ile trwało Wasz plamienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka ponownie… 4 dzień mam to własnie dziwne plamienie lecz jest ono zauwazalne dopiero przy badaniu palcem szyjki macicy, napomkne że śluzu mam bardzo mało czasami da sie wyczuc suchość. nic mnie nie boli i nie odczuwam zadnych objawów. jestem teraz 18dc, a wszystkie stosunki jakie odbyłam były 5dc, 9dc oraz 11dc wszystkie byly w prezerwatywie i zadna nie zawiodła, nie pękła ani nie zsunela się, poza tym narzeczony sprawdzał później je pod wodą więc implantacja to nie jest raczej (na szczęście) więc co to może byc? do ginekologa na razie nie pójdę, ponieważ jesteśmy przed baaardzo długim wyjazdem, dlatego szukam odpowiedzi na forum:/
-
8876654556 wrote:hejka ponownie… 4 dzień mam to własnie dziwne plamienie lecz jest ono zauwazalne dopiero przy badaniu palcem szyjki macicy, napomkne że śluzu mam bardzo mało czasami da sie wyczuc suchość. nic mnie nie boli i nie odczuwam zadnych objawów. jestem teraz 18dc, a wszystkie stosunki jakie odbyłam były 5dc, 9dc oraz 11dc wszystkie byly w prezerwatywie i zadna nie zawiodła, nie pękła ani nie zsunela się, poza tym narzeczony sprawdzał później je pod wodą więc implantacja to nie jest raczej (na szczęście) więc co to może byc? do ginekologa na razie nie pójdę, ponieważ jesteśmy przed baaardzo długim wyjazdem, dlatego szukam odpowiedzi na forum:/
-
Na początku napiszę, że nie staram się o dziecko i nie wiem kiedy dokładnie była owulacja.
Moje cykle trwają 23-26 dni. Kilka dni przed spodziewaną miesiączka odczuwałam straszne mokro, jakbym ciągle popuszczała mocz, ale na wkładkach nic nie było widać. Później zaczął się ból piersi, ale inny niż zwykle. Głównie bolała mnie jedna pierś, była też dużo większa niż druga. W międzyczasie(nie wiem dokladnie kiedy) bolał mnie prawy jajnik jeden dzień.
Miesiączkę teoretycznie miałam dostać 2.10. wtedy cykl trwałby 26 dni. Niby przyszła dzień później, ale to nie jest typowa miesiączka. Trwa już 3 dzień ale jest baaaardzo skąpa, nie potrzeba podpasek. Jest to kilka plam brązowych albo różowych, nie ma skrzepów. Moje miesiaczki zawsze są obfite. Z innych objawów to ból głowy i mdłości. Co o tym myślicie? -
Alexa88 wrote:Na początku napiszę, że nie staram się o dziecko i nie wiem kiedy dokładnie była owulacja.
Moje cykle trwają 23-26 dni. Kilka dni przed spodziewaną miesiączka odczuwałam straszne mokro, jakbym ciągle popuszczała mocz, ale na wkładkach nic nie było widać. Później zaczął się ból piersi, ale inny niż zwykle. Głównie bolała mnie jedna pierś, była też dużo większa niż druga. W międzyczasie(nie wiem dokladnie kiedy) bolał mnie prawy jajnik jeden dzień.
Miesiączkę teoretycznie miałam dostać 2.10. wtedy cykl trwałby 26 dni. Niby przyszła dzień później, ale to nie jest typowa miesiączka. Trwa już 3 dzień ale jest baaaardzo skąpa, nie potrzeba podpasek. Jest to kilka plam brązowych albo różowych, nie ma skrzepów. Moje miesiaczki zawsze są obfite. Z innych objawów to ból głowy i mdłości. Co o tym myślicie? -
Hej, chciałam się poradzić odnośnie plamienia. Dzisiaj rano zauważyłam bardzo delikatne plamienie - biorę luteinę i do tej pory nie miałam żadnych plamien dopóki nie odstawiłam leku. Jestem dziś 11 dpo, myślicie że implantacja tak późno jest w ogóle możliwa ? Boli mnie brzuch jak na okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października, 07:56
👩 1993
AMH 1,72
🧔🏻♂️1986
Morfologia 4%
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 09.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
10/2024 lametta + ovi + progesteron besins ✖️
Listopad
🩸 13.11 -