X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
Odpowiedz

Jak sobie radzicie z rozczarowaniem

Oceń ten wątek:
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję normalnie:) to bardzo miłe uczucie wiedzieć, że @ nie przyjdzie, nastrój mi dopisuje, wysypiam się, mąż o mnie dba :) dzisiaj mam endokrynologa, w środę ginekologa a od piątku zaczynam urlop :-D

innamorata88, Buko, MisiaZ88 lubią tę wiadomość

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynie jest mi bardzo przykro jak czytam o tych Waszych perypetiach i niepowodzeniach. Mam nadzieję, że za niedługo do mnie dolaczycie :)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    8,5 mm to już chyba całkiem ładnie :)
    a ja cały czas czekam na @. Jednak los jest okrutny, bo zawsze jak nie chcę to przychodzi na czas, a jak tym razem chciałam żeby była na czas to jej nie ma. Od ponad 2 lat nie miałam dłuższego cyklu niż 28 dni, a tu taki psikus mi organizm robi, więc nie wiem czy pójdę do szpitala, bo termin zarezerwowany był na jutro, więc już przepadł :(
    Buko a może tescik warto zrobić?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupię dziś po pracy :) ale moja @ się pewnie rozkręci. W sumie to myślałam, że dziś się zaczęła, a tu się skończyła. O matko jakie ja tym razem mam rozkminy z tym moim cyklem. Ale już przynajmniej wiem, że termin mi nie przepadnie do szpitala, bo jak napisałam gin, że jeszcze czekam na @ to przepisała mnie na piątek do szpitala, więc czeka mnie pewnie weekend w szpitalu (a myślałam, że sobie odpocznę od pracy).

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko... powiem Ci tak - ja w szczęśliwym cyklu w 28 dniu poszłam do łazienki, i na papierze zobaczyłam krew i poszłam do męża i powiedziałam: eee, znowu okres, znowu się nie udało... a @ się właśnie tak zaczęła i skończyła tym jednym incydentem - i wyszły takie grube dwie krechy że mi kolana zmiękły :)

Testuj testuj! :)

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Kupię dziś po pracy :) ale moja @ się pewnie rozkręci. W sumie to myślałam, że dziś się zaczęła, a tu się skończyła. O matko jakie ja tym razem mam rozkminy z tym moim cyklem. Ale już przynajmniej wiem, że termin mi nie przepadnie do szpitala, bo jak napisałam gin, że jeszcze czekam na @ to przepisała mnie na piątek do szpitala, więc czeka mnie pewnie weekend w szpitalu (a myślałam, że sobie odpocznę od pracy).
    Trzymam kciuki. Czekamy na wynik

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To by się moja gin zdziwiła :) ale ja już psychicznie nastawilam się na badania, a nie na testy.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    To by się moja gin zdziwiła :) ale ja już psychicznie nastawilam się na badania, a nie na testy.
    Oj tam sikaj. mam dobre przeczucia

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikaj! Ja też mam dobre:D ale by było, w ciągu tygodnia dwie ciaze na forum:D może za miesiąc dwie kolejne!;)

ana1122, innamorata88, Maciejowa lubią tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dziewczyny przełamaly zły urok

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko się nie odzywa. Czyżby świętowali Z mezusiem?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, nie świętujemy bo nie sikalam :) jak @ nie przyjdzie jutro to rano zatestuje :) ale ja bym się nie nastawiala, w końcu w tym cyklu nawet owu chyba nie mialam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 19:38

innamorata88 lubi tę wiadomość

• LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko ja bym nie dała rady wytrzymać do rana:P siknelabym z marszu;)
    Zwłaszcza ze przestało mi być szkoda kasy na testy odkąd odkryłam Pepino w Auchan:P kosztuje 3 złote a czulosc ma 10!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja kupiłam w rosmanie za 9 zł a że w opakowaniu jest jeden to czekam do rana :) i powiem wam że się boję go zrobić :( a do tego wczoraj się piwem opijalam bo byłam pewna @ rano.

innamorata88 lubi tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    A to ja kupiłam w rosmanie za 9 zł a że w opakowaniu jest jeden to czekam do rana :) i powiem wam że się boję go zrobić :( a do tego wczoraj się piwem opijalam bo byłam pewna @ rano.
    Trzymam kciuki! :) W ogóle to siedzę i myślę. Dzisiaj na usg gin z marszu stwierdziła, że cykl w plecy, bo pęcherzyki nie pękły po ovitrelle. Ale zobaczyła płyn w Zatoce Douglasa. Czyli coś pękło. Możliwe, że usg nie widziało jakiegoś pęcherzyka z tyłu za tym wyrośniętym?

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na tym nie znam, ale wszystko możliwe :) innamorata a dlaczego klinika bocian to porażka?

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Ja się na tym nie znam, ale wszystko możliwe :) innamorata a dlaczego klinika bocian to porażka?
    Dużo by opowiadać, ale poczułam się tam jak krowa do wydojenia.
    Pan Doktor generalnie olał moje dotychczasowe wyniki, gdy mu mówiłam w czym jest problem to mnie wyśmiał, że może się miejscami zamienimy, generalnie stwierdził, że jeżeli chcemy się u nich leczyć, to wyniki wszystkie na nowo mają być zrobione z zaznaczeniem, że u nich. :P Pomijając już takie szczegóły, że ani dzień dobry, ani do widzenia. :P Generalnie po wyjściu stamtąd złapałam doła jak nigdy, zgnojona z góry do dołu. Dla mnie z tego słynnego Doktora Mrugacza zostało już tylko nazwisko, bo podejście ma fatalne. To nie tylko moja opinia, gdy napisałam to samo u nich na fanpage'u zaraz na priv zawtórowało mi z 10 innych pacjentek.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u to dziwne . tyle kasy zostawiasz u nich tyle kasy A oni takie podejście. U nas W artemidzie to lekarz po ciebie wychodzi I odprowadza do wyjścia. Zawsze ręke poda I wszystkie moje pytania analizuje. Badania sobie U siebie W mieście bo taniej I im to pasuje bo wiedza że U nich tyle kasy zostawiamy

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko ty od 22 sierpnia masz plamienia?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Innamorata to faktycznie kiepsko i chyba lepiej poszukać kogoś innego. Ja stwierdzam że podziwiam moja gin, bo przez ostatnie dni to aż mi głupio do niej pisać żeby nie stwierdziła że jestem stuknieta, a ona sama dzwoni i dopytuje.
    Ana, tak, już drugi taki cykl, ale tym razem to na tyle intensywne jednego dnia że nie byłam pewna czy to @ już, ale uznałam że jednak nie. Nie mam pojęcia co się dzieje i mam nadzieję że badania to wyjaśnia.
    A czy to w ogóle możliwe że miałam owu w 24 dc? Bo jeśli tak to jeszcze czeka mnie kilka dni do @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:32

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ