Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana29 wrote:Zrobiłam drugi wieczorem i jeszcze gorzej , więc owulacja nie tak blisko jednak 😅
https://zapodaj.net/plik-IC3ksGCfjs
Faktycznie, ja tez tak miałam. Kreska była tak ciemna jak u Ciebie, wiec obstawiałam pozytywny w kolejnym dniu, a w kolejnym pojaśniała. Robiłam testy cały cykl i owu już nie przyszła. Mialam dwa takie cykle, w trzecim owulacja już byla 😄 Także sprawdzaj!
A u mnie dobrze dziewczyny ❤️ beta z wczoraj podwojona, ladny progesteron, także jestem szczęśliwa! Cycki bola i jestem taka zmęczona ze dziś u fryzjera zasnęłam na myjce 😆
Trzymam kochane kciuki, teraz czas na Was 🫶🏽
-
Ana29 wrote:Apka sugeruje,że owulacja będzie w okolicy 14 dnia, a dziś statystycznie dzień płodny, ale raczej nie bo szyjkę mam nisko i jest zamknięta i twarda
Kat! Cieszę się Twoim szczęściem i trochę zazdroszczę 😁 ale tak pozytywnie 🩷Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Ana29 wrote:Apka sugeruje,że owulacja będzie w okolicy 14 dnia, a dziś statystycznie dzień płodny, ale raczej nie bo szyjkę mam nisko i jest zamknięta i twarda
Kat! Cieszę się Twoim szczęściem i trochę zazdroszczę 😁 ale tak pozytywnie 🩷 -
xSmerfetkax wrote:Hejka! Czy któraś zobaczyła magiczne dwie kreski dopiero w dzień spodziewanej 🐵? Mam dostać w czwartek i zastanawiam się czy są jeszcze jakieś szanse w tym cyklu 🥹
Ja dwa dni po, ale kreska była dość słaba, wiec jest duze prawdopodobieństwo, ze przed miesiączka test by nie wyszedł 😄Abcdeka lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Hejka! Czy któraś zobaczyła magiczne dwie kreski dopiero w dzień spodziewanej 🐵? Mam dostać w czwartek i zastanawiam się czy są jeszcze jakieś szanse w tym cyklu 🥹
Są i przypadki, że kilka dni po @ dopiero dwie krechy więc do czwartku nadzieja jest. ja mam też mieć @ w czwartek, testowałam wczoraj ale biało w 12 dpo, Tli się jeszcze nadzieja, bo różnie może być. Czekam na testy aż przyjdą i będę znowu sprawdzać33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
xSmerfetkax wrote:Właśnie ja też jeszcze mam nadzieję, chociaż nie widzę żadnych objawów 😉 jakie testy polecacie?
-
Ja kupiłam pink superczuły jak ma coś być to już pewnie jakiś cień pokaże na dniach.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Hej 🤗
Ja miałam @ 20.06., owu 13.06 (czułam dość mocny skurcz) wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam 2 testy. Rano facelle paskowy wyszła bardzo blada kreska, po południu test bobo żółty z rossmana o czułości 25 i wyszła już ładna kreska, dzisiaj test rano pink czuły i również już ładnie widać. Testy zrobiłam na 6 dni przed @. Czułam że się udało, bo bardzo bolały mnie piersi jak nigdy.Kat. lubi tę wiadomość
-
Czekająca94 wrote:Hej 🤗
Ja miałam @ 20.06., owu 13.06 (czułam dość mocny skurcz) wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam 2 testy. Rano facelle paskowy wyszła bardzo blada kreska, po południu test bobo żółty z rossmana o czułości 25 i wyszła już ładna kreska, dzisiaj test rano pink czuły i również już ładnie widać. Testy zrobiłam na 6 dni przed @. Czułam że się udało, bo bardzo bolały mnie piersi jak nigdy.
Super kochana, gratulacje ❤️ to zapraszamy do marcowego wątku na Forum w ciazy ❤️Czekająca94 lubi tę wiadomość
-
A u mnie bez zmian….. jutro mam monit ale owu na pewno dotychczas nie było. Jestem w 14 dniu cyklu. Nawet wątpię że cokolwiek urosło, myślę że pęcherzyka brak. Nie mam żadnych objaw i wcale nie czuję jajników. Podsumowując, tracę nadzieję i złapało mnie jakieś załamanieRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
A jak tam u Ciebie?Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Ja w tym miesiącu mam totalne załamanie, odkąd skończyłam miesiączke robię testy owu- wszystkie negatywne. Dziś 16 dzień cyklu i nic. Śluzu też nie ma właściwie żadnego. Ani płodnego ani niepłodnego. Żadnego. Ponadto od 9dc mam dziwne dolegliwości i za nic w świecie nie wiem co to jest. Jutro może mi się uda odwiedzić ginekologa to może się czegoś dowiem, a przy okazji podejrzę czy w ogóle coś rosną mi jakieś pęcherzyki. Także myślę że czuję się podobnie 😔
-
No to stoimy na tym samym. Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek!
Ana29 lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷