Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz mam takie brazowe plamienie. Ale tak jak mówię, to dopiero drugi taki cykl,wczesniej nie mialam żadnych plamien tylko od razu @. Ale nie zaznaczam tego jako lekkie krwawienie bo wtedy of traktuje to jako pierwszy dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:36
-
Buko wrote:Innamorata to faktycznie kiepsko i chyba lepiej poszukać kogoś innego. Ja stwierdzam że podziwiam moja gin, bo przez ostatnie dni to aż mi głupio do niej pisać żeby nie stwierdziła że jestem stuknieta, a ona sama dzwoni i dopytuje.
Ana, tak, już drugi taki cykl, ale tym razem to na tyle intensywne jednego dnia że nie byłam pewna czy to @ już, ale uznałam że jednak nie. Nie mam pojęcia co się dzieje i mam nadzieję że badania to wyjaśnia.
A czy to w ogóle możliwe że miałam owu w 24 dc? Bo jeśli tak to jeszcze czeka mnie kilka dni do @
O tak ja chyba trafiłam na gin, która ma na mnie pomysł. Przy biochemicznej sama dzwoniła i pytała co u mnie. Przyjmuje w klinice, więc już nie będziemy kombinować.
Trzymam mimo wszystko kciuki za jutrzejszy test.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Innamorata ja nie mam dobrych wspomnień z kliniki niepłodności. Lekarz był bufonem, leków nie chciał dac tylko od pierwszej wizyty gadał o in vitro. Chyba lepiej poszukać gina z dobrymi opiniami. Ana akurat dobrze trafiła ale generalnie kliniki niepłodności moim zdaniem żerują na cudzym nieszczesciu:/
-
nick nieaktualnyCoraz więcej opinii czytam, że kliniki dążą do namówienia na iui albo in vitro. Ja akurat nie mam doświadczenia, dopiero umówiłam się na promocyjną z of wizytę w Inviccie, to zobaczę jakie będą moje wrażenia, ale myślę, że mimo wszystko to będzie tylko jednorazowa wizyta tam.
-
Ja byłam zadowolona z wizyty w Gyncentrum. Po jednej wizycie pani z recepcji pamiętała moje imię i nazwisko, jak przyszlam po wyniki to nie musiałam się przedstawiać. Atmosfera miła, nie czułam, żeby ktoś mnie olał choć faktycznie od razu była mowa o drożności i inseminacji. No ale po to przyszlam, żeby "ktoś coś ze mną zrobił". Buko - trzymam kciuki.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyTak więc jestem, niestety nie mam dobrych wieści, test negatywny, nawet cień cienia się nie pojawił, ale co gorsza @ dalej brak. I coraz bardziej się tym stresuje, bo nigdy tak nie miałam, a wiem, że stres mi tu nie pomaga. Ostatni cykl dłuższy niż 30 dni to chyba przed ślubem, ale to stres zrobił swoje. I w ogóle co to za temperatura? no żesz kurde teraz to mi się już płakać chce
-
Buko wrote:Tak więc jestem, niestety nie mam dobrych wieści, test negatywny, nawet cień cienia się nie pojawił, ale co gorsza @ dalej brak. I coraz bardziej się tym stresuje, bo nigdy tak nie miałam, a wiem, że stres mi tu nie pomaga. Ostatni cykl dłuższy niż 30 dni to chyba przed ślubem, ale to stres zrobił swoje. I w ogóle co to za temperatura? no żesz kurde teraz to mi się już płakać chce
Tulę :*Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ale przy bezowulacyjnym to chyba @ też się w końcu pojawia? czy nie?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Buko to chyba magia tego, że jak chcemy dostać @ to ona się spóźnia, też tak miałam w tym cyklu, zawsze jak w zegarku, a tu wysokie temperatury i @ brak, a miałam umówioną wizyte u gina, potem po 3 negatywnych testach duży spadek i @.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualnyTo ja właśnie w tym cyklu bardzo chciałam, bo jakby wszystko było zgodnie z planem to już bym była w szpitalu. Trudno, nic na to nie poradzę, jak nie dostanę do jutro to gin mam nadzieję znowu mnie przepisze o 3 dni. Chociaż mam nadzieję, że po takim skoku jak był dzisiaj to jutro będzie spektakularny spadek i @.
-
Buko ja miałam w czerwcu bezowulacyjny cykl. W sumie trwał 45dni, ale ja plamień w ciągu nie miałam. Szukałam tez informacji o tym jak wyglądają te bezowulacyjne cykle i wychodzi na to, że wcale nie musi być w nich miesiączki. Może te plamienia to, żeby się nadmiaru endo pozbyć przed owu? Obserwuj śluz - jak się pojawi płodny to może być znak, że owulacja w końcu przyszła. No i przy cyklach bez owulki to mówią, żeby śluz obserwować nawet w trakcie krwawienia, bo to jest ten czas, gdzie owulacja może wystąpić podczas "okresu" (bo z definicji to to okres nie jest, tylko krwawienie śródcykliczne).
-
https://www.doz.pl/apteka/p125656-Parenton_kapsulki_60_szt.
Dziewczyny czy słyszalyscie o takim leku na poprawę nasienia. podoba mi się sklad bo same ziołowe rzeczy tylko czy skuteczne? -
hej dziewczyny, trochę mnie nie było bo miałam beznadziejny miesiąc głównie przez smutne zdarzenia w rodzinie itd, nie mogłam złapać owulacji (brak skoku temp w normalnym terminie czyli 17dc- to co wyświetla ovufriend to chyba jakiś przekręt), nie wiem czy była, czy nie, bo w końcu się załamałam i przestałam mierzyć temperaturę. Tylko raz się z mężem przytulaliśmy bo i nastrojów nie było, a że owulki tak jakby nie było to i na urlopie beztrosko piłam piwo a dzisiaj, dzień przed spodziewaną @ coś mnie tknęło i zrobiłam test (w środku dnia), po trzech minutach 2 kreski.... nie wiem co myśleć, to chyba jakaś pomyłka, nie? macie z tym jakieś doświadczenia, z fałszywymi plusami?cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:https://www.doz.pl/apteka/p125656-Parenton_kapsulki_60_szt.
Dziewczyny czy słyszalyscie o takim leku na poprawę nasienia. podoba mi się sklad bo same ziołowe rzeczy tylko czy skuteczne?
Missdiss to może Ty będziesz ta druga ciąża w tym tygodniu, na którą czekamy
Najlepiej powtorz test rano dla pewności