Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 wrote:Little dzisiaj Nowoczesna złożyła wniosek o refundację in vitro u Nas super jak przejdzie. Wtedy jakoś lżej patrzy się na przyszłość
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Czytałam ale coś wątpię żeby to przeszło. Niemniej jednak fajnie że ktoś o nas mysli:)
Dzisiaj też gdzieś doczytałam, że prawdopodobnie przejdzie, ale nie ma na to kasy w budżecie
Mam nadzieję jednak, że nie będzie Nam to potrzebne
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja tylko takie małe pytanie, żeby ie zmieniać tematu. Czy Wam też zniknęły zakładki na forum: moje tematy, ostatnio przeglądane, najnowsze? bo ja tego nie mam teraz i takiego szoku doznałam, jak nie wiedziałam jak znależć moje tematy
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Buko wrote:Dziewczyny, a ja tylko takie małe pytanie, żeby ie zmieniać tematu. Czy Wam też zniknęły zakładki na forum: moje tematy, ostatnio przeglądane, najnowsze? bo ja tego nie mam teraz i takiego szoku doznałam, jak nie wiedziałam jak znależć moje tematyMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
nick nieaktualny
-
A ja też nie wiem o jakich zakładkach mowa
LittleGirlBlue - tak jak pisałam czułam się jak na lekkim kacu, ale trwało to zaledwie dwa dni. Aktualnie czuję się zupełnie normalnie:) brzuch cały czas lekko pobolewa jak na @ więc jakbym nie zrobiła testu to bym myślała, że @ przyjdzie.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyInnamorata luknij na moje wyniki z dzisiaj - 3dc.
Ostatnio pisałyśmy o stosunku LH/FSH. W zeszłym cyklu miałam 0,59 i dupek 2x1.
FSH 8,50 mIU/ml
LH 7,65 mIU/ml
Estradiol 62,63 pg/ml
Prolaktyna 13,24 ng/ml (4,79 - 23,30 )
Estradiol 58,18 pg/ml -
Alisa wrote:Innamorata luknij na moje wyniki z dzisiaj - 3dc.
Ostatnio pisałyśmy o stosunku LH/FSH. W zeszłym cyklu miałam 0,59 i dupek 2x1.
FSH 8,50 mIU/ml
LH 7,65 mIU/ml
Estradiol 62,63 pg/ml
Prolaktyna 13,24 ng/ml (4,79 - 23,30 )
Estradiol 58,18 pg/ml
W tym cyklu ładnie Ci się wyrównały:) myślę, że nawet dupek nie jest potrzebny.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami dzisiaj nowymi ciężarnymi, a w zasadzie od wczoraj to już dziś starą ciężarną i tymi przyszłymi
Ja nadal analizuję swój wykres i teraz mam pytanie, może któraś z Was mi pomoże, znowu od kilku dni mam plamienia i nie wiem czy to już nie @ się zaczyna, a tym razem muszę dobrze określić pierwszy dzień. Czy możliwe, że temp dziś jeszcze wzrosła w porównaniu do wczoraj, a mimo to @ się zaczyna? jakby był spadek to byłabym pewna, a tak to nie wiem. A i w ogóle myślałam, że bez owu, to cały wykres jest płaski, a u mnie temp wzrosła, tak jak zawsze (tylko mi program nie wyznaczył owu, ale to może dlatego, że odpuściłam na kilka dni mierzenie, a później był już wzrost) -
nick nieaktualny