Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko wrote:Niby i z wyższym tsh można zajść w ciążę. Przykro mi, że się tak stało teraz ale to musisz swojego gina teraz przycisnąć z tymi wynikami, skoro ciąża była już.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny sama jestem w szoku. W poniedzialek ide umawiac termin laparo. Gin powiedział że droznosc mogla być a dzisiaj jej nie ma. Czynnik zmienny. Boję sie że laparo nie pomoze... Ale ja czulam że coś jest nie tak. Moze cykle mam dłuższe ale owu mam. A ciazy brak. Boję sie zabiegu i boję sie że wyjdą mi inne rzeczy jak np. Endomenda itpMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
daktylek wrote:Dziewczyny sama jestem w szoku. W poniedzialek ide umawiac termin laparo. Gin powiedział że droznosc mogla być a dzisiaj jej nie ma. Czynnik zmienny. Boję sie że laparo nie pomoze... Ale ja czulam że coś jest nie tak. Moze cykle mam dłuższe ale owu mam. A ciazy brak. Boję sie zabiegu i boję sie że wyjdą mi inne rzeczy jak np. Endomenda itpMikołaj 25.04.2011
-
daktylek wrote:Mialam identycznie. Z reguły ovu z prawego. A Ciaza była z lewego wyjątkowo. To juz mi dało do myślenia. Wczoraj sie poddalaam. Dziś mam ochote juz kłaść sie na stole operacyjnym....Mikołaj 25.04.2011
-
Cześć dziewczyny, postanowiłam się zameldować, ale równocześnie poinformować o moim świadomym mniejszym uczestnictwie w forum - ono mnie dołuje (nie odbierzcie mnie źle, w końcu nazwa forum mówi wszystko). We wtorek mamy wizytę w klinice i mam wielką nadzieję, że będzie pierwszą i ostatnią i,że moje ciążowe objawy tym razem nie są urojone i nie oznaczają zbliżającej się @. Miłego weekenduNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Co ciekawe dr stwierdził, że wynik tsh 0,38 był jak dla mnie idealny i to by chciał osiągnąć. To dość zaskakujące, bo to przecież na granicy wejścia w nadczynność
Buko wrote:Hashi powinno się stosować niejodowaną sól, ale taką trudno znaleźć
Buko wrote:na wszystkie preparaty witaminowe trzeba uważać, bo praktycznie w każdym jest jod
Ja mimo hashi, miałam/ mam brać jod.
Zdaniem mojej endo, jod w ciąży jest podstawą. Do tego witamina D.
Po ciąży mogę wrócić do "starych" zwyczajów.
innamorata88 wrote:pożegnałam się z ostatnią ciążą
Buko wrote:na początku lipca tsh 0,38, pod koniec lipca 1,98, a teraz 2,7
Maciejowa trzymam kciuki za dwie tłuste krechy u ciebie
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Cześć dziewczyny, postanowiłam się zameldować, ale równocześnie poinformować o moim świadomym mniejszym uczestnictwie w forum - ono mnie dołuje (nie odbierzcie mnie źle, w końcu nazwa forum mówi wszystko). We wtorek mamy wizytę w klinice i mam wielką nadzieję, że będzie pierwszą i ostatnią i,że moje ciążowe objawy tym razem nie są urojone i nie oznaczają zbliżającej się @. Miłego weekendu
Magda dzięki za informacje to może kupię sobie -
No to już po wizycie. 4dc endometrium 6mm, owu ) niestety jeśli będzie to będzie z prawego jajnika - lewy znowu śpi. Dr w końcu przepisał mi euthyrox25 1 tabletka dziennie. Po owu 4x100mg duphastonu na dobę. Generalnie leków mam już więcej od niejednej emerytki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 00:02
Mikołaj 25.04.2011
-
Buko - zaglądam cały czas więc jestem na bieżąco z informacjami co u Was słychać. Miałam mieć wizytę w piątek, ale szef chciał ze mną rozmawiać i musiałam ją przełożyć. Tyle tylko dobrze, że dostałam podwyżkę
Zieziulka, Buko, innamorata88 lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
LittleGirlBlue - raczej nie było a jeśli była to przy tak niskim progesteronie nic z tego nie będzie.
Ja się generalnie kiepsko czuję fizycznie i mam wielką nadzieję, że to coś zwiastuje.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
LittleGirlBlue wrote:Mój progesteron 7 dpo wyszedł 8. Rozumiem że owu nie było? jak myślicie?
Gratulacje Maciejowa!
W cyklu z biochemiczną w 8dpo progesteron wynosił 12,65.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Każdy mój wykres tak ładnie wygląda więc w ogóle się nim nie sugeruje. Bardziej "nakręca" mnie fakt, że czuję się jakbym była na lekkim kacu. Okaże się we wtorek/środę.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."