ile trwało Wasz plamienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Sofie wrote:Dzięki! Jutro rano pojadę pobrać krew. Znów trochę plamię. Typowego bólu jak przed miesiączką nie mam. Dla mnie to jedna wielka niewiadoma.29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔 -
Właśnie wracam z bety. Dziś znów jest tego więcej i temperatura niższa (36.85). Myślę, że to jednak początek nowego cyklu, mimo że objawów nie mam (zwykle miesiączka dawała mi w kość). Zrobiłam badanie żeby nie mieć już żadnej wątpliwości, bo ostatnie dni były stresujace... Dam znać popołudniu jaki wynik
-
Sofie wrote:Właśnie wracam z bety. Dziś znów jest tego więcej i temperatura niższa (36.85). Myślę, że to jednak początek nowego cyklu, mimo że objawów nie mam (zwykle miesiączka dawała mi w kość). Zrobiłam badanie żeby nie mieć już żadnej wątpliwości, bo ostatnie dni były stresujace... Dam znać popołudniu jaki wynik
U mnie dziś 13dpo i wczoraj wieczorem/ dziś rano mega lekkie plamienie (25dc a mam cykle 29dni). Dziś po południu test negatywny, plamienie całkowicie ustało. Ciekawa jestem czy to może być implementacja 🤞🤔 -
Nowa:) wrote:Daj znac! Trzymam kciuki
U mnie dziś 13dpo i wczoraj wieczorem/ dziś rano mega lekkie plamienie (25dc a mam cykle 29dni). Dziś po południu test negatywny, plamienie całkowicie ustało. Ciekawa jestem czy to może być implementacja 🤞🤔
Trzymam kciuki żeby się udało! Daj znać jak to się u Ciebie rozwinie -
Nowa:) wrote:Daj znac! Trzymam kciuki
U mnie dziś 13dpo i wczoraj wieczorem/ dziś rano mega lekkie plamienie (25dc a mam cykle 29dni). Dziś po południu test negatywny, plamienie całkowicie ustało. Ciekawa jestem czy to może być implementacja 🤞🤔29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔 -
Sofie wrote:Niestety beta <0.2. Więc trzeba się szykować na kolejny cykl. Ale przedziwnie to wygląda, bo najpierw plamienie/krwawienie pojawiają się tylko rano. Reszta dnia jest sucha.29👱♀️👦
Starania od 05.2022
07.12.2023 ⏸️
24.12.2022 💔
29.01.2024 ⏸️
12.02.2024 💔 -
Wiesz, że też o tym myślałam. Wcześniej miałam fazę lutealna ok. 9-10 dni, ale wtedy wyglądało to jakbym wcześniej dostawała miesiączki. Od tego cyklu piję ziółka na drugą fazę cyklu i pierwsze plamienia były w 12dpo i były lekkie, więc może to zioła coś zmieniły. Progesteron w 7dpo miałam ok. 26.10ng/ml. Wartość w normie, ale może wcześniej mam spadek. A jaki progesteron i w jakiej dawce bierzesz? Trochę mnie to wszystko przytłacza. Myślałam, że jak się postaram, przygotuję to cykl czy dwa i się uda. Ale chyba tak łatwo nie będzie ;(
-
Hej dziewczyny, mam takie dość dziwne pytanie. 18 października poroniłam, krwawiłam tylko 5 dni po około dwóch tygodniach po tym zrobiłam test ciążowy bo tak mi kazali w szpitalu a mieszkam w Szkocji także test wyszedł negatywny lekarz powiedział że mogę starać się od razu, także tak zrobiłam i w dni owulacyjne przytulałam sie z mężem, a wiec do sedna minęły trzy dni od owulacji a ja dzis na papierze znalazłam śluz z krwią, czy to może być początek @? Nie czyje się jak przed @ ale nie wiem co mam o tym myśleć.
-
Nati12131 wrote:Hej dziewczyny, mam takie dość dziwne pytanie. 18 października poroniłam, krwawiłam tylko 5 dni po około dwóch tygodniach po tym zrobiłam test ciążowy bo tak mi kazali w szpitalu a mieszkam w Szkocji także test wyszedł negatywny lekarz powiedział że mogę starać się od razu, także tak zrobiłam i w dni owulacyjne przytulałam sie z mężem, a wiec do sedna minęły trzy dni od owulacji a ja dzis na papierze znalazłam śluz z krwią, czy to może być początek @? Nie czyje się jak przed @ ale nie wiem co mam o tym myśleć.Ja 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-
Mira000 wrote:To pewnie plamienie owulacyjne - efekt pęknięcia pęcherzyka. Mi też się czasami zdarzało.
-
Nati12131 wrote:Dziękuje za odpowiedz, dziś czuje się jak na @ 🤦♀️ nie wiem czy to przez poronienie mogłabym dostać tak szybko miesiączkę ?? Mieszkam w Szkocji i tutaj trudno o cokolwiek się dopytać, gdy poroniłam usłyszałam że tak miało być, gdy poszłam do rodzinnego lekarza żeby sprawdzic swoje hormony usłyszałam że oni nie badają tutaj tak hormonu i że skoro zaszłam w ciąże to z hormonami wszystko w porządku 😭 musze poszukać prywatnej kliniki bo to raczej nie jest normalne i chciałabym wiedzieć co się dzieje w moim ciele …Ja 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-
Lena877 wrote:Co oznacza beta hcg w 11 dniu po owulacji 2.5 . Jest jakaś szansa ? Dodam że w 12 dniu dostałam ni to okres ni to plamienie , sama nie wiem co to było a po zrobiłam test i druga kreska wyszła bardzo blada prawie niewidocznaStarania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
witam ja mam za to inne pytanie, gdyż 16.07 czyli dwa dni temu z moim parterem w ciagu dnia mielismy az 3 stosunki trwajace bardzo krotko, wszystkie byly z zabezpieczeniem i nie ma szans na zawod prezerwatywy, zadna nie zsunela sie ani nie pekla, a przed wszystkimi razami zachowalismy higiene. dzis 18.07 rowniez odbylismy stosunek, naprawde ostry (jakos o godz 16) prezerwatywa tez ani sie nie zsunela ani nie peknela, a pozniej pod wieczor zabawialismy sie, parter robil mi dobrze palcami i jezykiem jakos o 20:30 zaczelismy ogladac film wiec skonczylismy wszystko, jakos o 22 zobaczylam na papierze jasno-różowe krwawienie naprawde spore. mam pytanie czy to jakas infekcja czy jakis objaw bądź uszkodzenie po stosunku i mocnych zabawach. ciaze raczej odrzucam bo wedlug mnie nie ma szans i byloby to za wczesne na krawienie implantacyjne. prosilabym o jakas opinie bo na prawdę nie mam pojecia co to moze byc, a nie chcemy z partnerem siebie nie potrzebnie schizowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca, 23:23
-
8876654556 wrote:witam ja mam za to inne pytanie, gdyż 16.07 czyli dwa dni temu z moim parterem w ciagu dnia mielismy az 3 stosunki trwajace bardzo krotko, wszystkie byly z zabezpieczeniem i nie ma szans na zawod prezerwatywy, zadna nie zsunela sie ani nie pekla, a przed wszystkimi razami zachowalismy higiene. dzis 18.07 rowniez odbylismy stosunek, naprawde ostry (jakos o godz 16) prezerwatywa tez ani sie nie zsunela ani nie peknela, a pozniej pod wieczor zabawialismy sie, parter robil mi dobrze palcami i jezykiem jakos o 20:30 zaczelismy ogladac film wiec skonczylismy wszystko, jakos o 22 zobaczylam na papierze jasno-różowe krwawienie naprawde spore. mam pytanie czy to jakas infekcja czy jakis objaw bądź uszkodzenie po stosunku i mocnych zabawach. ciaze raczej odrzucam bo wedlug mnie nie ma szans i byloby to za wczesne na krawienie implantacyjne. prosilabym o jakas opinie bo na prawdę nie mam pojecia co to moze byc, a nie chcemy z partnerem siebie nie potrzebnie schizowac.
Myśle, ze nie masz się czym martwić, powiedziałabym ze szans prawie ze nie ma. Obstawiałabym uszkodzenie po stosunku -
Kat. wrote:Myśle, ze nie masz się czym martwić, powiedziałabym ze szans prawie ze nie ma. Obstawiałabym uszkodzenie po stosunku
na pewno? dzis 20.07 czyli 4 i 2 dni po stosunku a 4 dni przed zapowiedzianą owulacją zauwazylam delikatne plamienie i bardzo mozliwe skurcze w podbrzuszu badz po prostu te skurcze sobie urajam, juz nie wiem co mam robic. potrzebuje opinii czy nie jest to za wczesnie na cokolwiek, jednak to sa tylko 4 dni. -
8876654556 wrote:na pewno? dzis 20.07 czyli 4 i 2 dni po stosunku a 4 dni przed zapowiedzianą owulacją zauwazylam delikatne plamienie i bardzo mozliwe skurcze w podbrzuszu badz po prostu te skurcze sobie urajam, juz nie wiem co mam robic. potrzebuje opinii czy nie jest to za wczesnie na cokolwiek, jednak to sa tylko 4 dni.