Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
ninkali wrote:LittleGirlBlue, ale może to hsg pomoże i wtedy coś się ruszy? Wierzę że uda się! To rozczarowanie najgorsze jest. Ja nie nie muszę juz do @ czekać, bo w tym cyklu ani razu nam nie wyszło. A z filmem dobry pomysł, może następnym razem. Dół. Nawet już nie chce mi się płakać
Wczoraj rozżalona byłam tak mocno.LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny przed świątecznie
Ninkali -> a może spróbujcie też jakiegoś żelu, te wspmogające plemniki to one np utrzymują je w żywotności też dłużej.. i wtedy można nawet z 3 dni przed owu próbować..żeby się nie stresować że o dziś owu i musi być akcja...
mój też wcale lekko nie znosi "tych dni" ... widzę że to wywiera na nim presję... także szukaj wciąż dobrego rozwiązania
Buko --> faktycznie piękne wyniki, ja też podjadam orzechy brazylijskieFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Ana padlam:) z tego greya! ninkali mozesz puscic film na rozgrzewke I jak zaczniecie przytulanki to niech sobie dalej leci w tle. Moze mu sie to spodobac!
Przykro mi ze nie udaly sie staranka
@ jeszcze nie przyszla..mam ochote na piwko ale nie wiem Bo niby cien szansy jeszcze jest chocaz ja czuje ze ewidentnie bedzie @. Co myslicie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, 25dc, 10 dni po podaniu Pregnylu 10tys. Dziś robiony test sikacz czułość 25, wynik jak się można domyślać - jedna krecha. Możliwe że za wcześniej? Możliwe że jak zrobie bete to będzię ciąża? Nie zależy mi na dawanih nadzieji, bo moja już chyba powoli umiera, tylko tak pytam z doświadczenia...Już tak dużo razy widziałam jedna kreche na teście że wydaje mi się że jak zobaczyłabym dwie to pomyślałabym że jestem chora...
-
Malinowa Mamba wrote:Dziewczynki, 25dc, 10 dni po podaniu Pregnylu 10tys. Dziś robiony test sikacz czułość 25, wynik jak się można domyślać - jedna krecha. Możliwe że za wcześniej? Możliwe że jak zrobie bete to będzię ciąża? Nie zależy mi na dawanih nadzieji, bo moja już chyba powoli umiera, tylko tak pytam z doświadczenia...Już tak dużo razy widziałam jedna kreche na teście że wydaje mi się że jak zobaczyłabym dwie to pomyślałabym że jestem chora...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 09:04
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNie jestem pewna ile dni po owulacji, zastrzyk miałam podany 17.03 więc obstawiam że owulka była w piątek 18.03 lub w sobote 19.03. Cykle średnio 32 - 33 dni. Owulacja potwierdzona USG tydzień po Pregnylu także wiem na 100% że była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 09:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkorpionek a co u Ciebie sie wydażyło że najpierw testy były pozytywne a potem plamienie sie pojawiło? Sugerujesz u mnie pewnie żeby sie nie cieszyć za wcześniej? W sumie to nie jestem z tych co testy ciążowe biorą za pewniak, ale nigdy wcześniej nie widziałam 2 kresek na teście i nie ukrywam że światełko nadziei jest
-
Malinowa Mamba wrote:Skorpionek a co u Ciebie sie wydażyło że najpierw testy były pozytywne a potem plamienie sie pojawiło? Sugerujesz u mnie pewnie żeby sie nie cieszyć za wcześniej? W sumie to nie jestem z tych co testy ciążowe biorą za pewniak, ale nigdy wcześniej nie widziałam 2 kresek na teście i nie ukrywam że światełko nadziei jest
-
nick nieaktualny