Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:U mnie norma Prl jest od 4 do 15. Więc się mieścisz. Ja robiłam progest o 8 i też nie byłam naczczo i wynik 32.5. Więc chyba nie ma znaczenia. Mnie zawsze piersi ostro bolały I wyszło że prl 61.
-
nick nieaktualny
-
LittleGirlBlue wrote:Nie mieszcze sie bo mam 3,24. Piekny masz ten progesteron,jak Ty to robisz;)
-
LittleGirlBlue wrote:Dziewczyny a taki progesteron 13 wskazuje ze owu raczej byla czy nie? Roznie pisza w necie, raz ze musi byc powyzej 3, inni ze powyzej 10 a gdzie indziej ze 15:/
-
Ana ja tez bralam clo w tym cyklu, po 0.5 tabletki. Hm, w sumie jak niedawno mialam progesteron 11 to tez dwoch lekarzy powiedzialo ze jest ok.
Jutro dzwonie i spytam. Choc gin powiedzial ze najlepsza prl do zajscia to ok.15
Badaj Buko prolaktyne bo podwyzszona potrafi namieszac! -
Dziewczyny a może któraś wie jak poprawić w ustawieniach profilu długość swoich cykli... bo zakładając konto miałam 30dni zaznaczone.. i dziś coś pogrzebałam i ten nowy cykl ktory dziś zaczęłam dostosował sie do poprzedniego... na 40dni.... a wolałabym żeby wrócil do poprzednich moich długości... macie pomysł jak to odkręcić?Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Buko podzielisz sie wynikami?hihi mi tez ostatnio pobrali duzo, az 7 probowek, myslalam ze babka nigdy nie skonczy pobierac:p
Dzwonilam do gina z tym moim progesteronem, powiedzial ze wynik piękny ale cos watpie, 13 to przeciez szału nie ma.mam zobaczyc czy bedzie @. Jesli bedzie to po @ zrobimy hsg.
Mam dopiero 21dc a juz czuje ciagniecie w dole brzucha jak na @ jto wie, w koncu w poprzednim cyklu @ przyszla w 20dc..
Ech..
Buko lubi tę wiadomość
-
Buko podzielisz sie wynikami?hihi mi tez ostatnio pobrali duzo, az 7 probowek, myslalam ze babka nigdy nie skonczy pobierac:p
Dzwonilam do gina z tym moim progesteronem, powiedzial ze wynik piękny ale cos watpie, 13 to przeciez szału nie ma.mam zobaczyc czy bedzie @. Jesli bedzie to po @ zrobimy hsg.
Mam dopiero 21dc a juz czuje ciagniecie w dole brzucha jak na @ jto wie, w koncu w poprzednim cyklu @ przyszla w 20dc..
Ech..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To czekamy na wyniki. Na pewno będę dobre. Ja pierwszy raz w życiu zrobiłam test 11 dpo ze względu na ten progesteron 32.5 i dupa. 1 krecha. Ile trzeba jeszcze czekać? skąd brać sił?
-
Buko jaka cwana aptekarka:p no ale zamowienie jest, niech robia.To u Was tez dzis padalo?
Ana wiesz... 11 dpo to jeszcze nie jest przesądzone. Chociaz tez jak zrobie test i jest ta jedna krecha to przestaje sie oszukiwac ze to "ten cykl" wiec rozumiem jak sie czujesz.
A patrzylas pod swiatlo czy nie ma cienia? -
nick nieaktualny