X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina2017 wrote:
    Tez o tym z nim rozmawiałam, ale czy to możliwe, że byłyby za małe, a wcale nie sprawiają mu dyskomfortu? Czytałam, że raczej partner czuje, że są za małe, a obawiam się że kupilibyśmy większe i by się ześlizgnęła..

możecie spróbować, poczytać jakie są rozmiary itp, może akurat jest coś pomiędzy.. z tego co kojarzę to nie jest tak, że są tylko dwa typu "większy" i "mniejszy" tylko kwestia mm :P

Starania o pierwsze bobo👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
  • Malina2017 Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    możecie spróbować, poczytać jakie są rozmiary itp, może akurat jest coś pomiędzy.. z tego co kojarzę to nie jest tak, że są tylko dwa typu "większy" i "mniejszy" tylko kwestia mm :P

Na pewno to przemyślimy. Dziękuje i mam nadzieje, ze to wszystko to wynik hormonów i że będzie dobrze

Molahonkeey lubi tę wiadomość

‹‹ 94 95 96 97 98
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ