Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny podłącze się do Was
Ja dzisiaj zrobiłam teścik, niestety jedna krecha ale dzisiaj jest dopiero 11 dpo, więc jeszcze czekam cierpliwie na rozwój sytuacji
Maciejowa - trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:08
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam dziewczyny aż chce się powiedzieć, że przy takim wsparciu nie może się nie udać. Czuję się zupełnie normalnie, ani na @ ani na ciążę, ale ja też nigdy nie cierpialam na pms więc ciężko stwierdzić cokolwiek. Testu jeszcze nie kupiłam ale chyba jednak to zrobię.
daktylek, kasiaasia lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Trzeba stanąć twarzą w twarz ze swoimi lękami! Kupiłam test i nie zawaham się go użyć! Będę testować w dniu spodziewanej @ - tak jak Pan Bóg przekazał. Amen.
daktylek lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
ja dzisiaj robiłam teścik, nie wytrzymałam dla odmiany negatyw ale jestem 9dpo więc oczywiście liczę, że jeszcze może coś się zadzieje. Póki co nie mam nawet pół objawu drugiej fazy cyklu, więc śmiesznie, bo odkąd się zaczęliśmy starać to miałam ich co miesiąc całą plejadę dziwne są te kobiety, słowo honoru byłam też u endokrynologa i dostałam jeszcze kapkę euthyroxu, coby mnie "stiuningować przed ciążą" jak to Pani Doktor ujęła
dziewczyny, trzymam kciuki, że nam się te kreski ukażą
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnyJa pytam zawsze o termin @, bo jestem zwolenniczką tego, że test najwcześniej powinno się robić w dniu spodziewanej @ (albo w tym dniu to go dopiero kupić), ale to tylko moja teoria i nikogo nie będę przekonywać
a co do objawów, to cóż...ja co miesiąc w drugiej fazie też mam plejadę objawów, powiększone piersi (i to nie tylko ja zauważam, bo mój mąż ostatnio też zauważył), senność *chyba zbadam tsh dla odmiany w drugiej fazie, bo zawsze badam na poczatku cyklu), mdłości, itd., więc teoretycznie klasyka objawów ciążowych, a takowej brak. -
Mnie dzisiaj w ten piękny słoneczny dzień krew zaleje. M ma dobre wyniki, ja również, jajeczkuję normalnie, mam ładne dwufazowe wykresy, nie wiem z czym my walczymy... Na pewno z wiatrakami.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
nick nieaktualny
-
Śledzę Twój wykres i też tego teraźniejszego nie potrafię rozgryźć, tak się czasem zdarza. Wnioskuję po tym, że dziś termin @, temperatura spadła a test negatywny.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."