Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda87 wrote:Zaciskam mocno kciuki
Brałam dawkę Euthyroxu 75/50 w zależności od dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja zaczynalam z dawka 25 wynik 4.2. Powiej brałam 50 wynik był 2.5. Dostałam później zalecenie żeby brać 50 i 75 A tu wynik znowu do góry bo 3.5. Więc teraz biore cały czas 75. A teraz będę Badac w sierpniu. Też mam wysoka prolaktyne bo aż 61 i biore 1 tabletke bromergonu
-
Buko wrote:Maciejowa dwa dni przed nami ma rocznicę to do Wiednia się wybiera zazdroszczęNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Aha - mogę pić winko, zaczęłam kolejny, 12 cykl.
Magda - gratuluję, obyś to Ty rozpoczęła pozytywną zieloną falę :-* -
nick nieaktualnyana1122 u mnie tsh dobrze reagowało na dawki. Co 6 tygodni odbierałam wynik mniejszy od poprzedniego. W lipcu miałam np. 0,10 Obecnie biorę 2 x 50 i 1 x 75. Teraz idę w środę i mam nadzieję, że się ciut podniosło tsh...
Prolaktynę miałam w normie przy tsh 0,64. W obecnym cyklu prl miałam powyżej normy, ale nie wiem czy ciąża nie miała na to wpływu.
Maciejowa super że wyjazd się udał -
Wyjazd się udał pod kątem obejrzenia miasta natomiast ja sama byłam zrzedliwa przed okresem i generalnie nie czuliśmy się jak na romantycznej podróży rocznicowejNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Zieziulka wrote:Wszystkiego najlepszego z okazji rocznic ! Ja mam swoją równo za tydzień i tym samym zaczynam 6cs....Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Maciejowa no widzisz, a my się jeszcze wstrzymywaliśmy ze staraniami po ślubie, a bo to mieszkania nie było, potem kredyt, remont, a może by się w tedy udało⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Zieziulka wrote:Maciejowa no widzisz, a my się jeszcze wstrzymywaliśmy ze staraniami po ślubie, a bo to mieszkania nie było, potem kredyt, remont, a może by się w tedy udało
missdiss lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."