X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • 94Donia12 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiowata wrote:
    Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałabym Was bardzo poprosić o radę😊 dziś jestem 10DPO, ale od 8 dni mam dziwne bóle podbrzusza i momentami ból prawego jajnika, dwa dni później złapało mnie straszne uczucie zmęczenia które utrzymuje się do dzisiaj chociaż jak próbuje uciąć sobie drzemkę w ciągu dnia to niestety nie mogę zasnąć pomimo strasznego zmęczenia 🤨 apetyt to jest jakiś kosmos.. ciągle mam ochotę na kebaba, pizzę albo maka🙈 nawet w nocy potrafię się obudzić i apetyt jest wilczy! Powiem szczerze że nigdy nie miałam takich objawów zaraz po owulacji. Dodatkowo miałam też okropne wzdęcia i uczucie pełności w brzuchu po mimo że mało zjadłam. Poza tym nosi mnie strasznie, jestem bardzo płaczliwa, praktycznie codziennie od 8 dni płacze, wzruszam się po czym bardzo się denerwuje głupotami i tak w kółko. Zrobiłam dzisiaj test po południu i wyszedł negatywny 😟 czy to mogą być objawy wcześniej ciąży? U czy w ogóle takie objawy zdarzają się tak szybko (2 dni po owulacji)? Dla mnie to mega dziwne objawy no chyba ze sobie wkręcam 😟

Raczej bardzo wątpliwe żebyś objawy odczuwała tak wcześnie, pamiętaj że głowa może sobie też wkręcić milion objawów, sama wiem bo przy staraniu też bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy sobie przypisywałam, a potem i tak się okazywało że w ciąży nie jestem. Najlepiej będzie jak poczekasz do dnia miesiączki i zrobisz test, ewentualnie możesz zrobić też betę ;)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
    02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
    09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
    19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 Mamy 0,78cm małego człowieczka z bijącym serduszkiem 💞

preg.png
  • 94Donia12 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na swoim przykładzie powiem czemu dobrze czekać do dnia miesiączki, też robiłam test 5 dni przed planowaną miesiączka i nic, jednak przed samym okresem przeczucie nie dawało mi spokoju i dzień przed miesiączką zrobiłam ponownie test w południe i wyszła blada kreska :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
    19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 Mamy 0,78cm małego człowieczka z bijącym serduszkiem 💞

preg.png
  • ffajnalaura Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , zrobiłam test 3 dni po spodziewanej miesiączce i test wyszedł negatywny zrobiłam go pod wieczor .
    No teraz go nie ma i nie wiem czy zrobić go z rana czy lepiej pójść na bete . Czuje się senna bardzo ale nie mam żadnych innych objawów

Jak myślicie mogę być w ciąży czy nie

• Dagmarova Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ffajnalaura wrote:
    Dziewczyny , zrobiłam test 3 dni po spodziewanej miesiączce i test wyszedł negatywny zrobiłam go pod wieczor .
    No teraz go nie ma i nie wiem czy zrobić go z rana czy lepiej pójść na bete . Czuje się senna bardzo ale nie mam żadnych innych objawów

Jak myślicie mogę być w ciąży czy nie
    Niestety, w tym komencie cyklu test powinienien wyjść pozytywny, jeśli jesteś w ciąży. Cykle masz regularne, wiesz kiedy mogła być owulacja?

2018 - 🦸‍♂️
    08.24r - 💔 5/6tc

2cs, 02.11 🩸
    Zobaczymy co przyniesie listopad.

9/10dpo - bardzo blada ⏸️
    11dpo - beta 3.3 i już prawie brak nadziei
    12dpo -⏸️ kreski bardziej widoczne
    13dpo 27.11 - beta 19.1 🥹 prog. 14.7
    03.12 - beta 466, prog. 11.2
    06.12 - beta 819
    12.12 - beta prawie 3tys, prog. 10.7
    12.12 - I usg - pęcherzyk + ciałko żółte (5+4)
    23.12 - wizyta, strasznie się jej boję 🤞🤞🤞
    IO, niedoczynność, otyłość.
    Euthyrox 100, metformina 1500, prog. 2x200mg

preg.png
  • ffajnalaura Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie cykle mi się wahają ale nigdy nie było tak żeby on mi się 4 dni spóźniał

• Viki12987 Debiutantka

Wysłany: 23 grudnia, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Dziś mam 32 dc, miesiączkę mam zazwyczaj co 28-29 dni. Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wieczorem, negatywny. Okresu dalej nie widać. Ok. Tydzień od owulacji (ok. 15 dc) ból piersi nie do zniesienia. Jakieś klocia ale to u mnie normalne, tym bym się nie przejmowała. Najgorsze te piersi, ponieważ mnie przed okresem baardzo rzadko piersi bolą. I biegunka.. codziennie rano trwało to ok 5-6 dni. Dzis zauważyłam na papierze plamy jasno różowe i brązowe. Po czym sluz wrocil do normy i jest kremowy już bez żadnego podbarwienia krwią. Testu nie robię, już tyle razy się rozczarowałam.. czekam na te miesiączkę ale nic nie wskazuje żebym miała dostać ja w najbliższych dniach. Zero bólu brzucha a mnie zawsze ok. 2 dni przed bardzo bolał brzuch. No nic chyba trzeba czekać. Dajcie znać co sądzicie :)

A. I ogólnie nie mierze temperatury, kiedyś mierzyłam ale przestałam. Z ciekawości dziś rano zmierzyłam 36,9. Też zastanawiające. Ale nic nie chce sobie wkręcać..

• 94Donia12 Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki12987 wrote:
    Cześć dziewczyny! Dziś mam 32 dc, miesiączkę mam zazwyczaj co 28-29 dni. Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wieczorem, negatywny. Okresu dalej nie widać. Ok. Tydzień od owulacji (ok. 15 dc) ból piersi nie do zniesienia. Jakieś klocia ale to u mnie normalne, tym bym się nie przejmowała. Najgorsze te piersi, ponieważ mnie przed okresem baardzo rzadko piersi bolą. I biegunka.. codziennie rano trwało to ok 5-6 dni. Dzis zauważyłam na papierze plamy jasno różowe i brązowe. Po czym sluz wrocil do normy i jest kremowy już bez żadnego podbarwienia krwią. Testu nie robię, już tyle razy się rozczarowałam.. czekam na te miesiączkę ale nic nie wskazuje żebym miała dostać ja w najbliższych dniach. Zero bólu brzucha a mnie zawsze ok. 2 dni przed bardzo bolał brzuch. No nic chyba trzeba czekać. Dajcie znać co sądzicie :)

A. I ogólnie nie mierze temperatury, kiedyś mierzyłam ale przestałam. Z ciekawości dziś rano zmierzyłam 36,9. Też zastanawiające. Ale nic nie chce sobie wkręcać..

Może Ci się jednak ta owulacja przesunęła kilka dni i zaszłas później w ciążę. Nie robiła bym już testu, zrób betę to jest najpewniejsze, skoro masz takie nietypowe objawy to coś może być na rzeczy ;)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL

preg.png
‹‹ 91 92 93 94 95
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ