ile trwało Wasz plamienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
Chesterka1124 wrote:Bóle mogą byc od nadchodzącej owulacji. Plamienia mogą być od ostrego seksu. Jest jeszcze coś takiego jak krwawienie około owulacyjne. Jak masz jakieś wątpliwości i pytania to najlepiej iść do ginekologa, może masz jakąś nadzerke i dlatego krwawisz...
dziękuje bardzo, jestem juz umowiona do gina:3Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Bóle mogą byc od nadchodzącej owulacji. Plamienia mogą być od ostrego seksu. Jest jeszcze coś takiego jak krwawienie około owulacyjne. Jak masz jakieś wątpliwości i pytania to najlepiej iść do ginekologa, może masz jakąś nadzerke i dlatego krwawisz...
dzis pojawił się również żółty śluz, nieprzyjemny zapach i lekki świąd pochwy. czyli pewnie infekcja jakas…Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca, 19:20
-
Nati12131 wrote:Hej dziewczyny, mam takie dość dziwne pytanie. 18 października poroniłam, krwawiłam tylko 5 dni po około dwóch tygodniach po tym zrobiłam test ciążowy bo tak mi kazali w szpitalu a mieszkam w Szkocji także test wyszedł negatywny lekarz powiedział że mogę starać się od razu, także tak zrobiłam i w dni owulacyjne przytulałam sie z mężem, a wiec do sedna minęły trzy dni od owulacji a ja dzis na papierze znalazłam śluz z krwią, czy to może być początek @? Nie czyje się jak przed @ ale nie wiem co mam o tym myśleć.
Puenta: trzeba iść do lekarza.👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Hejka dziewczyny, dzisiaj miałam sytuację że poczułam że jest mi bardzo mokro więc poszłam do łazienki, na majtkach miałam takie brązowe plamienie. Przy podcieraniu też było dużo przezroczystego śluzu z tym plamieniem które było już brązowo- różowe. Teraz gdy chyba do toalety nic już nie ma ale czuję że mam tam wilgotno i wiele śluzu. Czy to mogła być implantacja? Trwała by tylko tak jednorazowo? Dodam że jestem 9/10dpo. Dodam że wczoraj testy wychodziły totalnie białe.Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Pcos-ka wrote:Hejka dziewczyny, dzisiaj miałam sytuację że poczułam że jest mi bardzo mokro więc poszłam do łazienki, na majtkach miałam takie brązowe plamienie. Przy podcieraniu też było dużo przezroczystego śluzu z tym plamieniem które było już brązowo- różowe. Teraz gdy chyba do toalety nic już nie ma ale czuję że mam tam wilgotno i wiele śluzu. Czy to mogła być implantacja? Trwała by tylko tak jednorazowo? Dodam że jestem 9/10dpo. Dodam że wczoraj testy wychodziły totalnie białe.
Pcos-ka lubi tę wiadomość
-
Kat. wrote:Kurczę, No myśle ze to może być dobry znak! Tylko nie testuj jutro, poczekaj kilka dni, jeśli to implantacja, to beta musi mieć czas na wzrost. Miewałas już wcześniej takie sytuacje?Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Pcos-ka daj znać co u Ciebie!
Tak jak koleżanka wyżej miałam podobne plamienie. Wystapiło w czasie podróży samochodem. Dostałam mocnego, ale krótkiego bólu z prawej strony jajnika, a kiedy dojechałam na miejsce to na majtkakch była brązowa, jednorazowa plama z lekkim odcieniem krwi. To wszystko. Do końca dnia i później już nic plamienia.
Był to 6dpo. Dziś jest 8dpo i test ciążowy negatywny i jedyne co jest dla mnie zastanawiające to czuję od tamtego momentu lekkie bóle w okolicy pochwy.🙎🏼♀️1991 🙎🏼♂️1992
👰🏼🤵🏼2024
Starania od: 1.2024
AMH: 12,8 (nie mam PCOS) ❌
D3: 44,5 ✅
Monitoring ✅
Cykle owulacyjne ✅
Wyniki nasienia sierpień -> grudzień:
Koncentracja 6 mln/ml -> 5,5mln/ml ❌
Morfologia 1% -> 0% ❌
Żywe plemniki +14% ✅
Ruchliwe plemniki +15% ✅
Stres oksydacyjny ✅
FSH, LH, Estradiol, Prolaktyna, DHEA, Testosteron ✅
Test fragmentacji DNA ✅
Kwalifikacja pod In Vitro (na podstawie wyników badań).
Suplementacja obydwoje ✅ (ona - od 6.2024, on - od 8.2024)
06.2024 ciąża biochemiczna ❌ -
Wczoraj się kochaliśmy, podczas stosunku strasznie kuł mnie lewy jajnik, normalnie jakby mi ktoś wbijał nóż. Po wszystkim zauważyłam na papierze sporo śluzu koloru lekko różowego
Nigdy wcześniej takiego czegoś nie zauważyłam u siebie. Czy to możliwe że by była to implantacja? @ Powinna przyjść jutro.
W 11 lub 12 dpo test negatywny.[/url]
14.01.24 ⏸
27.02.24 ciąża obumarla, zabieg Łyżeczkowania💔
06.24 ponowne rozpoczęcie starań
19.10.24 ⏸
05.11.24 CRL 3.87mm ❤105ud/min
26.11.24 CRL 2.3 cm ❤ 181 ud / min
17.12.24 CRL 5.5 cm ❤ 167 ud / min, USG prenatalne, wszystko na miejscu, pomiary ok, 95 % dziewczynka 🩷 -
Abcdeka wrote:Pcos-ka daj znać co u Ciebie!
Tak jak koleżanka wyżej miałam podobne plamienie. Wystapiło w czasie podróży samochodem. Dostałam mocnego, ale krótkiego bólu z prawej strony jajnika, a kiedy dojechałam na miejsce to na majtkakch była brązowa, jednorazowa plama z lekkim odcieniem krwi. To wszystko. Do końca dnia i później już nic plamienia.
Był to 6dpo. Dziś jest 8dpo i test ciążowy negatywny i jedyne co jest dla mnie zastanawiające to czuję od tamtego momentu lekkie bóle w okolicy pochwy.Abcdeka lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Dziewczyny, ja mam podobna sytuację. Wczoraj (9dpo, 25dc) dostałam lekkiego krwawienia, dosłownie kilka kropli krwi na papierze oraz lekko brunatny śluz, ale była go minimalna ilość i była to jednorazowa akcja. Potem przez resztę dnia spokoj i śluz normalny. Dzisiaj rano jak wstałam, znowu na papierze trochę krwi, więcej niż wczoraj, ale np nie na tyle by brudzić majtki, zdecydowanie mniej niż podczas okresu. Temperatura mi lekko spadla, ale nie bardzo wyraźnie. Załączam wykres (jeśli mi się uda 🤣). Oprócz tego nic mi nie jest, brzuch mnie bolał jakieś 2 dni temu. Nigdy wcześniej tak nie miałam, okres zazwyczaj miałam w okolicy 30 dc, nigdy tak wcześnie. Co myślicie? Planowałam się testować 14dpo jeśli @ nie przyjdzie wcześniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 09:48
-
Vendigo wrote:Dziewczyny, ja mam podobna sytuację. Wczoraj (9dpo, 25dc) dostałam lekkiego krwawienia, dosłownie kilka kropli krwi na papierze oraz lekko brunatny śluz, ale była go minimalna ilość i była to jednorazowa akcja. Potem przez resztę dnia spokoj i śluz normalny. Dzisiaj rano jak wstałam, znowu na papierze trochę krwi, więcej niż wczoraj, ale np nie na tyle by brudzić majtki, zdecydowanie mniej niż podczas okresu. Temperatura mi lekko spadla, ale nie bardzo wyraźnie. Załączam wykres (jeśli mi się uda 🤣). Oprócz tego nic mi nie jest, brzuch mnie bolał jakieś 2 dni temu. Nigdy wcześniej tak nie miałam, okres zazwyczaj miałam w okolicy 30 dc, nigdy tak wcześnie. Co myślicie? Planowałam się testować 14dpo jeśli @ nie przyjdzie wcześniej...
-
hejka dziewczyny ja mam za to inne pytanie. dzis czyli 15 dnia cyklu zauwazylam u siebie brazowy a nawet bardzo brazowy sluz. nie mam pojecia co ro moze byc gdyz po kazdym stosunku w tym cyklu byla sprawdzana prezerwatywa czy nie miala dziurek jakis, nie pekla, nie zsunela sie i nie skonczyl parter we mnie wiec plamienie implantacyjne to nie jest, a wiec co innego? mozliwa owulacja? nawet jak w aplikacji flo pisze mi ze ma ona byc dopiero za 6 dni? ostatni okres dostalam 3 dni szybciej mozliwe, ze owulacja sie przesunela?
-
8876654556 wrote:hejka dziewczyny ja mam za to inne pytanie. dzis czyli 15 dnia cyklu zauwazylam u siebie brazowy a nawet bardzo brazowy sluz. nie mam pojecia co ro moze byc gdyz po kazdym stosunku w tym cyklu byla sprawdzana prezerwatywa czy nie miala dziurek jakis, nie pekla, nie zsunela sie i nie skonczyl parter we mnie wiec plamienie implantacyjne to nie jest, a wiec co innego? mozliwa owulacja? nawet jak w aplikacji flo pisze mi ze ma ona byc dopiero za 6 dni? ostatni okres dostalam 3 dni szybciej mozliwe, ze owulacja sie przesunela?34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:15 dzień cyklu czy 15 dzień po owulacji ? Bo to różnica. Jak 15 dzień cyklu to może być co najwyżej plamienie owulacyjne, jak 15 dzień po owulacji to raczej okres się rozkręca
napisalam wyraznie 15 dzien cyklu:) sie zastanawialam bo owulacje wedluh aplikacki mam miec za 6 dni aczkolwiek okres dostalam 3 dni wczesniej wiec mozliwe ze sie przesunela i jest teraz
-
8876654556 wrote:napisalam wyraznie 15 dzien cyklu:) sie zastanawialam bo owulacje wedluh aplikacki mam miec za 6 dni aczkolwiek okres dostalam 3 dni wczesniej wiec mozliwe ze sie przesunela i jest teraz34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:Dopytalam bo niektóre dziewczyny piszą 15 dc na 15 dpo więc nie rozumiem skąd złośliwość jeśli odpowiadam Ci na Twoje pytanie ☺️ aplikacja nie jest Twoim organizmem i ona Ci oblicza owulację na podstawie algorytmu, który sama jej zadałaś na podstawie długości cykli, tego kiedy miałaś poprzednie owulacje itd., a organizm działa tak jak mu się chce. Aplikacja to nie wyrocznia
ojj przepraszam jesli wyszlo zlosliwie, nie mialo to takiego celu, bardzo ci dziekuje za odpowiedz😚 -
zaczynam sie stresowac… wczoraj brazowy sluz a dzisiaj juz widze czerwono, rozowe. nie wiem czy jest mozliwosc bo naprawde zadna prezerwatywa nie zawiodla czy jest to tez objaw czegos innego? przypominam jest 17 dzien cyklu wiec na implantacje raczej za wczesnie, czy to po prostu plamienie okoloowulacyjne
-
8876654556 wrote:zaczynam sie stresowac… wczoraj brazowy sluz a dzisiaj juz widze czerwono, rozowe. nie wiem czy jest mozliwosc bo naprawde zadna prezerwatywa nie zawiodla czy jest to tez objaw czegos innego? przypominam jest 17 dzien cyklu wiec na implantacje raczej za wczesnie, czy to po prostu plamienie okoloowulacyjne
bardzo prosilabym o jakas odpowiedz.. bo naprawdę sie stresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia, 23:13
-
Hej. @ miałam dostać 1 sierpnia a dostałam krwawienia 31 lipca trwało one 5 dni miałam 2-3 skrzepy było tego w miare dużo przez pierwsze 3 dni musiałam zmieniac tampona średnio co 4 h dodam jeszcze że w ciągu dwóch pierwszych dni bardzo bolał mnie brzuch i przed krwawieniem miałam powiększone piersi które z ustąpieniem krwawienia znikły, po ustąpieniu tego 5 dniowego krwawienia zauważyłam pare dni później brązowy śluz na majtkach. I wszystko wskazuje na okres ale wole się dopytac.