Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko wrote:Nie dołuj się ja nigdy nie zrobiłam ani jednego dobrego testu owu, a ciążowy zrobiłam jeden fałszywie pozytywny więc testom nie ufam żadnym
A dowiedziałaś się coś więcej o endometrium?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
LittleGirlBlue wrote:Powodzenia innamorata!
Ja dziś po południu idę do gina, mam już plamienie i obawiam się ze zanim doczekam wizyty zdąży się już rozkręcić @ a miałam mieć przezpochwowe usg..ech ech
Ciekawe czym mnie dzisiaj po południu dobiją
Kurcze nieciekawie chociaż jak gin jest uparty to i tak zrobi usg.Mikołaj 25.04.2011
-
LittleGirlBlue wrote:Innamorata nie martw się, moje endo też nie powala. Może zażywaj koenzym Q10. mój gin twierdzi że potrafi bardzo pozytywnie wpłynąć na grubość endometrium.Mikołaj 25.04.2011
-
Niestey nie obserwuję szyjki więc nie pomogę.
Wracam od gina kompletnie zdolowana. Endo 8 mm więc z ciąży nici mimo ze owu była ale zrobiła się też wielka na 6cm torbiel:( mam przyjsc po okresie i jesli nie zniknie to dostanę tabletki anty czyli cykl w plecy..chce mi się ryczec:( -
LittleGirlBlue wrote:Niestey nie obserwuję szyjki więc nie pomogę.
Wracam od gina kompletnie zdolowana. Endo 8 mm więc z ciąży nici mimo ze owu była ale zrobiła się też wielka na 6cm torbiel:( mam przyjsc po okresie i jesli nie zniknie to dostanę tabletki anty czyli cykl w plecy..chce mi się ryczec:(LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
-
U mnie też lipa. Pęcherzyk dalej nie pękł. Nie wiadomo co z niego będzie, więc jutro poprawiamy. Endo lipa, czyli cykl w plecy. M za 2 tygodnie robi badanie żołnierzyków i dopiero potem będzie wiadomo co dalej robić.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyEhh u każdej coś a ja czekam cały czas na @ i coś ona nie chce przyjść. Niby jeszcze ma czas ale już bym chciała żeby była (przywrotne stwierdzenie przy staraniach kiedy najlepszym co może być jest brak @).
Pamiętacie pewnie jak opisywała swojego strasznego szefa, ale jak mu wczoraj pwoiedzialam że Idę do szpitala to jak baranek się zrobił aż miło -
LittleGirlBlue wrote:Dzięki Ana, chyba wlasnie tak trzeba do tego podejsc:*
Innamorata a bierzesz może clostilbegyt? Słyszałam że po nim jest słabe endo. jak nie bralam to mialam lepsze:/Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ehh u każdej coś a ja czekam cały czas na @ i coś ona nie chce przyjść. Niby jeszcze ma czas ale już bym chciała żeby była (przywrotne stwierdzenie przy staraniach kiedy najlepszym co może być jest brak @).
Pamiętacie pewnie jak opisywała swojego strasznego szefa, ale jak mu wczoraj pwoiedzialam że Idę do szpitala to jak baranek się zrobił aż miło -
MisiaZ88 wrote:Przykro mi dziewczyny. Az sama złapałam doła...
Dzisiaj pierwszy raz wzięłam clo i cholernie się boję jak na mnie wpłynie. Nie jestem ani trochę do niego przekonanaMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Buko do ciebie to lepiej niech Nie przychodzi I zrobi ci niespodziankę ja też czekam na @ żeby iść już na ten zabieg I dalej ruszać bo Nie lubię Stac W miejscu
-
Maciejowa wrote:Hej dziewczyny! Jak tam poniedziałkowe nastroje? Pozdrawiam!Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny8,5 mm to już chyba całkiem ładnie
a ja cały czas czekam na @. Jednak los jest okrutny, bo zawsze jak nie chcę to przychodzi na czas, a jak tym razem chciałam żeby była na czas to jej nie ma. Od ponad 2 lat nie miałam dłuższego cyklu niż 28 dni, a tu taki psikus mi organizm robi, więc nie wiem czy pójdę do szpitala, bo termin zarezerwowany był na jutro, więc już przepadł -
Buko a moze się udało? wiem że niby mało prawdopodobne ale..
Innamorata a te co nie pekly to nie zmieniły się w torbiele?
Maciejowa Ty nam lepiej powiedz jak Ty się czujesz:)
U mnie cykl odpoczynku od leków a kto wie czy nie od starań. Ciekawa jestem jakie w tym cyklu będzie Endo bo odstawieniu clo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 09:03
-
LittleGirlBlue wrote:Buko a moze się udało? wiem że niby mało prawdopodobne ale..
Innamorata a te co nie pekly to nie zmieniły się w torbiele?
Maciejowa Ty nam lepiej powiedz jak Ty się czujesz:)
U mnie cykl odpoczynku od leków a kto wie czy nie od starań. Ciekawa jestem jakie w tym cyklu będzie Endo bo odstawieniu clo.
No właśnie Maciejowa jak tam?Mikołaj 25.04.2011