Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanilliowaczekolada wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa 👋🏼
U mnie 8,10,11 dpo biało. Ale dziś czyli 12 dpo powinna przyjść @, brzuch pobolewa mnie od 2 dni, ale jakby się nie zbierało, żeby coś miało przyjść. 🤔
Wiadomo, ze nadzieja umiera ostatnia, ale może faktycznie coś jest na rzeczy i jeszcze będzie pozytyw 🤗
Słyszałam o przypadkach gdzie dopiero 15/16 dpo wychodził pozytywny, a wcześniej nawet cienia
No 8-10 to raczej nawet wiekszosc lekarzy nie zaleca tak wczesniej. Ja mialam blada kreske z porannego moczu bodajze 12 dni po owulacji.Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
-
Hej,
Mam pytanie o testy. Zrobiłam dzisiaj w południe, niestety nie z porannego moczu i na pięciu (na pięć) pojawiła się druga kreska. Mój ginekolog może mnie przyjąć dopiero 14 stycznia, więc skorzystałam z teleporady. Lekarz na mnie nakrzyczał i stwierdził, że ciąża to nie choroba, a pozytywne testy wcale nie świadczą o ciąży i że testować to powinnam dopiero z dwa tygodnie po przewidywanej miesiączce. Dzisiaj 28 dc. Testowałam, bo jutro sylwester i nie wiedziałam, czy mogę się napić, czy lepiej się wstrzymać. Czy któraś z Was miała fałszywie pozytywny test? -
Karo Lina wrote:Dziewczyny a co myślicie o testach strumieniowych testeo z allegro? Używała któraś? Mi pokazał się cień cienia cienia, dopiero po 15 minutach jak test wysechł. I zastanawiam się czy te testy już tak mają?➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Tak Edzia, to właśnie o te mi chodzi z różową zatyczką. Chyba rzeczywiście będę musiała powtórzyć test za kilka dni, u mnie dopiero 8dzien po owulacji, więc możliwe że jest za wcześnie i test po prostu się odbarwił przez wyschnięcie stąd pewnie ten drugi cień.
-
U mnie test 10 z facellle wyszedł 11 dpo, z drugiego moczu 20 pink wyszedł cień cienia. Na drugi dzień powtórzyłam pink 10 też wyszedł ale pink generalnie się słabo wybarwia więc ta kreska była trochę bledsza niż z facelle dzień wcześniej.
Polecam ogólnie test facelle strumieniowy, super się wybarwia i jest mega czuły -
Monia01 wrote:U mnie test 10 z facellle wyszedł 11 dpo, z drugiego moczu 20 pink wyszedł cień cienia. Na drugi dzień powtórzyłam pink 10 też wyszedł ale pink generalnie się słabo wybarwia więc ta kreska była trochę bledsza niż z facelle dzień wcześniej.
Polecam ogólnie test facelle strumieniowy, super się wybarwia i jest mega czuły -
Karo Lina wrote:Słyszałam o tych testach, że bardzo dobrze się wybarwiają i nie pokazują żadnych fałszywych cieni 🙂 a czy testowałaś wcześniej może, np 10dpo i wyszedł całkowicie negatywny czy dopiero pierwszy raz 11dpo?
Testowałam dwa dni przed czyli 9dpo, użyłam pink, wyszedł mi negatywny, chociaż jak się przyjrzałam po wyciągnięciu go ze smietnika w dniu kiedy wyszedł mi pozytyw to był cień cienia cienia 😂. Ale pink ma to do siebie, że się słabo wybarwia, bo zrobiłam 12 dpo 10 pink i wyszła cieniutka kreska. Dołączę zaraz fotki jak to wyglądało -
https://zapodaj.net/ef663b0dd8b17.jpg.html
1 to 10 facelle (11dpo)
2 to 10 pink (12 dpo)
3 to 10 check test (chybabo nie pamiętam nazwy 😂😂) (12 dpo)
Zrobiłam też dwa dni później test 20 pink płytkowy to wyszła kreska ale bledsza niż te 10
Zapomniałam dodać, że pierwszy test wyszedł mi 4 dni przed spodziewana miesiączkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 21:14
-
Hej. Po ostatnim porodzie mam nieregularne okresy 24-30 . W dniach płodnych kochałam się z mężem bez zabezpieczenia i 4 dni później miałam mieć owulację ale przesunęła się o 1 dzień bo bolały mnie jajniki i podbrzusze . Od ok ponad tygodnia strasznie bolą mnie piersi i czuję że mam ciężkie . Jestem 14 dni po owulacji robiłam dzisiaj wczoraj i przedwczoraj test i wszystkie negatywne . Dzisiaj dodatkowo poszłam na USG bo musiałam zaległe skierowanie wykorzystać i doktor stwierdziła że z endometrium wszytko ok i nie ma ciąży . Czy jest szansa że jednak mogłam zajść w ciążę ?? Ktoś był w podobnej sytuacji .. nastawiłam się i przez te piersi myślałam że to może ciąża.
-
Angelaaaaa wrote:Hej. Po ostatnim porodzie mam nieregularne okresy 24-30 . W dniach płodnych kochałam się z mężem bez zabezpieczenia i 4 dni później miałam mieć owulację ale przesunęła się o 1 dzień bo bolały mnie jajniki i podbrzusze . Od ok ponad tygodnia strasznie bolą mnie piersi i czuję że mam ciężkie . Jestem 14 dni po owulacji robiłam dzisiaj wczoraj i przedwczoraj test i wszystkie negatywne . Dzisiaj dodatkowo poszłam na USG bo musiałam zaległe skierowanie wykorzystać i doktor stwierdziła że z endometrium wszytko ok i nie ma ciąży . Czy jest szansa że jednak mogłam zajść w ciążę ?? Ktoś był w podobnej sytuacji .. nastawiłam się i przez te piersi myślałam że to może ciąża.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Monia01 wrote:https://zapodaj.net/ef663b0dd8b17.jpg.html
1 to 10 facelle (11dpo)
2 to 10 pink (12 dpo)
3 to 10 check test (chybabo nie pamiętam nazwy 😂😂) (12 dpo)
Zrobiłam też dwa dni później test 20 pink płytkowy to wyszła kreska ale bledsza niż te 10
Zapomniałam dodać, że pierwszy test wyszedł mi 4 dni przed spodziewana miesiączka
Monia, u Ciebie to porządne te krechy są na każdym z tych testów, to nawet z daleka widać 🙂 piękne! -
Czesc dziewczyny
Jestem na „swiezo” z testami facelle.
7dpo bialo, 10dpo dlugo wyczekiwana rozowa kreska 🥰
W glowie mam istne eldorado. Z jednej strony radosc, z drugiej strach. Za nami jedno poronienie w zeszlym roku. Oby nie bylo powtorkiTedka, Aypis, Felinka94, wewelina33 lubią tę wiadomość
29.12.2020 👼💔
8.01.2022 ⏸
2.02.2022 mamy serduszko ❣️
30.03.2022 nasz mały chłopczyk 💙
Czekamy na Ciebie Stefanku 💕
17.09.2022 nasz Promyczek juz z nami 💙 -
Gratuluje i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !
Emsi :) lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Gratuluję 🎊 zrób betę i progesteron powodzenia 🍀🍀
Emsi :) lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziekuje 🥰 niby nie chce sie nakrecac, ale wiadomo jak jest
W przyszlym tyg badanka obowiazkowo 😃
Dodam tylko, ze serio Ziola ojca Sroki nr 3 dzialaja 😃 udalo sie w pierwszym cyklu po piciu 🙂Tedka, Kluska95 lubią tę wiadomość
29.12.2020 👼💔
8.01.2022 ⏸
Emsi :) wrote:Dziekuje 🥰 niby nie chce sie nakrecac, ale wiadomo jak jest
W przyszlym tyg badanka obowiazkowo 😃
Dodam tylko, ze serio Ziola ojca Sroki nr 3 dzialaja 😃 udalo sie w pierwszym cyklu po piciu 🙂
Dziewczyny, gdzie kupujecie te ziółka?
Możecie podesłać zdjęcie albo link ?19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Vanilliowaczekolada wrote:Dziewczyny, gdzie kupujecie te ziółka?
Możecie podesłać zdjęcie albo link ?
https://kameleonkulinarny.pl/
Maja tez swoje produkty na allegroVanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
29.12.2020 👼💔
8.01.2022 ⏸
nick nieaktualny3Bit wrote:Cześć dziewczyny.
Próbowałam poszukać coś w takim temacie na forum, ale nie znalazłam nic konkretnego. Moje pytanie brzmi, ile dni po owulacji miałyście pozytywne testy? Ja jestem właśnie 16dpo, 2 dni spóźnienia okresu, test wyszedł teoretycznie negatywnie. Jak się mocno przyjrzę to widzę drugą baaardzo jasną i cienką kreseczkę, ale nie jestem pewna czy faktycznie jest, czy tylko mi się zdaje. Temperatura dziś 36,8. I zastanawiam się, czy jest możliwe żebym była w ciąży i żeby 2 dni po spodziewanym okresie był nadal negatywny test?
Cześć 😉Ja miałam w pierwszej ciąży pozytywny test 3 dni przed okresem czyli w ok 10 dpo