Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko to jak tylko Ty to nie ma opcji, nie przepuszczaj już w tej ciążowej kolejce teraz musisz się wepchnąć! A tak poważnie kochana trzymam mocno za Ciebie kciuki, bo nic innego nie mogę zrobić, chociaż bardzo bym chciała. Pozostaje wspierać Cię byś miała siłę do dalszej walki i nie poddawała się na to zawsze możesz liczyć z mojej strony!
A mój mały cud rośnie, rozwija się, czołga po domu, próbuje siadać, ogólnie dzieje się,a ja pomału szykuje się do powrotu do pracy.
M szuka dobrego androloga, by zrobić coś z tymi jego plemnikami, a raczej ich brakiem i była jakaś większa szansa na drugie w przyszłości.Buko lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Summer86 kochana gratuluję!!!! W końcu się udało z tego co widzę Cudowna wiadomość! Wiesz już chłopiec czy dziewczynka?
summer86 lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Troszkę nam to zajęło i nie obyło się bez przejść, ale najważniejsze aby teraz było dobrze
Lekarz stawia na dziewczynkę, ale z różowymi ubrankami kazał się wstrzymać do USG w 18-20 tyg.
Super się czyta jak piszecie o swoich maluchach i tym jak się rozwijają -
No tak lepiej się wstrzymać ja na pierwszym prenatalnym miałam chłopca, a potem dziewczynka wyszła Kochana Tobie też czas tak zleci, nawet nie będziesz wiedziała kiedy, a Twój maluszek już będzie śmigał po domu Odpoczywaj póki się da No i zarażaj tutaj dziewczyny, by takich wykresów pod postami było więcej! Ja też przesyłam bobasowe wibracje⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Buko, a tak sobie jeszcze myślę o Tobie, rozmawiałam też ze swoimi koleżankami, które się długo starały i tak...Czy Ciebie prowadzi cały czas ten sam lekarz? Może trzeba by zmienić, czasem inny człowiek inne podejście, spojrzenie na problem. Słyszałam przypadek, że babka się leczyła u jakiegoś super znanego gościa z kliniki zrobił jej drożności i wyszło, że wszytko ok, a jak potem poszła do innego i powtórzył badania, wyszło, że wcale jajowody nie są drożne...Nie wiem, może też już zmieniałaś i nic nowego nie wyszło, tego nie wie, ale może to jakiś pomysł. Póki co innego nie mam ;p⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualnyZieziulka, ja od początku naszych starań mam obecnie 5 lekarza, a od jutra przejmuje mnie doktor numer 6 (ale to jest ustalone przez dr nr 5 ) ja jestem taki niedowiarek , więc nie opieram się tylko na jednej opinii. Najbardziej mnie denerwuje, że teraz mówią "niepłodność idiopatyczna", mimo, że przez wiele miesięcy był czynnik męski, a ja jestem prawie pewna, że przyczyną jest autoagresja u mnie, ale to tylko moje podejrzenia, których lekarze nie chcą potwierdzić.
-
No tak przypuszczałam, że pewnie sprawdziłaś już wszystkie opcje przez ten czas.
Kurcze, no nic jak znowu coś wymyślę to napiszę ;p Oby lekarz nr 6 coś poradził.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualny
-
O to brzmi dobrze, że się specjalizuje w trudniejszych przypadkach. Wie pewnie, że jak już ktoś do niego przychodzi to już przerobił prawie wszytko i musi wymyślić coś nowego, a nie zaczynać to samo od nowa. To napisz koniecznie jak będziesz po wizycie jak wrażenia. A kiedy jedziesz?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buko, nie, mam daleko do Warszawy, ale przez ten czas na forum naprawdę czytałam o nim wiele dobrego. Czytałam też, że nie jest łatwo się do niego dostać, wiec super że Wam się udało. Życzę z całego serducha aby pomógł i przyniósł Wam szczęście.
-
Buko cały czas czekam aż zaczniesz stymulację. Masz wykonanie badania na subpopulacje limfocytów z NK, zespół antyfosfolipidowy, 6 mutacji na trimbofilię, bolerioza, helicobakter?
innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Flower nie miałam tych badań, ale nikt mi nawet o nich nie wspominał. Póki co zdam się na to co mówi dr L.
Z całego serca zrób je na własną rękę bo te badania chcą po iluś nieudanych transferach a szkoda zarodków.Tu oszczędzanie się mści.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Z całego serca zrób je na własną rękę bo te badania chcą po iluś nieudanych transferach a szkoda zarodków.Tu oszczędzanie się mści.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Niestety Lewandowski bardzo lekceważy immuno dla niego to bzdura
Dlatego dziewczyny od L robią na własną rękę i jeżdżą do Pasnika lub Sachy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄