Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkorpionek chyba cień
Hej Dziewczyny jak nastroje?
Troszkę zniknęłam na kilka dni. Póki co czekam na @, potem owu...ale chyba M wyjeżdża, także jak do wakacji coś się uda...to będzie cud. Sporo dziewczyn teraz pisze, że jednak zaszły i dobrze czekam na swój czas... Wczoraj usłyszałam o 3 koleżankach które zaszły w 2 ciążę..Rety. Póki co cieszę się pogoda -
Ninkali kurcze ale szkoda z tym wyjazdem ... chociaż właściwie jak przyjedzie wyposzczony to kto wie :)Mam nadzieje ze ci ta małpa jednak nie przyjdzie.
U mnie juz sie skubana konczy a i nastroj wraca do normy. Chociaz tez ostatnio same wiadomosci o ciazach - wszystki sie nudzilo w zimowe wieczory czy co ?
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
no wlasnie little ciagle to czekanie na coś. bardzo to wyczerpujące. i to ze z miesiaca na miesiac uczymy sie co za chwile bedziemy przezywac i tego tez sie boimy. ja mam dzisiaj dzien pod tytulem wszystko jest do dupy wiec sorry za te moje wynurzenia.
a jak tam reszta - jak te tescicki, bo cos ostatnio ciszej tutajKwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Temat jest o emocjach i rozczarowaniu, a ja takie akurat wczoraj przeżyłam. W 13 dpo zrobiłam 3 sikańce (różnych firm) i na każdym wyszedł bladzioch. W duchu już bardzo się cieszyłam, więc dzień później poleciałam na betę, której wynik pozbawił mnie złudzeń, wyszła 2,9 (wg. norm laboratorium ciąża zaczyna się powyżej 3). Dzisiaj nawiedził mnie małpiszon. Nie wiem dlaczego mój organizm tak sobie ze mnie zakpił, ale wiem, że dzisiaj jestem silniejsza i pomimo ogromnego rozczarowania staram się myśleć pozytywnie. Przekonałam się również o ogromnej sile tkwiącej tutaj, na OF. Mam namyśli wszystkie dziewczyny, które tak bardzo mnie przez te dni wspierały i podtrzymywały na duchu
Pozdrawiam Was i ślę mnóstwo uśmiechu, każdej z osobna życząc upragnionego bąbelkakinga1185 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny