Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko wrote:Nie dołuj się
ja nigdy nie zrobiłam ani jednego dobrego testu owu, a ciążowy zrobiłam jeden fałszywie pozytywny
więc testom nie ufam żadnym
A dowiedziałaś się coś więcej o endometrium?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
LittleGirlBlue wrote:Powodzenia innamorata!
Ja dziś po południu idę do gina, mam już plamienie i obawiam się ze zanim doczekam wizyty zdąży się już rozkręcić @a miałam mieć przezpochwowe usg..ech ech
Ciekawe czym mnie dzisiaj po południu dobiją
Kurcze nieciekawiechociaż jak gin jest uparty to i tak zrobi usg.
Mikołaj 25.04.2011
-
LittleGirlBlue wrote:Innamorata nie martw się, moje endo też nie powala. Może zażywaj koenzym Q10. mój gin twierdzi że potrafi bardzo pozytywnie wpłynąć na grubość endometrium.
zawsze coś, gdy od tygodnia nawet nie drgnęło. Mialyście tak, że w dniu owulacji szyjka uciekła do góry i się zamknęła?
Mikołaj 25.04.2011
-
Niestey nie obserwuję szyjki więc nie pomogę.
Wracam od gina kompletnie zdolowana. Endo 8 mm więc z ciąży nici mimo ze owu była ale zrobiła się też wielka na 6cm torbiel:( mam przyjsc po okresie i jesli nie zniknie to dostanę tabletki anty czyli cykl w plecy..chce mi się ryczec:( -
LittleGirlBlue wrote:Niestey nie obserwuję szyjki więc nie pomogę.
Wracam od gina kompletnie zdolowana. Endo 8 mm więc z ciąży nici mimo ze owu była ale zrobiła się też wielka na 6cm torbiel:( mam przyjsc po okresie i jesli nie zniknie to dostanę tabletki anty czyli cykl w plecy..chce mi się ryczec:(LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
-
U mnie też lipa. Pęcherzyk dalej nie pękł. Nie wiadomo co z niego będzie, więc jutro poprawiamy. Endo lipa, czyli cykl w plecy. M za 2 tygodnie robi badanie żołnierzyków i dopiero potem będzie wiadomo co dalej robić.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyEhh u każdej coś
a ja czekam cały czas na @ i coś ona nie chce przyjść. Niby jeszcze ma czas ale już bym chciała żeby była (przywrotne stwierdzenie przy staraniach kiedy najlepszym co może być jest brak @).
Pamiętacie pewnie jak opisywała swojego strasznego szefa, ale jak mu wczoraj pwoiedzialam że Idę do szpitala to jak baranek się zrobiłaż miło
-
LittleGirlBlue wrote:Dzięki Ana, chyba wlasnie tak trzeba do tego podejsc:*
Innamorata a bierzesz może clostilbegyt? Słyszałam że po nim jest słabe endo. jak nie bralam to mialam lepsze:/Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ehh u każdej coś
a ja czekam cały czas na @ i coś ona nie chce przyjść. Niby jeszcze ma czas ale już bym chciała żeby była (przywrotne stwierdzenie przy staraniach kiedy najlepszym co może być jest brak @).
Pamiętacie pewnie jak opisywała swojego strasznego szefa, ale jak mu wczoraj pwoiedzialam że Idę do szpitala to jak baranek się zrobiłaż miło
ja też czekam na @ żeby iść już na ten zabieg I dalej ruszać bo Nie lubię Stac W miejscu
-
MisiaZ88 wrote:Przykro mi dziewczyny. Az sama złapałam doła...
Dzisiaj pierwszy raz wzięłam clo i cholernie się boję jak na mnie wpłynie. Nie jestem ani trochę do niego przekonanaMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Buko do ciebie to lepiej niech Nie przychodzi I zrobi ci niespodziankę
ja też czekam na @ żeby iść już na ten zabieg I dalej ruszać bo Nie lubię Stac W miejscu
-
Maciejowa wrote:Hej dziewczyny! Jak tam poniedziałkowe nastroje? Pozdrawiam!
jestem świeżo po usg
endometrium 8,5mm czyli podhodowałam je od piątku o 1,5mm
pęcherzyki po Ovitrelle niestety nie pękły, ale gin zobaczyła płyn w zatoce, czyli owu była, ale nie wiadomo skąd
prawdopodobnie za monitorowanym pęcherzykiem był jeszcze jeden. Także cykl pełen niespodzianek.
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny8,5 mm to już chyba całkiem ładnie
a ja cały czas czekam na @. Jednak los jest okrutny, bo zawsze jak nie chcę to przychodzi na czas, a jak tym razem chciałam żeby była na czas to jej nie ma. Od ponad 2 lat nie miałam dłuższego cyklu niż 28 dni, a tu taki psikus mi organizm robi, więc nie wiem czy pójdę do szpitala, bo termin zarezerwowany był na jutro, więc już przepadł -
Buko a moze się udało?
wiem że niby mało prawdopodobne ale..
Innamorata a te co nie pekly to nie zmieniły się w torbiele?
Maciejowa Ty nam lepiej powiedz jak Ty się czujesz:)
U mnie cykl odpoczynku od leków a kto wie czy nie od starań. Ciekawa jestem jakie w tym cyklu będzie Endo bo odstawieniu clo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 09:03
-
LittleGirlBlue wrote:Buko a moze się udało?
wiem że niby mało prawdopodobne ale..
Innamorata a te co nie pekly to nie zmieniły się w torbiele?
Maciejowa Ty nam lepiej powiedz jak Ty się czujesz:)
U mnie cykl odpoczynku od leków a kto wie czy nie od starań. Ciekawa jestem jakie w tym cyklu będzie Endo bo odstawieniu clo.
No właśnie Maciejowajak tam?
Mikołaj 25.04.2011