Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pierdziele nie wierze... nawet nie wiem kiedy dokładnie miałam owu bo odpuściliśmy ten cykl bo brałam antybiotyk...Na wykresie mi zaznaczyło że 19 dnia była,jak wróce do domu to udostępnie wykres. A na przyszły tydzień mam termin na HSG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 13:40
-
nick nieaktualnyJa robiłam testy sikańce od 28 dc i wychodziły mi baaardzo blade krechy, wczoraj zrobiłam i był negatyw, a dziś rano była też blada ale już wyraźna kreska dlatego zdecydowałam sie na bete... Skorpionek może nie miałaś owulki i dltego Ci sie wszystkp przeciąga, ja takie cykle jak u Ciebie mam na zmiane mam od roku...
-
Malinowa Mamba wrote:Ja robiłam testy sikańce od 28 dc i wychodziły mi baaardzo blade krechy, wczoraj zrobiłam i był negatyw, a dziś rano była też blada ale już wyraźna kreska dlatego zdecydowałam sie na bete... Skorpionek może nie miałaś owulki i dltego Ci sie wszystkp przeciąga, ja takie cykle jak u Ciebie mam na zmiane mam od roku...
Owulka na pewno była nawet test mi wyszedł na 100% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Mamba wrote:Kochane beta 89.9 32 dc to dobrze? wyniki wlasnie sprawdzilam na necie, forme papierowa odbiore pozniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny