Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Melduję się po wizycie. Dzień przed @ endometrium 13mm i nie wygląda jakby zamierzało się złuszczać więc jest nadzieja. Nadal widoczne ciałko żółte. Kupiłam test - pierwszy raz z mężem i widzę, że się niecierpliwi jutra a ja się boję porannego mierzenia temperatury. W klinice zostawiłam pięć stów i mam nadzieję, że to moje pierwsze i ostatnie wydane tam pieniądze, ale nie żałuję ani grosza. Lekarka pobrała mi wymaz na chlamydię i na coś tam jeszcze, mam zrobić podstawowe badania hormonalne, donieść wyniki cytologii i wrócić na drożność i inseminację. Zakładając oczywiście, że się nie udało teraz i nie uda na wakacjach, które jeszcze przed nami.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejówa endo piękne. Mam nadzieje że będzie pozytywnie U ciebie i te 13 będzie szczęśliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 18:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maciejowa wrote:Cześć dziewczyny! Melduję się po wizycie. Dzień przed @ endometrium 13mm i nie wygląda jakby zamierzało się złuszczać więc jest nadzieja. Nadal widoczne ciałko żółte. Kupiłam test - pierwszy raz z mężem i widzę, że się niecierpliwi jutra a ja się boję porannego mierzenia temperatury. W klinice zostawiłam pięć stów i mam nadzieję, że to moje pierwsze i ostatnie wydane tam pieniądze, ale nie żałuję ani grosza. Lekarka pobrała mi wymaz na chlamydię i na coś tam jeszcze, mam zrobić podstawowe badania hormonalne, donieść wyniki cytologii i wrócić na drożność i inseminację. Zakładając oczywiście, że się nie udało teraz i nie uda na wakacjach, które jeszcze przed nami.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny