Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Jakoś cisza U nas się zrobiła. To Może ja zacznę niemiła wiadomoscia @ juz za rogiem. Widziałam już Niteczki krwi. A termin na niedzielę. Dziwne że ja jej tak nie lubie A ona I tak przychodzi do mnie . uparła się małpa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cicho, cicho. U mnie przyszedł czas oczekiwania, jestem po ovu, niewiele było ale szanse jakieś są, więc czekam cierpliwie. Może euthyrox jakoś wesprze proces w tym cyklu... a jak nie, to w dniu @ wyjeżdżam na wakację i będę przynajmniej mogła się spokojnie napić chociaż serce pęknie... ;(cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Dziewczyny tak czytałam w Internecie że często baterie Mycoplasmy, Ureaplazmy i Chlamydii są powodem niepłodności. Czy któras robiła te badania? W jaki sposób trzeba zrobić takie badanie?
-
nick nieaktualny
-
A Z tego co czytałam też te bakterie uposledzaja plemniki I zmniejszaja ilość. A lekarze Nie wiedza co jest nie tak bo wyniki badan ok i brak żylaków
-
nick nieaktualnyAna a robiliscie w kierunku tych konkretnych? Na pewno wpływają na nasienie, u kobiet też chyba często blokują zajście w ciążę. Oj coś czuję że jeszcze wiele badan przed nami.
Dziś byli znajomi którzy planują zacząć starania niedługo żeby w maju urodzić...jacy byli zdziwieni jak powiedzielismy że wg naszych planów powinien tu stać wózek z miesięcznym dzieckiem... -
Mąż powtórzył badanie... Morfologia 8%! Ilość 51,5mln (>15) plemniki żywe 78% (>58) ruch postepowy 40% (>32) ruch całkowity 53% (>40) brak ruchu 47% (<60) uplynnienie 25 minut (<60). Jedyne zastrzeżenia to zwiększona lepkość, pierwszy stopień aglutynacji i obecna agregacja.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...