Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
zosiowata wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałabym Was bardzo poprosić o radę😊 dziś jestem 10DPO, ale od 8 dni mam dziwne bóle podbrzusza i momentami ból prawego jajnika, dwa dni później złapało mnie straszne uczucie zmęczenia które utrzymuje się do dzisiaj chociaż jak próbuje uciąć sobie drzemkę w ciągu dnia to niestety nie mogę zasnąć pomimo strasznego zmęczenia 🤨 apetyt to jest jakiś kosmos.. ciągle mam ochotę na kebaba, pizzę albo maka🙈 nawet w nocy potrafię się obudzić i apetyt jest wilczy! Powiem szczerze że nigdy nie miałam takich objawów zaraz po owulacji. Dodatkowo miałam też okropne wzdęcia i uczucie pełności w brzuchu po mimo że mało zjadłam. Poza tym nosi mnie strasznie, jestem bardzo płaczliwa, praktycznie codziennie od 8 dni płacze, wzruszam się po czym bardzo się denerwuje głupotami i tak w kółko. Zrobiłam dzisiaj test po południu i wyszedł negatywny 😟 czy to mogą być objawy wcześniej ciąży? U czy w ogóle takie objawy zdarzają się tak szybko (2 dni po owulacji)? Dla mnie to mega dziwne objawy no chyba ze sobie wkręcam 😟
Raczej bardzo wątpliwe żebyś objawy odczuwała tak wcześnie, pamiętaj że głowa może sobie też wkręcić milion objawów, sama wiem bo przy staraniu też bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy sobie przypisywałam, a potem i tak się okazywało że w ciąży nie jestem. Najlepiej będzie jak poczekasz do dnia miesiączki i zrobisz test, ewentualnie możesz zrobić też betę -
Na swoim przykładzie powiem czemu dobrze czekać do dnia miesiączki, też robiłam test 5 dni przed planowaną miesiączka i nic, jednak przed samym okresem przeczucie nie dawało mi spokoju i dzień przed miesiączką zrobiłam ponownie test w południe i wyszła blada kreska
-
Dziewczyny , zrobiłam test 3 dni po spodziewanej miesiączce i test wyszedł negatywny zrobiłam go pod wieczor .
No teraz go nie ma i nie wiem czy zrobić go z rana czy lepiej pójść na bete . Czuje się senna bardzo ale nie mam żadnych innych objawów
Jak myślicie mogę być w ciąży czy nie -
ffajnalaura wrote:Dziewczyny , zrobiłam test 3 dni po spodziewanej miesiączce i test wyszedł negatywny zrobiłam go pod wieczor .
No teraz go nie ma i nie wiem czy zrobić go z rana czy lepiej pójść na bete . Czuje się senna bardzo ale nie mam żadnych innych objawów
Jak myślicie mogę być w ciąży czy nie2018 - 🦸♂️
08.24r - 💔 5/6tc
2cs, 02.11 🩸
Zobaczymy co przyniesie listopad.
9/10dpo - bardzo blada ⏸️
11dpo - beta 3.3 i już prawie brak nadziei
12dpo -⏸️ kreski bardziej widoczne
13dpo 27.11 - beta 19.1 🥹 prog. 14.7
03.12 - beta 466, prog. 11.2
06.12 - beta 819
12.12 - beta prawie 3tys, prog. 10.7
12.12 - I usg - pęcherzyk + ciałko żółte (5+4)
23.12 - wizyta, strasznie się jej boję 🤞🤞🤞
IO, niedoczynność, otyłość.
Euthyrox 100, metformina 1500, prog. 2x200mg
-
Cześć dziewczyny! Dziś mam 32 dc, miesiączkę mam zazwyczaj co 28-29 dni. Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wieczorem, negatywny. Okresu dalej nie widać. Ok. Tydzień od owulacji (ok. 15 dc) ból piersi nie do zniesienia. Jakieś klocia ale to u mnie normalne, tym bym się nie przejmowała. Najgorsze te piersi, ponieważ mnie przed okresem baardzo rzadko piersi bolą. I biegunka.. codziennie rano trwało to ok 5-6 dni. Dzis zauważyłam na papierze plamy jasno różowe i brązowe. Po czym sluz wrocil do normy i jest kremowy już bez żadnego podbarwienia krwią. Testu nie robię, już tyle razy się rozczarowałam.. czekam na te miesiączkę ale nic nie wskazuje żebym miała dostać ja w najbliższych dniach. Zero bólu brzucha a mnie zawsze ok. 2 dni przed bardzo bolał brzuch. No nic chyba trzeba czekać. Dajcie znać co sądzicie
A. I ogólnie nie mierze temperatury, kiedyś mierzyłam ale przestałam. Z ciekawości dziś rano zmierzyłam 36,9. Też zastanawiające. Ale nic nie chce sobie wkręcać.. -
Viki12987 wrote:Cześć dziewczyny! Dziś mam 32 dc, miesiączkę mam zazwyczaj co 28-29 dni. Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wieczorem, negatywny. Okresu dalej nie widać. Ok. Tydzień od owulacji (ok. 15 dc) ból piersi nie do zniesienia. Jakieś klocia ale to u mnie normalne, tym bym się nie przejmowała. Najgorsze te piersi, ponieważ mnie przed okresem baardzo rzadko piersi bolą. I biegunka.. codziennie rano trwało to ok 5-6 dni. Dzis zauważyłam na papierze plamy jasno różowe i brązowe. Po czym sluz wrocil do normy i jest kremowy już bez żadnego podbarwienia krwią. Testu nie robię, już tyle razy się rozczarowałam.. czekam na te miesiączkę ale nic nie wskazuje żebym miała dostać ja w najbliższych dniach. Zero bólu brzucha a mnie zawsze ok. 2 dni przed bardzo bolał brzuch. No nic chyba trzeba czekać. Dajcie znać co sądzicie
A. I ogólnie nie mierze temperatury, kiedyś mierzyłam ale przestałam. Z ciekawości dziś rano zmierzyłam 36,9. Też zastanawiające. Ale nic nie chce sobie wkręcać..
Może Ci się jednak ta owulacja przesunęła kilka dni i zaszłas później w ciążę. Nie robiła bym już testu, zrób betę to jest najpewniejsze, skoro masz takie nietypowe objawy to coś może być na rzeczy -