Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
LittleGirlBlue wrote:Eltrona nigdy bym nie zawiodla mojej siostry i malej istotki nie przychodzac do szpitala ale jak bardzo mnie i mezowi bylo ciezko to tylko my wiemy. W drodze powrotnej ryczalam.. a dodam ze siostra na razie nie wie o naszej nieplodnosci, nie chcielismy na razie mowic. To nie jej wina ze ona moze a ja nie..
Masz racje,dobrze ze mamy siebie nawzajem!:*LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Buko w tym wszystkim to masz szczescie ze chociaż szef mądry. Ja tam nie odpuszcze zadnej formy wsparcia wiec po prostu wszyscy wiedza o naszym problemie, w ten sposob nie narazam się na przykrosci z nieswiadomych komentarzy a i jeszcze mam zyczliwych kibicow. generalnie to wszyscy się przyzwyczaili, ze jesli to ja zaczynam mowic to znaczy ze jestem na to gotowa - sami nie zaczynają. tak jest i w pracy i w rodzinie i wsrod przyjaciol.Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
LittleGirlBlue wrote:O tak! Swieta! Wszyscy z dziecmi i oczywiscie z kazdej strony zyczenia "o powiekszenie rodziny".
Dziewczyny a wierzycie jeszcze ze kiedys sie uda? Bo ja juz nie i niby sie staram i chodze po lekarzach ale brakuje mi wewnetrznego przekonania ze kiedys sie uda:( -
Eltrona wrote:Buko w tym wszystkim to masz szczescie ze chociaż szef mądry. Ja tam nie odpuszcze zadnej formy wsparcia wiec po prostu wszyscy wiedza o naszym problemie, w ten sposob nie narazam się na przykrosci z nieswiadomych komentarzy a i jeszcze mam zyczliwych kibicow. generalnie to wszyscy się przyzwyczaili, ze jesli to ja zaczynam mowic to znaczy ze jestem na to gotowa - sami nie zaczynają. tak jest i w pracy i w rodzinie i wsrod przyjaciol.
-
ana1122 wrote:Ja myślę że się uda Ale pewnie W sytuacji kiedy już sobie odpuszczę I nie będę się tego spodziewać
-
Ja tez nie raz slyszalam zeby odpuscic.Nie wiem czy tak sie da....jakis czas temu zaczelam juz czytac ksiazke "Potega podswiadomosci",jakby to cos mialo dac.myslalam pozytywnie jakis czas ale wszystko konczylo sie z pierwszym dniem okresu.W poniedzialek powinnam dostac okres,juz 3 miesiace biore hormony na tarczyce wiec moze uda sie w koncu zaskoczyc.Przez to wszystko stalam sie straszna pesymistka:-|Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadza sie.Robilam badania tsh,atpo,atg i ft3,ft4 oraz usg tarczycy.Jeden plat mam pomniejszony.Przyjmuje Euthyrox 25
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:32
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Dziewczyny a jesli mialam ostatnio robione TSH i jest w normie to moge i tak miec to Hashimoto?
Ja nie rozumiem, pozornie tak łatwo jest zajsc w ciaze a my sie tak meczymy:( lekarz mi powiedzial ze az 50% wszystkich ciąż to wpadki i ze jak sie bardzo chce zajsc to wlasnie ciezko a jak sie nie chce to nie ma problemu. Tylko jak to niby mialoby dzialac, ten wplyw psychiki na rozród, tego mi zaden z 3 lekarzy nie umial wyjasnic:/ -
Nie jestem pewna, ale chyba możesz mieć Hasimoto. Ja teraz mam unormowane TSH na poziomie około 1, a hasimoto i tak mam i wyniki atpo i atg baaardzo odchylone od normy, ale z tym się nie da nic zrobić podobno.
Pewnie dlatego, że tak bardzo chcemy, to może się w psychice coś blokuje i przez to ciężko nam zajść, sama nie wiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny