobic bete ale ja niestety nie wytrzymalam. Jakto u was bylo? Pozdrawiam -
kamila0530 wrote:Hej Kochane, dziś jest 10,12 lub 14 dzień po owulacji.. test 25 negatywny, wiec chyba nie ma już co się łudzić? 4 dni do miesiączki
Tez sie zastanawiam czy jest jakas nadzieja ?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
kamila0530 wrote:Hej Kochane, dziś jest 10,12 lub 14 dzień po owulacji.. test 25 negatywny, wiec chyba nie ma już co się łudzić? 4 dni do miesiączki
kamila0530 lubi tę wiadomość
-
Witam, 4 grudnia miałam zastrzyk z Ovitrelle, 6 grudnia miałam owulację, jestem teraz w 6 dniu cyklu i rano podczas podcierania pojawił się śluz delikatnie różowy, wczoraj miałam ból jajnika, pleców i lekkie mdłości... CZy któraś miała takie objawy implantacji? Jeśli nie to co to może być?
-
Majana wrote:Czy jak miałam owulacje 4-5 grudnia to już mogę zrobić test czy za szybko?
Poczekaj najlepiej do dnia spodziewanej miesiączki żebyś sie nie rozczarowała jak nie wyjdzie. Teoretycznie może już wyjść ale on nie będzie do końca pewny (możesz np złapać biochemiczną i to więcej przyniesie Ci stresu niż pożytku) Jeśli chcesz robić 10 dni od owulacji to już lepiej idź zbadać bete z krwi (chociaż tutaj wynik też może być niepewny bo do zagnieżdżenia zarodka dochodzi nawet do 12 dni po zapłodnieniu) Poczekaj cierpliwie😊Księgowa lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Majana wrote:Czy jak miałam owulacje 4-5 grudnia to już mogę zrobić test czy za szybko?
Ja mialam owulacje w tym samym w dniu, co ty i planowałam zatestowac dopiero 21.12.
Zrobilam dzis test "dla sportu", ale nie spodziewałam się innego wyniku niż biel 😃
Czekam cierpliwie do niedzieli.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Ja mialam owulacje w tym samym w dniu, co ty i planowałam zatestowac dopiero 21.12.
Zrobilam dzis test "dla sportu", ale nie spodziewałam się innego wyniku niż biel 😃
Czekam cierpliwie do niedzieli.
Ja też dzisiaj zrobilam test i ujemny a dodatkowo spadek temperatury. 🐒 jutro albo po jutrze i już sama nie wiem czy jest jakaś szansa... -
Ja miałam pozytywny test w 14 dpo dzień przed miesiączką, beta z tego samego dnia niecałe 400 już wynosiła
Blanka1988 lubi tę wiadomość