X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
Odpowiedz

Jak sobie radzicie z rozczarowaniem

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam zboczuchy. Zarezerwowalam nam jakiś hostel na starym mieście żeby mieć wszędzie blisko :D i dopiero później doczytalam że mieści się na 3 piętrze a piętro nizej jest klub dla panów :D więc to można pwoiedziec że pod Wawelem :D
    A lipiec to u nas cały miesiąc okazji. W ciągu 1,5 tygodnia mam urodziny, później imieniny, a następnego dnia po imieninach mamy rocznicę ślubu i mąż wymyślił że to bardzo ekonomiczne dla niego bo może mi kupić jeden prezent.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Oj tam zboczuchy. Zarezerwowalam nam jakiś hostel na starym mieście żeby mieć wszędzie blisko :D i dopiero później doczytalam że mieści się na 3 piętrze a piętro nizej jest klub dla panów :D więc to można pwoiedziec że pod Wawelem :D
    A lipiec to u nas cały miesiąc okazji. W ciągu 1,5 tygodnia mam urodziny, później imieniny, a następnego dnia po imieninach mamy rocznicę ślubu i mąż wymyślił że to bardzo ekonomiczne dla niego bo może mi kupić jeden prezent.
    Ja też mam W lipcu rocznicę. wy kiedy?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27 lipca :) a jeśli Ana jest od Anny to i imieniny mamy tego samego dnia. Bo ja tak naprawdę Ania jestem :)
    A Kraków to zupełnie nie moje okolice i tam pierwszy raz w życiu :) trzeba jeszcze odwiedzić kilka miejsc bo później z dzieciaczkiem będzie trudniej :D

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    27 lipca :) a jeśli Ana jest od Anny to i imieniny mamy tego samego dnia. Bo ja tak naprawdę Ania jestem :)
    A Kraków to zupełnie nie moje okolice i tam pierwszy raz w życiu :) trzeba jeszcze odwiedzić kilka miejsc bo później z dzieciaczkiem będzie trudniej :D
    Ja tez 27 lipca:-) . A który rok?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Z jakiego województwa jesteś?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazowieckie. 2013 rok :) to straszne ale zawsze muszę się zastanowić chwilę nad rokiem (albo sprawdzić na obrączce). A Ty jakie wojewodztwo?

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też rok 2013 i mazowieckie. Ja rok pamietam bo niby pechowy 13. Chciałam najpierw 13.07.20130 ale już terminów nie było.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja nie pomyślałam o tym że pechowy. My chcieliśmy najpierw 26 lipca 2014 żeby było w imieniny ale jak już zaczęliśmy planować to nie chcieliśmy tak długo czekać. Bo my to w ogóle wszystko szybko robiliśmy :D mąż oświadczył mi sie po pół roku "chodzenia" i rok później wzięliśmy ślub :D

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    A to ja nie pomyślałam o tym że pechowy. My chcieliśmy najpierw 26 lipca 2014 żeby było w imieniny ale jak już zaczęliśmy planować to nie chcieliśmy tak długo czekać. Bo my to w ogóle wszystko szybko robiliśmy :D mąż oświadczył mi sie po pół roku "chodzenia" i rok później wzięliśmy ślub :D
    To naprawdę szybko. my to 5 lat chodzenia i 2 lata narzeczenstwa

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz musicie szybko dziecko zrobić I będzie super

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc my po 7 latach znajomości będziemy już 5 lat po ślubie :D
    tu nie ma reguły, tak naprawdę, kuzynka brała ślub 2 miesiące po mnie, chodzili ze sobą sporo dłużej niż my i obecnie od 1,5 roku już nie są ze sobą tak oficjalnie, a psuło się już sporo wcześniej...i to chyba przez starania o dziecko tak się posypało...

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być. te starania o dziecko są ciężkie. moj m strasznie się obwinia że to niby jego wina Ale ja mu tłumacze że to jest choroba pary i że jeśli by było coś nie tak ze mną to by mnie nie wspieral?czasami to bym wolała żeby to problem tkwil u mnie jakoś by było łatwiej

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też bardzo się obwinia. I czasem zdarzy mi się powiedzieć coś związanego ze staraniami, gdzie mi w ogóle przez myśl nie przejdzie, że to "Jego wina", a później się okazuje, że mąż czuje się winny i jest mu przykro, że coś powiedziałam (ale wydusi to z siebie dopiero następnego dnia).
    Z drugiej strony zauważyłam różnicę jak jest kiedy problem tkwi u faceta, a nie u kobiety. Z tego właśnie powodu ja staram się nie nakręcać, nie testować, nie doszukiwać objawów, tylko cierpliwie czekać na @, bo widzę, że wtedy i mój mąż jakoś spokojniej podchodzi i nie traktuje mojej @ jak swojej porażki. A przez to, że ja muszę trzymać pod kontrolą swoje emocje, bo wiem, że nie mogę przy każdej @ płakać i dramatyzować (raz mi się to zdarzyło i wiem, że bardzo to przeżył), to z każdym miesiącem jest jakoś łatwiej.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też płakanie nie wchodzi Z grę. Musimy się jakoś trzymać I wspierac tych naszych mężów

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy 25 lipca siódmą rocznicę bycia razem i pierwszą rocznicę ślubu:)

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana, ale to dobrze. Ja ten jeden raz co się tak rozkleiłam, jak się okazało, że dostałam @, to nie mogłam się przez dwa dni pozbierać i nie chciałabym tego przerabiać jeszcze raz.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziewczyny lipiec będzie nasz. musi się nam udać

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajnie Maciejowa tak zgrane terminy :)
    Ana co do szybkiego robienia dziecka, to właśnie coś tu nam nie gra, wszystko tak szybko hop siup zrobiliśmy, a dziecko bardzo powoli :D

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po malu idzie Ale za to będzie mądre I piękne dziecko. Buko a ty się leczysz może gdzieś W Warszawie?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Ja będę trzymać kciuki za Ciebie, a Ty trzymaj za mnie :). Weekend mega męczący ale fajny :) i mama zadowolona ze tyle pracy zrobiłyśmy :) a kolejny weekend zaczynam już za dwa dni i wyjazd do Krakowa. Maz twierdzi że pod Wawelem a pewno nam sie uda, chociaż owu będę mieć akurat po weekendzie, ale nie będę mu nic mówić nawet. niech wierzy w magiczną moc wyjazdu :) a jak się nie uda to kolejny cykl będzie urlopowo-urodzinowo-imienionowo-rocznicowy. Taka poczwórna magia musi pomóc :)
    A jak Twój weekend?
    No proszę, super plany na weekend:) Krakow piekne miasto! Trzymam kciuki zeby sie udalo. A jedziecie specjalnie na czas staran?:)

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ