Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda87 wrote:dziś byłam u endo i dostałam zalecenie 7x 75.
2 tygodnie temu miałam wynik tsh 0,10, brałam więc 2x 50 i 1x 75 i dzisiejszy wynik to 0,63. Nie wiem na ile 2 tygodnie są rzetelne, no ale tsh sporo podskoczyło.
Trzymam kciuki aby u ciebie tsh się ładnie wyrównało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję i również Tobie Ana i wszystkim obchodzącym dziś rocznicę
Widziałam w temacie IUI, że już jesteś po zabiegu to trzymam kciuki żeby za 14 dni była już ładna beta. Powiedz jak było? bo u mnie jednak IUI mnie nie ominie, bo już mi pomysłów brak na pozytywne efekty starań. -
Buko wrote:Dziękuję i również Tobie Ana i wszystkim obchodzącym dziś rocznicę
Widziałam w temacie IUI, że już jesteś po zabiegu to trzymam kciuki żeby za 14 dni była już ładna beta. Powiedz jak było? bo u mnie jednak IUI mnie nie ominie, bo już mi pomysłów brak na pozytywne efekty starań. -
nick nieaktualnyWiem, ale spróbujemy. Już mąż powtarza nawet, że w sierpniu idziemy do swoich lekarzy, żeby na wrzesień planować iui. Niby przygotowują specjalnie nasienie, ale tak jak patrzę ile w czerwcu było udanych iui w wątku o inseminacji to też wielkich nadziei nie mam.
-
My też będziemy pewnie próbować w ten sposób. Ale też nie mam zbyt dużych nadziei. Bardziej liczę na to, że w badaniach mojego M wyjdzie coś co można wyleczyć i się poprawią parametry
A ten zabieg to tylko w klinikach leczenie bezpłodności można zrobić czy po prostu u gina też ?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:My też będziemy pewnie próbować w ten sposób. Ale też nie mam zbyt dużych nadziei. Bardziej liczę na to, że w badaniach mojego M wyjdzie coś co można wyleczyć i się poprawią parametry
A ten zabieg to tylko w klinikach leczenie bezpłodności można zrobić czy po prostu u gina też ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 08:17
-
ana1122 wrote:Raczej W klinikach bo nasienie musi być specjalnie przygotowaneNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Tzn? Wiem, że to nie na temat, ale tak się zastanawiam na czym ten zabieg właściwie polega?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 09:09
-
nick nieaktualnyA ja do znudzenia wracam do badania progesteronu. Z góry przepraszam za to wiem, że powinno się je wykonać 7 dpo i w koljenym cyklu już musze zrobić, ale jeśli będzie tak jak w tym cyklu i nagle of zmieni mi owu z 16 na 13 dc, to jak zrobię w 10 dpo to wynik będzie do wyrzuceni czy na jego podstawie będzie można cokolwiek powiedzieć?
-
Ana fajnie ze jestes juz po. A musialas robic jakies badania przed iui? Np czystosc pochwy?
Jak się w ogóle czujesz?
Trzymam mocno kciuki
U mnie od wczoraj (19dc) brązowe plamienie:( wczoraj rano wzięłam pierwszą dawkę luteiny a wieczorem zaczęłam plamić i kompletnie nie mam pomysłu czemu:( podpowiecie mi coś?
Myślałam że to @ się rozkręca ale na razie jest to plamienie średnio obfite i ciemnobrazowe. Teraz zelzało.Dziś 20dc więc na okres za wcześnie ale ja mam krótkie cykle więc kto wie.
Może to być wina luteiny?
-
LittleGirlBlue wrote:Ana fajnie ze jestes juz po. A musialas robic jakies badania przed iui? Np czystosc pochwy?
Jak się w ogóle czujesz?
Trzymam mocno kciuki
U mnie od wczoraj (19dc) brązowe plamienie:( wczoraj rano wzięłam pierwszą dawkę luteiny a wieczorem zaczęłam plamić i kompletnie nie mam pomysłu czemu:( podpowiecie mi coś?
Myślałam że to @ się rozkręca ale na razie jest to plamienie średnio obfite i ciemnobrazowe. Teraz zelzało.Dziś 20dc więc na okres za wcześnie ale ja mam krótkie cykle więc kto wie.
Może to być wina luteiny? -
Buko wrote:A ja do znudzenia wracam do badania progesteronu. Z góry przepraszam za to wiem, że powinno się je wykonać 7 dpo i w koljenym cyklu już musze zrobić, ale jeśli będzie tak jak w tym cyklu i nagle of zmieni mi owu z 16 na 13 dc, to jak zrobię w 10 dpo to wynik będzie do wyrzuceni czy na jego podstawie będzie można cokolwiek powiedzieć?
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Ana fajnie ze jestes juz po. A musialas robic jakies badania przed iui? Np czystosc pochwy?
Jak się w ogóle czujesz?
Trzymam mocno kciuki
Może to być wina luteiny?
Little, też w tym cyklu mam plamienie takie ciemnobrązowe od kilku dni (właśnie mniej więcej od 20dc), potem przez "chwilę" brudno-czerwone i znika. Luteina to progesteron tak?
-
Buko wrote:Little, też w tym cyklu mam plamienie takie ciemnobrązowe od kilku dni (właśnie mniej więcej od 20dc), potem przez "chwilę" brudno-czerwone i znika. Luteina to progesteron tak?