Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little hsg to jest bardzoszybkie badanie. Dla mnie to był taki okres razy 10, ale ja jestem bardzo wrażliwa na ból. Jak mi wpuszczał kontrast w ten zdrowy jajowód to nie bolało, ale ten drugi tak. Ale to są naprawdę sekundy, więc spokojnie dasz radę
Dzięki Buko. Ja mam coraz mniejszą wiarę, że się uda, ale też są inne drogi do rodzicielstwa i coraz częściej o tym myślę.Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, juz jestem po hsg. Ciesze sie, ze poszlam prywatnie bo to nic przyjemnego a w tej klinice swietnie sie mna zajeli. Dostalam glupiego jasia i znieczulenie w szyjke macicy ale i tak bolalo bo okazalo sie ze jeden jajowod byl kompletnie zablokowany! Dr zwiekszyl cisnienie i kontrast przeszedl. W drugim przeszedl bez problemu.
Dostalam antybiotyk dozylnie a teraz mam brac tabletki.
Wstapila we mnie nowa nadzieja ze moze to jajowody byly problemem i ze teraz sie uda. Oby!
Jestem troche otumaniona teraz i kreci mi sie w glowie:p -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:LittleGirlBlue to starasz się od razu w tym cyklu? Bo skoro wszystko drożne to nic tylko dzieci teraz robić
Brychra,dlatego ja jestem zdania że testów ani bety nie należy robić wczesniej niż dzien po terminie @ bo później właśnie się tak zastanawiamy czy nie za wcześnie itd. Poczekaj do terminu @ i jak nie przyjdzie to wtedy testuj.Brychta -
Brychra zgaga i odbijanie moga byc tez objawami wysokiego progesteronu po owu, ja tak mam. Ale nie zawsze. Faktyczną e najlepiej czekac do terminu @.
Buko tak staramy sie w tym cyklu, lekarz powiedzial ze to nieprawda ze nie mozna. Chociaz on nie uzywal rentgena w tym badaniu tylko usg wiec moze dlatego. -
nick nieaktualny
-
Brychra wrote:No wiem wiem. Ale tak mnie boli brzuch i mam taką zgage ze teraz chociaż mogę leczyć się ranugast em. Bo normalnie bekam co chwila i mam gule w gardle
Tez mam zgage i jest mi niedobrze mam dziwny smak jak wstaje rano Mam jeszcze 4dni do @ :(Cała wieczność : )
-
skorpionek82 wrote:Tez mam zgage i jest mi niedobrze mam dziwny smak jak wstaje rano Mam jeszcze 4dni do @ :(Cała wieczność : )Brychta
-
Brychra wrote:i jak skorpionek sie czujesz???? ja mam klucie w brzuchu jajniku jak cos za szybko zrobie albo podniose i bekam jak zul.... coz to sa raczej juz moje urojenia do okresu 3 dni ..