Jesień za pasem, będzie czerwiec z bobasem :) czyli WRZEŚNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę że dużo znaczenie ma nasze nastawieniem . A słowo odpuścić( wszędzie to czytam i słyszę) - nie mam takowego w słowniku. Ja nigdy nie odpuszczę,inaczej będę podchodzić do starań o dziecko ale nie odpuszczę .
Szona miałam kiedys torbiel krwotoczna wchłonęła się po stosowaniu duphastonu 2x1 od owu do okresu. Twoja pewnie też niedługo się wchlonie i bedziesz staraczka z czysta macica .
Ja myślę pozytywnie o ty cyklu ! Niech mnie los pozytywnie zaskoczy.
I ja chyba wiem w czym tkwi problem u mnie,ja mam jakąś wewnętrzna blokadę chce ciąży ale tak boje się że znowu ja stracę że mój organizm utrudnia mi zajście.
Ochmanka my chyba testujemy w ten sam dzień. .
szona, Kittinka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona ja tez mysle ze ma to znaczenie. Ja dwa razy zaszlam po leczeniu antybiotykami. Czesto tez helicobakter czy te z MUChy przeszkadzają.
Na grzyby to uzywalam naturalny olejek z oregano, mozna kupic z kapsulkach bo jest bardzo ostry.
Pauliska co do ciecia krocza to sa rozne zdania. Ja bym chyba wolala ciecie bo jest precyzyjne i rowne, wykonuje je polozna czy lekarz z doswiadczeniem potem ladnie zszyja i czesto nawet sladu nie. A peknac mozna co prawda lekko i to wtedy idealnie, ale tez mozna peknac niekontrolowanie bardzo rozlegle i gleboko, az w sumie po odbyt czy nawet wlacznie z tym wiec to juz gorzej sie szyje i gorzej goi. Kazdy musi sam zdecydowac, ale tez sie decyduje personel na goraco. Tez sie zdarza ze niektore kobiety nie pekna ale to chyba nie czesto?szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia polubilam za kciuki:*
Kochana pewnie ze nie musi byc tak samo .. Bardzo Ci kochana wspolczuje ...
Szona pewnie ze wiele na to wplywa,to tak jak mnie powiedziano o tych zatokach i zebach ze byc moze jest to powodem do braku ciazy bo organizm walczy ze stanem zapalnym .. -
nick nieaktualnyOj Marlenko tak masz racje ja mialam raz ciete bylo sporo szwow ale lepiej sie goilo za drugim razem i mnie nacieli i peklam i to tak jak napisalas po sam odbyt bo mlody wychodzil nie dosc ze sZybko to jeszcze mial lokiec przy glowie ktorym wszystko targal... Boilo sie okropnie mialam saczki zalozone ...
-
Magduullina a chciałabym Cie jeszcze zapytac: w ktorych tygodniach ciazy urodzilas chlopcow? Dotrwalas z ta gestoza do 40tc?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
MarLenka wrote:Moni jak corcia trzeci dzien w szkole?
Ona w szkole radzi sobie świetnie. Ma mój charakter, zagryzie zęby i udaje, że jest ok. Rozkleja się i przeżywa w domu...
Misia, a w ogóle można z gestozą rodzić choćby w terminie? Myślałam, że z zasady indukują szybciej. Wszędzie tak pisze przynajmniej... a dzisiaj jest lekarka, od której na bank niczego się nie dowiem 😕Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni no właśnie się zastanawiam czy trzymają kogoś aż tak na siłę aby dotrwał do tego 40tc.. ja bym się modliła choćby o 34tc a o 36tc to już byłby cud nad cudy...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Misia, z tego, co czytałam to wszędzie praktycznie indukują od 38tc. Bo im dalej w las tym bardziej niebezpiecznie... oczywiście w tych łagodniejszych przypadkach. Bo mi np. póki co dopegyt 3x1 pomaga. Ciśnienie mam ok. Ale nie ma sensownego lekarza, który mi coś by chciał powiedzieć. Jak się wkurzę to zadzwonie do mojego żeby przyszedł na to piętro jak będzie miał dyżur i się czegoś dowiedział...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
A jakich masz lekarzy na tym oddziale?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Dzień dobry dziewczyny
Bardzo mi źle z tym, że nie jestem z Wami na bieżąco, ale moje plany zawsze rozmijają się z rzeczywistością, mało robię z tego co zaplanuję.
Co u mnie? Ciągle w dwupaku, jutro tp, ale nie zapowiada się na rodzenie. Z maluchem wszystko dobrze, hmm, "maluchem"... Wg wczorajszego usg waży 4,6 kg... Liczę, że to pomyłka, miesiąc temu miał 2 kg mniej. I tyle, nie wiem co jeszcze, wszystko gotowe na przyjście małego człowieka.
Nieprzerwanie wam kibicuję :*moni05, Gosiek1993, Sasanka55, Pati96, Mildred, aeiouy, Malgonia, szona, buba123, MonikA_89!, syllwia91, Kittinka83, Ochmanka, moyeu, nuśka91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Misiaa wrote:A jakich masz lekarzy na tym oddziale?
Dziś Różycka... 😕 poza nią Kipigroch i Łojko jak na razie.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej hej, ja właśnie wracam od gin, po drodze muszę wstąpić po podpaski... Mam mega grube endometrium i lada moment zacznie się krwawienie. Tak więc z testowaniem 12 września mogę się pożegnać.
Poczytam wieczorem co u Was.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Moni to rzeczywiscie lekarzy Ci nie zazdroszcze... Rozycka to chyba najgorszy z tamtych lekarzy...
Niecierpliwa to oby beta była duuuuuuzamoni05 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
nick nieaktualnyJa coś czuję, że do testowania nie dotrwam, bo małpa jest za rogiem. Brzuch pobolewa, szyjką nisko, temperatura nisko i zero ciążowych objawów, nawet tych urojonych. Bleh, szkoda.
Daniela, przykro mi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 19:34
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Makowa to już mały olbrzym.