Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko gratuluję! Oby tak dalej
Buko lubi tę wiadomość
3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
Gratulacje Buko!!! Czułam, ze się uda:) życzę spokojnej ciąży i zdrowego malucha!! A powiedz mi tylko jeszcze proszę czy punkcja jest pod narkozą i generalnie czy jest się czego bać?
Jeszcze raz gratulacje no i chyba teraz to faktycznie ze "starej" ekipy bezdzietna jestem tylko ja:PBuko lubi tę wiadomość
-
Buko wrote:To muszę Wam to napisać już, że...chyba się udało beta ze środy czyli 11 dpt to 147, a z dzisiaj 13 dpt 461. Spory ten przyrost, ale dr z Kliniki powiedziała, że bardzo ładny wynik
WOW ale się czaisz !!!! Gratuluję i się bardzo ale to bardzo cieszę że się udało jednak IVF działa i daje nam nadzieję a betę ja miałam wyższą niż Ty, ładnie przyrasta więc czekamy na zdjęcia okruszka z serduchem i podejdz do nas Ex-testerki fajny klimatBuko, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
LittleGirlBlue wrote:Gratulacje Buko!!! Czułam, ze się uda:) życzę spokojnej ciąży i zdrowego malucha!! A powiedz mi tylko jeszcze proszę czy punkcja jest pod narkozą i generalnie czy jest się czego bać?
Jeszcze raz gratulacje no i chyba teraz to faktycznie ze "starej" ekipy bezdzietna jestem tylko ja:P
narkoza trwa 15-20 minut, fajny odlot i nie ma co się bać.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Bukoooo tak się cieszę!
Jak uwierzysz i będziesz gotowa, zapraszamy na Ex-testerkiBuko lubi tę wiadomość
-
Buko wrote:To muszę Wam to napisać już, że...chyba się udało beta ze środy czyli 11 dpt to 147, a z dzisiaj 13 dpt 461. Spory ten przyrost, ale dr z Kliniki powiedziała, że bardzo ładny wynikMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Buko cudownie, ale się cieszę!!! Trzymam kucki by wszystko poszło już z górki, to będzie ciąża roku Informuj na bieżąco !
LittleGirlBlue kochana jak miło! Szkoda, że jeszcze po tej stronie, ale to jest wątek przypadków trudnych, a pomału każdej się udaje patrz powyżej
Nowe dziewczyny, jak widzicie nie zawsze jest łatwo, ale trzeba walczyć i mieć nadzieję. Wsparcie gdy sił Wam zabraknie zawsze dostaniecie tutajBuko lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Dzięki Zieziulka, podczytywalam Was już jakiś czas więc w końcu postanowiłam się odezwać. Mam nadzieję ze Wasza malutka rośnie zdrowo:)
Innamorata a Ty już zaraz rodzisz Wow!!!
Dziewczyny dzięki za info o narkozie, teraz już mniej się boję choć intubacja nadal mnie przeraza:(innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo u mnie bez intubacji bylo, u dziewczyn chyba też, tylko założony wenflon. pamiętam pytanie anestezjologa czy kręci mi się w głowie i tyle moich wspomnien, a obudziłam się jak po dobrze przesłanej nocy, nawet chyba coś mi się przyjemnego śniło, idąc na salę pozabiegowa zapytałam czy mogę teraz spać dalej bo taki mi się chce spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 09:11
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
LittleGirlBlue wrote:Dzięki Zieziulka, podczytywalam Was już jakiś czas więc w końcu postanowiłam się odezwać. Mam nadzieję ze Wasza malutka rośnie zdrowo:)
Innamorata a Ty już zaraz rodzisz Wow!!!
Dziewczyny dzięki za info o narkozie, teraz już mniej się boję choć intubacja nadal mnie przeraza:(Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Buko już mówiłam by przestała wpuszczać w kolejkę po ciążę i jest więc teraz LittleGirlBlue jest Twoja kolej nie ma innej opcji! Martunia rośnie jak na drożdżach i wszytko jest ok, za co do tej pory dziękuję niebiosom.
innamorata88 ja urodziłam 36t1d, także szykuj się⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Co tu tak cicho? dziewczyny, na głowę dzisiaj dostaje- wczoraj pobolewal mnie brzuch, cycki mnie bolą od wczoraj i skutki swedza a nie zdarzało mi się to wcześniej.8dpo. Oczywiście wyobraźnia pracuje na wysokich obrotach i już sobie wkrecilam że się udało. Sprowadzcie mnie na ziemię3 lata starań, 29 lat
nick nieaktualnyTo ja Cię sprowadzę, bo to robiłam od początku tego wątku 8 dpo to max. 2 dni po zagnieżdżaniu. Oczywiście życzę żeby się udało, ale poczekaj do terminu @. Ja jak się dłużej zastanawiałam to potrafiłam sobie nawet wkręcić, że mam mdłości, tak więc głowa potrafi zrobić z nami wszystko.
ps. Toczuszek napisz coś więcej o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 07:58
Toczuszek lubi tę wiadomość
-
Dzięki Buko tak jak w opisie- 27 lat, w tym roku 28. Nie chcę tu za bardzo mówić jaką mam pracę- w każdym razie czasem bywa stresujaco. Jestem 1,5 roku po ślubie. Jeszcze się nie załamuje jak widzę kobiety w ciąży albo małe dzieci, więc chyba nie jest ze mną źle. Staramy się od grudnia 2016. Mam książkowe, regularne cykle, owy potwierdzona w monitoringu. Mąż przebadany u androloga, nie jest źle na razie plan jest taki, że mam 2-3 cykle monitoringu i potem hsg, w międzyczasie chyba zrobię sobie jeszcze hormony. Mam niedoczynność tarczycy. No to tyle co mi przychodzi do głowy na razie3 lata starań, 29 lat
nick nieaktualny
-
No właśnie nie wiedziałam dokładnie o co pytasz. Opisałam wszystko o naszych staraniach.3 lata starań, 29 lat
nick nieaktualnyLittle ze starej ekipy jeszcze ja zostałam często myślałam, co tam u Ciebie, gdzie podchodzisz do ivf? Ja kompletuje badania i podchodzimy w marcu. Cholernie się boję, że się nie uda, że skoro do tej pory ani razu się nie udało to co zmieni ivf...
Buko serdeczne gratulacje, trzymałam mocno kciuki za Ciebie
-
nick nieaktualnyMisia trzymam kciuki ja też nie wierzyłam, jeszcze stronę wcześniej pisałam że i jestem pewna że się nie udało bo przecież co miałoby się zmienić skoro się nigdy wcześniej nie udawało, a przyczyny brak. W ogóle dziś moja kolejna beta to ponad 2100 tylko że chyba rozkłada mnie przeziębienie i od powrotu z pracy leze pod kocem i trzęsą mnie dreszcze