Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się czuję normalnie:) to bardzo miłe uczucie wiedzieć, że @ nie przyjdzie, nastrój mi dopisuje, wysypiam się, mąż o mnie dba dzisiaj mam endokrynologa, w środę ginekologa a od piątku zaczynam urlop
innamorata88, Buko, MisiaZ88 lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Buko wrote:8,5 mm to już chyba całkiem ładnie
a ja cały czas czekam na @. Jednak los jest okrutny, bo zawsze jak nie chcę to przychodzi na czas, a jak tym razem chciałam żeby była na czas to jej nie ma. Od ponad 2 lat nie miałam dłuższego cyklu niż 28 dni, a tu taki psikus mi organizm robi, więc nie wiem czy pójdę do szpitala, bo termin zarezerwowany był na jutro, więc już przepadł -
nick nieaktualnyKupię dziś po pracy ale moja @ się pewnie rozkręci. W sumie to myślałam, że dziś się zaczęła, a tu się skończyła. O matko jakie ja tym razem mam rozkminy z tym moim cyklem. Ale już przynajmniej wiem, że termin mi nie przepadnie do szpitala, bo jak napisałam gin, że jeszcze czekam na @ to przepisała mnie na piątek do szpitala, więc czeka mnie pewnie weekend w szpitalu (a myślałam, że sobie odpocznę od pracy).
-
Buko... powiem Ci tak - ja w szczęśliwym cyklu w 28 dniu poszłam do łazienki, i na papierze zobaczyłam krew i poszłam do męża i powiedziałam: eee, znowu okres, znowu się nie udało... a @ się właśnie tak zaczęła i skończyła tym jednym incydentem - i wyszły takie grube dwie krechy że mi kolana zmiękły
Testuj testuj! -
Buko wrote:Kupię dziś po pracy ale moja @ się pewnie rozkręci. W sumie to myślałam, że dziś się zaczęła, a tu się skończyła. O matko jakie ja tym razem mam rozkminy z tym moim cyklem. Ale już przynajmniej wiem, że termin mi nie przepadnie do szpitala, bo jak napisałam gin, że jeszcze czekam na @ to przepisała mnie na piątek do szpitala, więc czeka mnie pewnie weekend w szpitalu (a myślałam, że sobie odpocznę od pracy).
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:To by się moja gin zdziwiła ale ja już psychicznie nastawilam się na badania, a nie na testy.
-
nick nieaktualnyHehe, nie świętujemy bo nie sikalam jak @ nie przyjdzie jutro to rano zatestuje ale ja bym się nie nastawiala, w końcu w tym cyklu nawet owu chyba nie mialam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 19:38
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:A to ja kupiłam w rosmanie za 9 zł a że w opakowaniu jest jeden to czekam do rana i powiem wam że się boję go zrobić a do tego wczoraj się piwem opijalam bo byłam pewna @ rano.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ja się na tym nie znam, ale wszystko możliwe innamorata a dlaczego klinika bocian to porażka?
Pan Doktor generalnie olał moje dotychczasowe wyniki, gdy mu mówiłam w czym jest problem to mnie wyśmiał, że może się miejscami zamienimy, generalnie stwierdził, że jeżeli chcemy się u nich leczyć, to wyniki wszystkie na nowo mają być zrobione z zaznaczeniem, że u nich. Pomijając już takie szczegóły, że ani dzień dobry, ani do widzenia. Generalnie po wyjściu stamtąd złapałam doła jak nigdy, zgnojona z góry do dołu. Dla mnie z tego słynnego Doktora Mrugacza zostało już tylko nazwisko, bo podejście ma fatalne. To nie tylko moja opinia, gdy napisałam to samo u nich na fanpage'u zaraz na priv zawtórowało mi z 10 innych pacjentek.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
u to dziwne . tyle kasy zostawiasz u nich tyle kasy A oni takie podejście. U nas W artemidzie to lekarz po ciebie wychodzi I odprowadza do wyjścia. Zawsze ręke poda I wszystkie moje pytania analizuje. Badania sobie U siebie W mieście bo taniej I im to pasuje bo wiedza że U nich tyle kasy zostawiamy
-
nick nieaktualnyInnamorata to faktycznie kiepsko i chyba lepiej poszukać kogoś innego. Ja stwierdzam że podziwiam moja gin, bo przez ostatnie dni to aż mi głupio do niej pisać żeby nie stwierdziła że jestem stuknieta, a ona sama dzwoni i dopytuje.
Ana, tak, już drugi taki cykl, ale tym razem to na tyle intensywne jednego dnia że nie byłam pewna czy to @ już, ale uznałam że jednak nie. Nie mam pojęcia co się dzieje i mam nadzieję że badania to wyjaśnia.
A czy to w ogóle możliwe że miałam owu w 24 dc? Bo jeśli tak to jeszcze czeka mnie kilka dni do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:32