Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
daktylek wrote:Przeszedl nieznacznie przez lewy. Ale Gin powiedział że po owulacji jest tam więcej płynu niż w czasie badania
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Tak, od kwietnia miałam euthyrox 100 i na początku lipca ten 0,38, pod koniec lipca 1,98, a teraz 2,7 i tak się kończy każda moja zmiana dawkiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWięc tylko Euthyrox mi zostaje. Od jutra biorę 112, a w niedługim czasie będzie zmiana na 125. Co ciekawe dr stwierdził, że wynik tsh 0,38 był jak dla mnie idealny i to by chciał osiągnąć. To dość zaskakujące, bo to przecież na granicy wejścia w nadczynność, ale wierzę w to, że się zna i może taki wynik trochę by spowolnił to moje niszczenie tarczycy.
Daktylek, rozumiem, że dostałaś dziś od razu skierowanie, a wiesz kiedy będziesz miała laparoskopie? czy długo się czeka? i co dalej ze staraniami? bo ja w tym temacie to nic nie wiem... -
Buko wrote:Więc tylko Euthyrox mi zostaje. Od jutra biorę 112, a w niedługim czasie będzie zmiana na 125. Co ciekawe dr stwierdził, że wynik tsh 0,38 był jak dla mnie idealny i to by chciał osiągnąć. To dość zaskakujące, bo to przecież na granicy wejścia w nadczynność, ale wierzę w to, że się zna i może taki wynik trochę by spowolnił to moje niszczenie tarczycy.
Daktylek, rozumiem, że dostałaś dziś od razu skierowanie, a wiesz kiedy będziesz miała laparoskopie? czy długo się czeka? i co dalej ze staraniami? bo ja w tym temacie to nic nie wiem... -
nick nieaktualnyMi właśnie najpierw powiedział, że 0,38 to był wynik idealny, a później mówił, że będziemy się starać utrzymać wynik poniżej 2. Ja nawet czytałam, ze przy Hashi powinno się stosować niejodowaną sól, ale taką trudno znaleźć, na szczęście mało solę i na wszystkie preparaty witaminowe trzeba uważać, bo praktycznie w każdym jest jod i to w całkiem sporej dawce.
-
Dziewczyny a jaka jest norma TSH dla kobiet? Mi wyszlo 1.2 a tu czytam ze 0.38 to dobrze?:-0
Lekarz mi mówił że jest ok..
Daktylek też mnie to zdziwilo ze przecież byłaś w ciąży. To skąd nagle niedroznosc?
Ja właśnie jadę na progesteron. Okaże się czy owu była. Obstawiam, że nie. Trzymajcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:18
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue, dla zdrowej młodej kobiety najlepsze jest tsh między 1, a 2.
Natomiast ja tak usłyszałam, że dla mnie 0,38 jest idealne, ale widzisz jakie cuda wyprawia moja tarczyca, więc to może powinna być "norma" dla mnie, żeby ona się wolniej kurczyła. -
Buko wrote:Ojej innamorata, a co u Ciebie się stało?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny