Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też go uwielbiam ja robiłam podstawowe hormony plus tarczycę. Biorę minimalną dawkę na zabicie tsh (mam w granicach 2,6-3,1), mąż robił nasienie, trochę słaba ruchliwość, jutro powtarza.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
U to może coś będzie. trzymam kciuki. Ja też miałam W tym cyklu zbadać progesteron ale jak zobaczylam wyniki nasienia to zrezygnowałam bo Szkoda 25 zł
-
nick nieaktualnyAna ja mieszkam w Warszawie pracuję w centrum, więc na żelazną mam blisko, 20 minut spacerkiem tak naprawdę A Ty skąd jesteś i gdzie się leczysz, bo miałam o to zapytać i gdzieś mi umknęło
Maciejowa, widziałam Twój wykres, spojrzałam też na poprzednie...i nie policzyłam ile masz dni do @ jakaś taka zakręcona jestem, może jestem w pierwszym tygodniu ciąży i już mózg ciążowy mi się uaktywnia -
nick nieaktualnyO, a ja myślałam, ze z woj. mazowieckiego jesteś.
odnośnie dr to bardo dużo osób na forum go poleca, też się nad nim zastanawiałam ostatnio, chociaż nie jestem do końca przekonana, bo jeśli to faktycznie on odpowiada na pytania na forum nasz bocian, to na większość pytań, które przeczytałam o możliwości przy morfologii <4% odpowiadał IUI lub IVF. -
Buko wrote:O, a ja myślałam, ze z woj. mazowieckiego jesteś.
odnośnie dr to bardo dużo osób na forum go poleca, też się nad nim zastanawiałam ostatnio, chociaż nie jestem do końca przekonana, bo jeśli to faktycznie on odpowiada na pytania na forum nasz bocian, to na większość pytań, które przeczytałam o możliwości przy morfologii <4% odpowiadał IUI lub IVF. -
nick nieaktualny